Power UP

Supliment alimentar. Pentru o erecție mai puternică și de durată. Acționează în 30 de minute!

-50%

Power UP

Power UP – funcționează cu adevărat!

 • Acționează în 30 de minute
 • 100% natural și fără efecte secundare
 • Pentru o erecție mai puternică și de durată
 • Pentru bărbații de toate vârstele
 • Viață sexuală mai bună și plăcere garantată
 • Produsul este în conformitate cu legislația validă din UE și se supune controlului conform Regulamentului (CE) NR. 882/2004


 

69,00 RON

35,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 150 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile

Conține: 10 capsule 

Frustrarea, starea de spirit proastă. Stima de sine scăzută... sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă bărbații care suferă de disfuncție erectilă. În cazul în care nu se acționează și nu sunt discutate deschis aceste probleme, pot afecta și cea mai solidă relație.

Power UP – îmbunătățește erecția!

Aproape 1 din 10 bărbați suferă de disfuncție erectilă. Disfuncția erectilă se referă la incapacitatea de a avea un penis în erecție și de a finaliza un act sexual. Problemele erectile apar în general odată cu înaintarea în vârstă.

Capsulele Power UP îmbunătățec erecția și durata acesteia. Capsulele sunt sigure pentru a fi utilizate de câtre bărbații de toate vârstele și nu provoacă efecte secundare.

Power UP – funcționează cu adevărat!

Datorită ingredientelor naturale, atent selectate din fiecare capsulă de  Power UP se obține o erecție mai puternică, și ca urmare o viață sexuală mai bună și plăcere reciprocă, efectele apar la doar 30 de minute după ingestie.

 • Șofran

Șofranul este o sursă bogată de krokină, o apocarotenoidă care contribuie la o erecție mai bună.

 • Compuși fenolici din mere și struguri

Compușii fenolici sunt prezenți natural în multe plante. Datorită acțiunii dovedite ca antioxidant, aceștia protejează  celulele împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi. Unele studii au demonstrat de asemenea că  acești compușii fenolici din mere și struguri atenuează simptomele de disfuncție erectilă și contribuie la erecții mai puternice și lungi. 

Pentru cea mai bună performanță a produsului , vă recomandăm să consumați capsulele cu 30 de minute înainte de activitatea sexuală.

100% garanția sastisfacției

Suntem încrezători în calitatea și performanța capsulelor de Power UP, de aceea oferim garanție completă a satisfacției. Încercați-l!

 Power UP este recomandat celor care:

 • au difuncție erectilă,
 • doresc o erecție mai puternică și de durată,
 • doresc o viață sexuală mai bună,
 • sunt în căutarea unui produs care acționează rapid.  

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 2 capsule cu 200 ml apă, cu 30 de minute înainte de activitatea sexuală. Produsul este recomandat bărbaților.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului sau aveți tensiune arterială ridicată, se recomandă consultarea medicului înainte de a utiliza produsul.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25

INGREDIENTE (în 2 capsule, doza zilincă recomandată): combinație de extracte din sâmburi de struguri, coajă de mere și stigamete de șofran sub formă de praf (conținut de sulfiți > 10 mg/kg) 600 mg, agent de îngroșare: făină de orez, agent anit-aglomerant: stearat de magneziu de origine vegetală, dioxid de siliciu, capsulele: hidroxipropil metilceluloza.

Produse asemănătoare