Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Tipuri de obezitate și cum să o combați

09.09.2015

Te întrebi de multe ori de ce nu reușești să slăbești în ciuda eforturilor depuse?

Mai mult ca sigur nu ai găsit cauza îngrășării tale. Îți prezentăm 6 tipuri de obezitate și câteva trucuri cum să slăbești în funcție de acestea.

Tu cărui grup aparții?

Obezitate datorată alimentației

Este cel mai cunoscut tip de îngrășare peste tot în lume. Aceasta este cauzată de excesul de zaharuri din mâncare. Renunță la zahăr, fă un minim de mișcare zilnică, completează-ți alimentația cu suplimentele alimentare naturale protrivire vei reuși să combați acest tip de obezitate.

Sensilab recomandă Pachetul Silueta perfectă

Obezitatea ”Stomacului nervos”

Acest tip de obezitate este cauzat de depresie, stres, anxietate. Oamenii care suferă de acest tip de obezitate consumă pe fond nervos duclciuri. Este foarte important să încerci să alungi stresul din viața ta și să nu te mai lasă condusă de impulsul de a mânca dulciuri cand ești în situații limită.

Sensilab recomandă Garcinia Slim

Obezitate datorată dereglărilor hormonale

Majoritatea persoanelor care suferă de acest tip de obezitate sunt fie adolescente fie femei aflate la menopauză și este declanșată de dereglări hormonale.  Este foarte important dacă suferi de acest tip de obeziate să nu fumezi, să nu bei băuturi alcoolice și să faci exerciții fizice cu ridicări de greutăți.

Sensilab recomandă EstroLux

Obezitate metabolică

Persoanele cu acest tip de obezitate acumulează de obicei grăsime în zona abdominală, au nivel ridicat de trigliceride și sunt lipsite de energie. Dacă suferi de acest tip de obezitate trebuie să reduci consumul de alcool.

Sensilab recomandă LiverTox

Foto: http://www.idealistrevolution.org/