Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Vrei să scapi de grăsimea abdominală fără sport?

10.10.2016

Ai citit despre noi diete, consum de calorii, exerciții fizice, ai încercat atât de multe metode de slăbit că nici nu îți mai aduci aminte numărul lor, dar grăsimea de pe abdomen tot acolo a rămas... Noi știm că toate aceastea nu fac altceva decât să te epuizeze. Vrei să afli cum să scapi de grăsimea de pe abdomen fără exerciții fizice?

Principalul vinovat pentru grăsimea abdominală persistentă este cortizolul, hormonul de stres. De ce? Pentru că cortizolul stimulează transformarea energiei în depozite de grăsime ”pentru vremuri rele”. Cortizolul este principalul hormon care coordonează răspunsul organismului la stres.

Cum cauzează cortizolul formarea depozitelor de grăsime?

Cortizolul ”culege” glucoza din celule și o transmite în circuitul sanguin pentru a mobiliza astfel organsinmul să răspundă la stres. Din păcate, ritmul vieții moderne pune organismul în situația de răspuns la stres mult mai des decât este normal. Dacă nivelul de cortizol este tot timpul ridicat, discutăm despre stres cronic. Semnalul eliberat de către cortizol se declansează de la creier prin hipotalamus la glandele suprarenale pituitare, iar acest lucru determină o suprasolicitare continua, ce poate duce la epuizare. În situații de stres organismul lansează ”procedura de urgență” și anume depozitarea grăsimilor în zona abdominală, mai mult stres... mai multă grăsime abdominală. Astfel, dacă suntem tot timpul stresați, indiferent de ce dietă ținem sau câtă mișcare fizică vom efectua, depozitele de grăsime nu vor dispărea, ci din contră, se vor amplifica.

Excesul de cortizol provoacă atacurile de foame și pofta de dulce

De ce? Deoarce cortizolul crește nivelul de zahăr din sânge, iar acest lucru declanșează producția în exces de insulină. Insulina transformă excesul de zahăr în grăsime pe care apoi o depozitează în celulele din zona abdominală. Când nivelul de zahăr scade va apărea senzația bruscă de foame, și pofta de carbohidrați, în special dulciuri pentru a crește nivelul de energie. Astfel suntem prinși într-un cerc vicios.

Cum să elimini excesul de cortizol din organsim și grăsimea din zona abdomenului

După cum ai citit, cortizolul este responsabil de excesul de grăsimne din zona abdominală. Așadar, cel mai ușor mod de a elimina aceste depozite este să scazi cantitatea de coritzol din sânge. Ce înseamnă acest lucru? Eliminarea stresului din viața de zi cu zi. Știm că acest lucru este aproape imposibil, sunt o serie de factori care cauzează stres, iar eliminarea tuturor este imposibilă. De aceea este foarte important să avem o dietă echilibrată, să facem activitate fizică, să utilizăm tehnici de relaxare, să dormim suficient și să ne stabilim prioritățile în viață. De un foarte mare ajutor în gestionarea stresului sunt și anumite plante, numite adaptogeni. Produsul Sensilab AdrenaLux conține o combinație de 3 plante adaptogene (coroana regelui, ginseng, ciuperca cordyceps) și vitamina B5 care cresc rezistența la stres. AdrenaLux susține buna funcționare a glandei suprarenale, o secreție normală de cortizol, așadar un abdomen plat.