Tipuri de obezitate și cum se combate

Te întrebi de multe ori de ce nu reușești să slăbești în ciuda eforturilor depuse?

Mai mult ca sigur nu ai găsit cauza îngrășării tale. Îți prezentăm 4 tipuri de obezitate și câteva trucuri cum să slăbești în funcție de acestea.

Tu cărui grup aparții?

image

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Obezitate datorată alimentației

Este cel mai cunoscut tip de îngrășare peste tot în lume și se caracterizează prin grăsime excesivă sub formă generalizată, fiind prezentă pe întreg corpul. Aceasta este cauzată de excesul de zaharuri din mâncare. Sfaturi: renunță la zahăr, fă un minim de mișcare zilnică, completează-ți alimentația cu suplimentele alimentare naturale protrivire vei reuși să combați acest tip de obezitate.

Sensilab recomandă Fat Out! T5 SUPERSTRENGTH

Obezitatea ”Stomacului nervos”

Acest tip de obezitate este cauzat de depresie, stres, anxietate. Oamenii care suferă de acest tip de obezitate consumă pe fond nervos dulciuri. Sfaturi: este foarte important să încerci să alungi stresul din viața ta și să nu te lași condus de impulsul de a mânca dulciuri cand ești în situații limită.

Sensilab recomandă AdrenaLux


Obezitate datorată dereglărilor hormonale

Majoritatea persoanelor care suferă de acest tip de obezitate sunt fie adolescente fie femei aflate la menopauză și este declanșată de dereglări hormonale.  Se caracterizează prin formarea depozitelor de grăsime în special în zona joasă abdominală, șolduri și coapse. Sfaturi: este foarte important dacă suferi de acest tip de obeziate să nu fumezi, să nu bei băuturi alcoolice și să faci exerciții fizice cu ridicări de greutăți.

Sensilab recomandă EstroLux

Obezitate metabolică

Persoanele cu acest tip de obezitate acumulează de obicei grăsime în zona abdominală, au nivel ridicat de trigliceride și sunt lipsite de energie. Sfaturi: acordă mai multă atenție alimentației și reducerea consumului de alcool.

Sensilab recomandă pachetul Ficat Sănătos