Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Pachetul KetoLux

Supliment alimentar Cel mai puternic pachet pentru susținerea dietei keto, pentru EA.

-37%

Pachetul KetoLux
 • ajută la deblocarea procesului de slăbire
 • accelerează procesul de slăbire
 • restaureză echilibrul hormonal
 • contribuie la reducerea stresului
 • diminuează stările de oboseală și crește energia


 

158,00 RON

99,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

Ai ajuns într-un ”punct mort” cu dieta keto? 

Fii liniștită, nu ești singura! În ciuda unei diete foarte atente, multe femei ajung într-un ”punct mort” cu dieta keto, adică slăbesc până la o anumită greutate, iar apoi procesul încetează. 

Dar de ce este dieta keto atât de grea pentru femei?

Ultimele studii științifice au arătat că: hormonii sunt de vină!

Estrogenul și cortizolul ar putea fi cauza blocării procesului de slăbire în cadrul dietei keto. Indiferent cât de mult te străduiești să ai o dietă cât mai corectă, apare la un moment dat un blocaj. Citește mai departe pentru a afla procesul care cauzează acest lucru.

Lipsa carbohidrațiilor ar putea conduce la dezechilibre hormonale

Familia, munca...sunt factori care pot cauza  stres in viața unei femei. Eliminarea carbohidrațiilor din alimentație poate crește la maxm nivelul de stres la care organismul este suspus.

Adevărul este că, pentru a menține echilibrul hormonal, femeile au nevoie de carbohidrați. Deci, atunci când sunt tăiați din alimentație se reduce o sursă de energie, iar acest lucru cauzează extra stres. Stresul conduce la o producție ridicată de cortizol (hormonul de stres), care la rândul lui cauzează alte dezechilibre hormonale, practic apare un efect domino.

Și nu se oprește aici totul!

Excesul de grăsime poate bloca arderea grăsimilor

O dietă bogată în grăsimi, așa cum este dieta keto, poate crește producția de estrogen și inhiba funcția tiroidei, cea ce conduce la blocarea procesului de ardere a grăsimilor și la acumularea de kilograme.

Din fericire avem solția perfectă!

Deblocează procesul de slăbire cu pachetul Keto Lux

Pachetul KetoLux  te ajută să refaci echilibrul hormonal, astfel încât să poți relua procesul de slăbire.

Reglează nivelul de estrogen și te slăbește mult mai eficient! 

Keto, cu viteză maximă  mergem înainte

Keto Drink te ajută să stimulezi arderea grăsimilor, EstroLux te ajută la restabilirea echilibrului hormonal- combinate, aceste 2 produse îți vor aduce rezultate mai rapide în slăbire.

Keto Drink- cu pudră naturală din cocos: băutură delicioasă de calitate înaltă cu 75% ulei MCT care accelerează arderea grăsimilor.

 • cu 75% încărcătură MCT- cea mai ridicată de pe piață!
 • fără ulei de palmier, doar cocos
 • menține și accelerează cetoza
 • cu adaos de colină, magneziu și multivitamine

Studiile clince au arătat că persoanele care au consumat MCT au pierdut aproape de 2 ori mai multă greutate comparativ cu grupul de control.

EstroLux: detoxifiere hormonală 100%  naturală pentru echilibru hormonal.

 • are efect de detox hormonal
 • echilibrează nivelul de hormoni
 • ajută funcția ficatului și la detoxifere
 • oferă suport organelor reproductive

Conține: 

Keto Drink (10 plicuri):

INGREDIENTE:

praf de nuca de cocos cu trigliceride cu lanț mediu (ulei de cocos 75%) - 1000mg, fibre solubile de porumb – 1650 mg, cazeinat de sodiu, lecitina de floarea-soarelui, dioxid de siliciu, purtător: dextrină de porumb, citrat de magneziu 1000 mg (150 mg magneziu, 40% DZR*), pudra de concentrat de ananas - 600 mg, bitartrat de colină - 400 mg (165 mg colină), extract din frunze de yerba mate cu 20% cafeină – 400 mg (80 mg cafeină), aromă naturală de ananas - 400 mg, aromă naturală de lapte de cocos - 200 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez - 50 mg, l-ascorbat de sodiu – 190 mg (160 mg vitamina C, 200% DZR*), mix multivitaminic [DL-alfa-tocoferil acetat – 12 mg (100% DZR*); nicotinamidă – 16 mg (100% DZR*); acetat de retinil – 0.8 mg (100% DZR*); D-pantotenat – 6 mg (100% DZR*), calciu; D-biotină – 50 μg (100% DZR*); ciancobalamină – 2.5 μg (100% DZR*); purtător: maltodextrină; colecalciferol – 5 μg (100% DZR*); clorhidrat de piridoxină – 1.4 mg (100% DZR*); clorhidrat de tiamină – 1.1 mg (100% DZR*); riboflavină – 1.4 mg (100% DZR*); fitomenadionă – 75 μg ; acid pteroilmonoglutamic – 200 μg], îndulcitor: sucraloză. *DZR - doza zilnică recomandată.

MOD DE UTILIZARE:

Doza zilnică recomandată este 1 plic (15 g pulbere) dimineața. Se dizolvă prin agitare viguroasă în 250 ml de apă. Se amestecă bine pentru a dizolva produsul.

ATENȚIONĂRI:

Conține cafeină. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează (conținutul de cafeină: 80 mg/1 plic). Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul.

ANUNȚ IMPORTANT:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Greutate netă: 150 g.

EstroLux (60 capsule):

INGREDIENTE:

extract de frunze de roiniță cu 2,5 % acizi rozmariniciextract de frunze de rozmarin cu 7 % acizi rozmarinici, extract semințe de soia cu 40 % izoflavone totale, extract semințe de in cu 20 % lignani, extract inflorescență de broccoli cu 4 % sulforafan, extract de alge brune cu 0,1-0,12 % iod total, agent antiaglomerare: concentrat de coajă de orez, hidroxid de piridoxină, capsule: hidroxipropil metilceluloza

MOD DE UTILIZARE:

Doza zilnică recomandată este de 2x1 capsule cu 200 ml apă după masă.

ATENȚIONĂRI:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs înainte de utilizare consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

 

Pachetul KetoLux