Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Essential Creatine

Supliment alimentar Crește performanța și stimulează dezvoltarea musculară!

-20%

big
  • Crește energia musculară
  • Îmbunătățește performanța
  • Stimulează dezvoltarea musculară
  • Îmbunătățește funcția creierului
  • Forma specială micronizată pentru o amestecare ușoară, fără bulgări!

Amestecă 1 măsură de pulbere cu apă înainte de antrenament pentru un impuls de energie


 

Disponibilitate: În stoc

99,00 RON

79,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 250g de pulbere (3,4g per porție)

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Acest produs va schimba modul în care te antrenezi prin sporirea capacității organismului de a ține un ritm extrem.

Alergi mai rapid, ridici greutăți mai mari și primești 100% din fiecare antrenament!

ACEST TRIO PUTERNIC DE AMINOACIZI ÎȚI VA SCHIMBĂ VIAȚA

Creatina este o combinație a trei aminoacizi: glicină, arginină și metionină. Astfel, creatina hrănește fibrele musculare cu energie, care, la rândul său, ne dă mai multă putere și ne protejează mușchii.

Cu o putere sporită putem să ne antrenăm mai mult, ceea ce duce la o creștere musculară mai rapidă, mai multă putere, un metabolism mai rapid și un corp sculptat.

ENERGIE, CONCENTRARE, PUTERE

Rolul principal al creatinei este sintetizarea ATP-ui - principala sursă de energie în timpul exercițiilor de intensitate înaltă. S-a dovedit a fi eficientă în recuperarea musculară prin reducerea daunelor provocate celulelor musculare sau iritării post antrenament.

Când este combinat cu antrename de intensitate înaltă, creatina este cel mai bun supliment din lume pentru creșterea masei musculare și îmbunătățirea performanței exercițiilor fizice.

CARE ESTE SECRETUL CREATINEI?

E simplu! De fiecare dată când corpul folosește energie, o primeste dintr-o sursă numită ATP. Aceasta controlează contracția musculară ori de câte ori te antrenezi. Aici creatina devine jucătorul principal.

Creatina ajută la producerea ATP (transportatorul primar de energie), care îți permite mărirea intensității antrenamentului.

Acest lucru este util în special pentru activitățile fizice de scurtă durată și viteză rapidă, cum ar fi sprinturile și alte antrenamente de mare intensitate. Este, de asemenea, o sursă de combustibil care oferă mai multă energie activităților anaerobe, cum ar fi halterotarea.

Dacă îți dorești o performanță mai bună la sala de sport, acesta este produsul de care ai nevoie. Prin reducerea defalcării fibrelor musculare, Essential Creatine de la PowGen crește și masa musculară.

OFERĂ-I CORPULUI TĂU PUTEREA DE CARE ARE NEVOIE!

Vrei să crești performanța în timpul exercițiilor fizice? Monohidratul de creatină este unul dintre cele mai eficiente suplimente de pe piață.

Acest produs a trecut prin multe teste și cercetări științifice, și este perfect pentru oricine își dorește:

  • Îmbunătățirea performanței din timpul antrenamentelor și
  • Dezvoltare musculară

CUM SE FOLOSEȘTE

Nu poate fi mai ușor decât atât! Se amestecă 1 măsură (3,4g per porție) de pulbere cu 300 ml de apă, suc sau alte băuturi, timp de 40 secunde. Consum-o înainte sau după antrenament sau divizeaz-o în două runde.

Consumă creatină și în zilele de odihnă, în timpul mesei.

SUPLIMENT ALIMENTAR

INGREDIENTE:

(într-o porție de 3,4 g): 100% monohidrat de creatină micronizată (creatină 3g).

MOD DE UTILIZARE:

Amestecă 1 măsură (3,4g per porție) de pulbere cu 300 ml de apă, suc sau alte băuturi, timp de 40 secunde. Consum-o înainte sau după antrenament sau divizeaz-o în două runde.

ATENȚIONĂRI:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Produs într-o fabrică care utilizează și lapte, ouă, gluten, soia, crustacee, dioxid de sulf și alimente care conțin nuci.

ANUNȚ IMPORTANT:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

GREUTATE NETĂ: 250 g (3,4g per porție)

Essential Creatine