Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

WaterOut EXTREME: băutura cu aromă de zmeură: drenarea naturală care asigură pierderea în greutate

Studiile clinice au arătat că cei care au utilizat WaterOut EXTREME cu formulă îmbunătățită în prima fază a slăbirii (în timpul căreia e indicat să se elimine excesul de apă și să se curățe ficatul și intestinele), au putut pierde greutatea mai ușor. În plus au eliminat balonarea, umflarea membrelor și a feței și și-au redus dimensiunea taliei.

Consumă 1 plic pe zi și bea-l pe parcursul dimineții pentru a reduce umflarea și balonarea.

AdipoSlim EXTREME Capsule dovedite că reduc circumferința taliei

AdipoSlim conține ingrediente care stimulează formarea țesutului adipos maro, țesut care promovează arderea de până la 500 kcal în plus pe zi, fără activitate fizică. Ingredientele active acționează asupra grăsimii viscerale și contribuie la arderea grăsimilor abdominale.

Consumă 1 capsulă pe zi după masă cu un pahar de apă.

100% REZULTATE GARANTATE!

Utilizatorii au obținut următoarele rezultate:

AU REDUS CIRCUMFERINȚA TALIEI

PIERDUT ÎN GREUTATE

AU REDUS BALONAREA ȘI UMFLAREA

ȘI-AU REDUS CIRCUMFERINȚA ȘOLDURILOR

Disponibilitate: În stoc

257,00 RON

139,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Suplimente alimentare
Ingrediente:
WaterOUT EXTREME: pudră din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, agent de afânare: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel, extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, suc de pepene verde sub formă de pulbere, extract din funze de ceai de Jawa cu 2% potasiu, aromă naturală de zmeură, pulbere concentrată din suc de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2,5%, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.
Capsule AdipoSlim EXTREME:MOROSIL [Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro cu 4,3-4,5% vitamina C], extract din frunze și muguri de ceai verde cu 90% polifenoli totali și 2-6% cafeină, MaxiTherm SD [extract din fruct de piper cayenne încapsulat cu 2% capsaicinoizi], clorhidrat de piridoxină, BioPerine [extract de piper negru cu 95% piperină], agent antiaglomerant: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.
Mod de utilizare:
WaterOut EXTREME: Se recomandă a fi consumat în prima parte a zilei, dizolvat într-un litru de apă rece. Capsulele AdipoSlim EXTREME: Se recomandă consumul unei capsule pe zi cu un pahar de apă după una dintre mese.
Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Deși folosim o formă încapsulată a extractului de piper cayenne (MaxiThermTM), persoanele cu un stomac mai sensibil pot avea reacții adverse ușoare, cum ar fi iritarea stomacului.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.
Rapid CUT