Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

INGREDIENTE DE ÎNALTĂ CALITATE

Deși unele alimente conțin un anumit procent de MCT, uleiul pur de MCT nu apare în mod natural. Obținut din nucă de cocos pură. Keto Drink conține una dintre cele mai ridicate procentaje de pulbere MCT de pe piață (75%)! Fiecare băutură are 7,5 g de MCT pur! Dacă ai avut o experiență neplacută cu uleiul MCT (dureri de stomac), încearcă pudra MCT - se digerează mai ușor.

Uleiul de cocos MCT se transformă rapid în energie chetogenică care stimulează funcțiile creierului și arderea grăsimilor și te ajută să intri și să menții starea de cetoză mai rapid. Corpii cetonici îți alimentează corpul, dar nu pot fi depozitați ca grăsimi.

FORMULĂ BOGATĂ ÎN NUTRIENȚI

Am îmbogățit mixul cu:
  • Citrat de magneziu pentru a reduce oboseala, oferi suport pentru funcția musculară, sinteza proteinelor și echilibrul electroliților
  • VitaCholine® cu colină care este esențială pentru menținerea funcției sănătoase a ficatului - organul principal în care sunt produși corpii cetonici
  • Mix multivitaminic cu toate vitaminele esențiale, deoarece atunci când ținem o dietă ceto, consumăm mai puțini carbohidrați și micronutrienți
  • Extract din frunze de yerba mate cu cafeina pentru stimularea metabolismul și creșterea nivelul de energie

Stoc epuizat

89,00 RON

69,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimentar
Ingrediente:

praf de nuca de cocos cu trigliceride cu lanț mediu (ulei de cocos 75%) - 1000mg, fibre solubile de porumb – 1650 mg, cazeinat de sodiu, lecitina de floarea-soarelui, dioxid de siliciu, purtător: dextrină de porumb, citrat de magneziu 1000 mg (150 mg magneziu, 40% DZR*), pudra de concentrat de ananas - 600 mg, bitartrat de colină - 400 mg (165 mg colină), extract din frunze de yerba mate cu 20% cafeină – 400 mg (80 mg cafeină), aromă naturală de ananas - 400 mg, aromă naturală de lapte de cocos - 200 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez - 50 mg, l-ascorbat de sodiu – 190 mg (160 mg vitamina C, 200% DZR*), mix multivitaminic [DL-alfa-tocoferil acetat – 12 mg (100% DZR*); nicotinamidă – 16 mg (100% DZR*); acetat de retinil – 0.8 mg (100% DZR*); D-pantotenat – 6 mg (100% DZR*), calciu; D-biotină – 50 μg (100% DZR*); ciancobalamină – 2.5 μg (100% DZR*); purtător: maltodextrină; colecalciferol – 5 μg (100% DZR*); clorhidrat de piridoxină – 1.4 mg (100% DZR*); clorhidrat de tiamină – 1.1 mg (100% DZR*); riboflavină – 1.4 mg (100% DZR*); fitomenadionă – 75 μg ; acid pteroilmonoglutamic – 200 μg], îndulcitor: sucraloză. *DZR - doza zilnică recomandată.

Conține 77,3 kcal per 15g.

Click pe imagine pentru a vedea ingredientele:
Ingredienti

Mod de utilizare:

Doza zilnică recomandată este 1 plic (15 g pulbere) dimineața. Se dizolvă prin agitare viguroasă în 250 ml de apă. Se amestecă bine pentru a dizolva produsul.

Atenționări:

Conține cafeină. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează (conținutul de cafeină: 80 mg/1 plic). Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Greutate netă: 150 g.

Keto Drink cu pulbere pură MCT din ulei de cocos -23%