Ce hormoni îți influențează greutatea?

Fă testul aici

Vrei să slăbești 5 kg? Fă-o vara!

27.07.2016

Zile calde, veselie, concediu, relaxare... nu sunt doar motive pentru a îmbunătăți starea noastră de spirit, reprezintă de asemenea o motivație puternică pentru a ne recupera forma fizică dorită.

Secretul verii

Ei bine, sfaturi sunt multe, dar dacă nu suntem într-o formă fizică și mentală potrivită acestea sunt mai greu de urmat, mai ales când tentațiile sunt la tot pasul.

Vara este mai ușor să înlocuim alimentele nesănătoase cu cele benefice corpului nostru, hidratarea se efectuează cu usurință mai mare (vara bem apă mai multă),  iar toxinele se elimină mai rapid prin transpirație. Toate aceste elemente nu fac altceva decât să ne ușureze dieta. Cu un minim de efort efectuat vara poți obține rezultate eficiente și rapide!

Ce să eviți în timpul verii?

Este indicat a se evita total alimentele bogate în zaharuri, cele procesate sau bogate în grăsimi nesănătoase, dulciurile și băuturile carbogazoase sau îndulcite.

Vara este recomandat să crești consumul de fibre, care accelerează tranzitul intestinal, conțin minerale și vitamine și stimulează slăbirea. De asemenea profită din plin de fructele și legumele proaspete de sezon.

Cele 4 alimente pe care trebuie să le consumi

Un somn sănătos, o hidratare suficientă și includerea acestor 4 alimente în meniul tău zilnic asigură organismului resursele necesare pentru a începe să piardă în greutate. Astfel vei beneficia de:

  • Un nivel mai ridicat de energie
  • O nevoie mai redusă de gustări dulci
  • Reducerea depozitelor de grăsime

Aceste 4 alimente sunt: peștele, nucile, laptele de migdale și cireșele.

Mituri false- Nu poți slăbi într-o lună!

Cu toții ne-am întrebat măcar o dată dacă chiar este posibil ca într-o lună de zile să scapi de kilogramele în plus acumulate datorită lenei sau foamei emoționale... Află că acum se poate! Este nevoie doar de o dietă care să combine alimentele potrivite, puțină mișcare, consecvență, încredere și suplimentul alimentar natural.

Sensilab te ajută

30 Days Slim Women este un program complet pentru pierdere în greutate. Acesta combină dieta potrivită, cu mișcarea fizică moderată și 3 suplimente alimentare naturale. Programul este ușor de urmat deoarece conține o broșură în care poți află mai multe despre:

  • Dieta pe care trebuie să o urmezi- lista cu alimentele permise și sugestie de meniu zilnic
  • Tipuri de exerciții fizice care stimulează o pierdere în greutate sănătoasă
  • Informații despre cele 3 tipuri de suplimente alimentare care se află în pachet

Pachetul conține 3 suplimente alimentare care te ajută să scapi de kilogramele în plus natural, simplu și sănătos:

  • Capsulele A- Appetite Stop- inhibă stările de foame emoțională și prelungesc senzația de sațietate
  • Capsulele B- Metabolism Boost- accelerează metabolismul și facilitează pierderea în greutate
  • Capsuelele C- Fat Burner- accelerează arderea grăsimilor și eliminarea depozitelor de grăsime din toate părțile corpului