Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

”Aproape am uitat că trec prin menopauză”

13.01.2020

Acum 2 ani, când avea vârsta de 51 de ani, Valentina a început să resimtă primele simptome ale menopauzei:  bufeuri, dureri de cap, tensiune arterială peste medie, dereglări de somn însoțite de oboseală și stări de slăbiciune și uneori anxietate.

”Am început să caut un remediu natural”

Apariția acestor simptome a diminuat semnificativ calitatea vieții de zi cu zi pentru Valentina, ”din acest motiv am început să caut un remediu natural, care să nu-mi facă mai mult rău decât bine, și astfel am găsit MenaGold și am decis să-l încerc”, ne spune Valentina.

”După 3 săptămâni aproape am uitat că trec prin menopauză”

Sceptică la început, Valentina a decis totuși să-i dea o șansă produsului, și nu a regretat: ”am observant rezultatele după doar 3 zile. Bufeurile au început să se diminueaze, iar după 10 zile de consum au dispărut complet! Treptat au dispărut și celelalte simptome, iar după 3 săptămâni de utilizare a produsului MenaGold aproape am uitat că trec prin menopauză”.

Acum am un somn profund și odihnitor ne spune Valentina, iar ”durerile de cap au devenit o raritate.

”Mulțumesc Sensilab pentru că  m-ai ajutat să-mi readuc viața la normal

Valentina recomandă MenaGold tuturor femeilor care trec prin perioada menopauzei și se confruntă cu simptome similare: ”recomand MenaGold cu căldură fiecarărei femei care resimte aceleași simtpome ca și mine”

MenaGold- unicul produs natural de pe piață care ajută la restabilirea echilibrului hormonal în perioada menopauzei:

  • Eficiență dovedită
  • Mai puține bufeuri
  • Fără transpirație în timpul nopții
  • Oferă somn mai odihnitor