Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

Ultimul trend! Slăbește cu cetona de zmeură

22.01.2014

Pierderea în greutate nu este un lucru simplu și asta o știu toți cei care se chinuie să scape de kilogramele în plus. Cel mai recent ”HIT” pentru pierderea în greutate care a activat o lume întreagă este cetona de zmeură ★Raspberry Ketone★.

Dizolvant natural al grăsimilor!

Știm cu toții mirosul dulce de zmeură, dar puțini știu că aceasta este una dintre cele mai valoroase fructe.

Recent, oamenii de știință, antrenorii de sport, dieteticienii au descoperit efectelebenefice pe care le are asupra pierderii în greutate. În plus:

zmeura 2

  • Accelerează metabolismul grăsimilo
  • Suprimă pofta de mâncare
  • Favorizează dislocarea grăsimilor din straturile adipoase 

Medicul nutriționist Lisa Lynn susține că prin această metodă, cei care au probleme cu kilogramele în plus vor reuși să ajungă la un rezultat garantat!
Efectele  uimitoare ale cetonei de zmeură ★Raspberry Ketone★ sunt confirmate și recomandate atât de persoane obișnuite cât și de către cele faimoase cum ar fi Oprah Winfrey sau Kim Kardashian care a declarat: ”Am fost atât de entuziasmată când l-am vâzut pe Dr Oz vorbind în emisiunea lui despre cetona de zmeură ★Raspberry Ketone★. Eficacitatea acestui ingredient este peste tot la știri acum, este cel mai puternic ingredient natural care stimulează metabolismul”

1374183_560422540671960_1206713567_n

Cum funcționează?

Cetona de zmeură ★Raspberry Ketone★ conține lipaza, care este o enzimă ce rupe lanțul de grăsime. Are rol în digestie  cât și în distribuția grăsimii în corp și folosirea resurselor organismului pentru producerea de energie. În lipsa lipazei, grăsimea se acumulează, cel mai frecvent în zona feselor, șoldurilor și abdomenului.

De asemenea are efect asupra procesului de curățare a ficatului, organul responsabil pentru metabolismul grăsimilor și a toxinelor. Unui ficat sănătos îi este mai ușor să-și îndeplinească funcția, iar organismului îi este mai dificl să stocheze grăsimea.

Un trup mai suplu

În acest proces un hormon cheie joacă un rol foarte important: adiponectina sau ”hormonul slăbirii”, care face corpul să se comporte ca și cum ar fi subțire. Persoanele slabe au un nivel ridicat de adiponectină, iar când pui în greutate reduci abilitatea de funcționare a acestui hormon. Mai mult, cercetatorii sunt de acord că hormonul îmbunătățește sensibilitatea la insulină și ajută la reglarea greutății.

Ce au aflat oamenii de știință depre relația dintre cetona de zmeură și adiponectina

Adiponectina este o proteină folosită de către organism pentru a echilibra metabolismul. Nivelul ridicat al acesteia este asociată cu o stocare mai mică de grăsimi. Oamenii de știință au studiat efectele cetonei de zmeură ★Raspberry Ketone★ în vitro, pe celule de grăsime și au observat o secreție mai mare de adiponectină.

Ce spune Dr Oz?

Miracolul numărul 1 pentru arderea grăsimilor într-o sticlă”.  Dr Oz este mulțumit doar cu o simplă demonstrație practică a modului în care celulele de grăsime se comportă atunci când sunt expuse la compuții fenolici: ele sunt ca niște baloane care se retrag complet. 

Zmeură în forma naturală?

zmeura

Ori de câte ori vorbim despre produse naturale care topesc grăsimile sau inhibă pofta de mâncare ne gândim imediat: de ce să nu consumăm aceste fructe în starea lor naturală și trebuie să luăm tot felul de suplimente alimentare?

În cazul cetonei de zmeură ★Raspberry Ketone★este simplu: doza recomandată de cetonă de zmeură ★Raspberry Ketone★pentru a avea rezultate este de 200 mg pe zi. Pentru a putea beneficia de același efecte, ar trebui să consumăm 40 de kg de zmeură pe zi! Desigur cantitatea de zahăr nu este neglijabilă la un asemenea consum, astfel pierderea în greutate se poate transforma în acumularea de kilograme.

In cât timp se văd efectele?

Rezultatele se vor vedea extrem de rapid. Poate dura 5 zile sau 2 săptămâni, depinde de metabolismul fiecăruia.

În concluzie, merită să experimentezi acest produs, este foarte eficient și sigur deoarece este un supliment alimentar și nu o pastilă pentru slăbit!

În stoc la Sensilab

Acest produs de top a atras de asemenea și atenția noastră. În scopul de a impresiona chiar și cele mai exigente persoane am combinat 600 mg de cetonă de zmeură★Raspberry Ketone★împreună cu portocală amară, și ceai mate organic astfel încât efectle cetonei de zmeură sunt mult îmbunătățite.