Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Te simți fără energie? Este timpul pentru detox

05.11.2014

Ești fără chef? În mod constant te confrunți cu răceală, gripă, alergii? Ești umflat? Ai poftă de alimente dulci? Simți o ceață pe creier? Dacă ai răspuns ”da” măcar la o întrebare, detoxifierea este exact ceea ce corpul tău are nevoie. 

Ți-e frică de detox?

Când auzim cuvinte precum ”Detoxifiere” sau ”curățare”, care sunt foarte populare la ora actuală, ne vine să ne luăm câmpii dar și cu ceva mâncare fast food la noi. Aceste cuvinte sunt de multe ori asociate cu o rezolvare rapidă, chinuitoare care nu are niciun efect de durată. Dar procesul de detoxifiere este un pic mai complex decât atât, pe bună dreptate.

Adevărul este că suntem supuși substanțelor nocive în fiecare zi:

  • sunt în alimentele pe care le mâncăm în fiecare zi (pesticide, microbi și mercur, pentru a numi câteva),
  • în aerul pe care îl respirăm (dezinfectantele și deodorantele).

Alegerile noastre alimentare și stiulul de viață nu fac deloc procesul natural de detoxifiere al organismului mai ușor. Trăim într-o lume ăn care cea mai mare parte a alimentelor pe care le mâncăm sunt procesate, departe de a fi recunoscute ca hrană ”reală”.

Corpul nostru este încărcat cu enzime care lucrează continuu pentru a ajuta la ”spălarea” toxinelor pe care le introducem. Pentru a optimiza acest sistem, te încurajăm să apelezi la 30 Days Liver Detox. Un program special creat pentru detoxifierea corpului ca la carte. Acesta este adevăratul sens al unei detoxifieri de durată și de a a ajuta organismul să scape de toxine.

Totul începe de la ficat!

Nu numai că este cel mai mare organ din corpul tău, dar face o grămadă de treabă pentru a te menține sănătos și curat.

Dă-i o pauză și ajută-l să funcționeze în mod corespunzător, astfel încât:

  • să mențină un nivel bun de zahăr în sânge,
  • să ajute la metabolizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor,
  • să regleze hormonii păstrându-și vitaminele și mineralele pentru ca organismul tău să prospere.

Un ficat leneș vine cu tot felul de efecte secundare nedorite cum ar fi cele menționate deja, dar se poate manifesta și în alte moduri mai grave cum ar fi un dezechilibru hormonal, somn prost și tulburări de dispoziție cum ar fi depresia și anxietatea. Când iei în considerare tot ceea ce ficatul face pentru tine, este clar de ce are nevoie de detoxifiere.

Zi și noapte!

Programul pe care l-am dezvoltat lucrează în două etape: pregătirea toxinelor pentru a fi eliminate, iar a doua etapă este eliminarea lor prin urină, bilă, transpirație. Fiecare fază are nevoie de substanțe nutritive importante care pot fi găsite în suplimentele nutritive atent selecționate din programul 30 Days Liver Detox și prin alimentele special alese din dietă.

Odată ce corpul tău este curățat, așa cum a fost lăsat de la mama natură, te vei simți mai bine, vei gândi mai clar, vei arăta mai bine, vei arde grăsimea mai ușor și vei fi capabil să asculți nevoile reale ale corpului tău. O detoxifiere nu ar trebuie să fie văzută ca o pedeapsă, atunci când ai terminat programul de 30 de zile te vei simți cu adevărat eliberat.