”Am resimțit efectele imediat după ce am început să consum produsul”

Tomáš T. este reprezentanul Slovaciei în competiția de triatlon. Practică triatlonul de 3 ani, dar încă din primul an a început să participe la cupele europene și să ocupe poziții fruntașe în competiții.

image

În aproximativ o lună am slăbit 5 kg

Folosesc produsele Slimmium înainte de perioadele competiționale pentru a elimina cele câteva kilograme acumulate în plus. Cu ajutorul produsului BootBurn Active am slăbit în aproximativ o lună 5 kilograme. Nu știu exact câți centimetri în zona taliei, dar diferența era vizibilă. Desigur și alimentația potrivită a jucat un rol important.

Tomáš  este încântat de efectul BootBurn Active, care l-a ajutat să ardă mai multe grăsimi, atât în perioada de antrenament cât și după. Iar în plus, Tomas s-a bucurat de un efect secundar pozitiv: produsul a ajutat și la menținerea unui apetit normal.  

Am resimțit efectele imediat după ce am început să consum produsul

La scurt timp după consumarea produsului BootBurn Active, Tomas a observat că apetitul a fost mai redus, metabolismul mai accelerat iar nivelul de energie s-a menținut ridicat pentru mai mult timp.

Tomáš  ”Recomand produsele Slimmium oricărei persoane care vrea să slăbească sau pur și simplu să-și îmbunătățească performanțele sportive și să aibe mai multă energie. Pentru mine personal, produsele sunt o super alegere în perioada competitională.

 

BootBurn Active ajută la arderea cu 16% a mai multor grăsimi și de 5 ori mai repede!

  • conține 1000 mg din cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață, produsă în Elveția
  • combinația perfectă de ingrediente începe să ardă grăsimea imediat, iar efectul durează 4 ore.
  • acțiune triplă: crește temperatura corpului pentru a arde grăsimea, transformă grăsimea în energie și crește rezistența.
  • produsul conține și complexul de vitamine B, pentru mai multă energie
  • funcționează cu sau fără exerciții fizice.