Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Te simți ca un balon? Cum să te dezumfli pe timpul nopții.

24.07.2015

Sentimentul de greutate și umflare nu îți dă pace? De obicei ne simțim umflate în special în dreptul abdomenului și este o senzație tare neplăcută care ne face să ne simțim grele și fără niciun chef de a face orice activitate. Cum putem rezolva această problemă pe timpul nopții?

Ce provoacă umflarea sau balonarea?

  • Acumularea toxinelor
  • Renteția apei
  • Excesul de carbohidrați din dietă

Balonarea se datorează în principiu alimentației. Chiar dacă avem o greutate normală, ne deranjează faptul că după masă suntem extrem de balonați.

Ce putem face pentru a ne ”dezumfla” rapid și de a scăpa de burta ca un ”balon”?

Bea cel puțin 2l de apă pe zi

Apa ajută rinichii să își exercite funcțiile în mod regulat și are un efect de detoxifiere asupra organismului.

Crește aportul de proteine

Mai puțini carbohidrați, mai multe proteine – aceasta este cheia pentru cei care vor să scape de balonare dar de asemenea și pentru reglarea greutății corporale într-un mod eficient.

Evită carbohidrații simplii

Zahăr, făină albă, dulciuri, pâine...aceștia cresc șansele de umflare a abdomenului. Alege cereale integrale, pâine integrală sau o banană în loc de bomboane.

Iaurt la micul dejun, fructe între mese

Iaurtul are capacitatea să te facă să te simți mai puțin umflată, iar dacă alegi să consumi ananas și grapefruit la gustare, pe lângă evitarea balonării, aceste două fructe vor ajuta la topirea grăsimilor

Efect drenant, diuretic care dezumflă imediat!

La început când am văzut într-un articol că acest produs are efect de drenaj rapid, nu am crezut, dar am zis totuși să încerc. Am băut 1,5 l de băutură pe zi, astfel am putut să mă duc la baie foarte des pe parcursul zilei. Fiind foarte balonată de fel, a doua zi am avut surpriza să văd că sunt dezumflată la burtă. Voi continua să îl folosesc. Ana, București

Ana a încercat produsul pentru eliminarea lichidelor SlimCut Drainer și a fost extrem de mulțumită. Are un efect drenant puternic și are în compoziție numai extracte naturale care ajută la combaterea sentimentului de umflare și te ajută să îți reglezi greutatea în mod sănătos și natural. Combinat cu capsulele SlimCut efectul de pierdere în greutate este garantat.