Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

6 trucuri de slăbire pe care nu ți le spune nimeni

08.03.2017

Slăbitul nu este un lucru ușor, cu toți o știm, nu este suficient doar să mâncăm sănătos sau să facem sport sau doar să fim optimiști. Slăbitul este individual, diferă de la persoană la persoană, de aceea trebuie să găsim noi înșine dozarea corectă a tuturor factorilor.

Alege întotdeauna cele mai mici porții disponibile când mănânci la restaurant

Oferă-ți timpul necesar pentru a studia meniul. Oferă prioritate mâncăruilor sănătoase, evită  mâncărurile de tip fast-food.

Fii mai optimistă! Fiecare gând pozitiv contează

Este foarte important să te concentrezi doar asupra gândurilor pzoitive. Acest lucru te va ajuta să își atingi țelurile mai ușor.

Mâncând singură este mai bine decât în compania altor persoane

Este științific dovedit faptul că oamenii care mănâncă în grup, au tendința de a mânca mai mult. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că petreci mai mult timp la masă, și în plus în timp ce vorbești este greu să controlezi cât să mănânci.

Când ți-e foame, bucură-te de mirosul parfumat al bananelor

Știm... sună un pic nebun, dar de fapt chiar funcționează! Este dovedit că mirositul unor alimente precum: merele, menta, bananele poate păcăli creierul și îți pot oferi senzația că mănânci. Un studiu care a implicat 3000 de voluntari care au mirosit aceste alimente a releiefat faptul că apetitul acestora a scăzut.

Albastrul este noua ta culoare preferată

Un studiu recent a scos în evidență faptul că culoarea albastră scade apetitul, deci poți încerca să faci niște schimbări, de exemplu în decorarea mesei.

Mănâncă în fața oglinzii

Probil că acum deja gândești: este ridicol! Totuși cercetătorii ne asigură că uitatul în oglindă în timpul mesei reduce cantitatea de mâncare consumată cu până la  o treime.

SlimJOY capsule te va ajuta să pierzi în greutate mult mai ușor fără să renunți la mesele gustose. Eficacitatea capsulelor SlimJOY este dovedită științific. Nu mai ezita, mănâncă și slăbește! Nu vei mai încerca altceva în mod garantat!