Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

Combinația de produse contribuie la:

Reducerea circumferinței taliei, gleznelor și a gambelor

Eliminarea kilogramele în exces

Previnirea atacurilor de foame și pofta de dulce

Arderea a mai multe grăsimi din zona șoldurilor și taliei

PsylliSlim- FIBRE ACTIVE PENTRU REZULTATE VIZIBILE

Amestec excepțional de plante care îmbunătățesc digestia.

Fibrele active și solubile contribuie la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la menținerea florei intestinale optime.
Fibrele precum cele de Psyllium absorb apa în intestin și leagă toxinele pe care apoi le expulzează din organsim. Produsul contribuie la o digestie mai bună și la eliminarea resturilor de ingestie
 

WaterOut băutura cu aromă de zmeură: drenarea naturală care asigură pierderea în greutate

Un studiu clinic a arătat că cei care au utilizat WaterOut XXL cu formula îmbunătățită în prima fază a slăbirii (în timpul căreia e indicat să se elimine excesul de apă și să se curățe ficatul și intestinele), au putut pierde greutatea mai ușor.

Consumă 1 plic pe zi dizolvat într-un litru de apă și bea-l pe parcursul dimineții!

BootBurn ACTIVE efect XXL băutura cu gust de ananas: cel mai puternic arzător de grăsime cu L-carnitină din Elveția

BootBurn ACTIVE efect XXL cu ingredientul patentat Carnipure ™, care ridică temperatura internă a corpului și măreste consumul de calorii chiar și în timpul odihnei. Corpul tău va crede că trebuie să consume mai multă energie chiar și atunci când stai – asigură-te că arzi caloriile în modul XXL! Depozitele de grăsime se vor topi mai repede.

Consumă 1 plic pe zi dizolvat într-un pahar cu apă după masa de prânz.

217,00 RON

119,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

WaterOut efect XXL: CactiNea ™ [Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină]- 2000 mg, agent de afânare: dextrină de porumb, SensiDrain ™ [extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis) cu 2% potasiu, extract de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum), extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2-5%, extract de fructe uscate de armurariu, extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) cu acid clorogenic 3-5% și 12% inulină], pulbere de suc de zmeură concentrată- 2000 mg, aromă naturală de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 30% (conținut de sulfit> 10 mg / kg), agent antiaglomrarea: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

BootBurn Active efect XXL agent de afânare: dextrină de porumb, extract de semințe de guarana cu cafeină 10%, L-carnitină L-tartrat, extract de fructe papaya cu 6 unități USP / mg activitate proteolitică a papainului (conține nu mai mult de 0,1% lactoză) % polifenoli și 0,5% cofeină, extract de ceai mate cu 8% cofeină, aromă naturală de mango, amestec complex B [nicotinamidă; maltodextrină; D-pantotenat de calciu; D-biotin; cianocobalamina; piridoxină clorhidrat; riboflavină; thiamin mononitrat; acid piroglic monoglutamic], agent de control al acidității: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

PsylliSlim: pudră din semințe de pătlagină indiană, extract din fructe de afine, extract din rădăcină de cicoare, agent afânare: maltodextrină, agent de reglare a acidității: acid citric, agent antiaglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de utilizare:

Bootburn Active: Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare. WaterOut XXL- doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat într-un litru de apă rece, a se consuma în prima parte a zilei. De-alungul întregii zile se recomandă a fi consumată o cantitate suficientă de apă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare. Psyllislim: Doza recomandată este de 1 plic, dizolvat în 200 ml apă cu 30 de minute înainte de masă. Consumați mult lichide de-alungul zilei. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

GREUTATE NETĂ: 45 g