Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Regulile Aplicatiei

»Roata Norocului Sensilab«

(denumit in continuare 'Aplicatia') 

1. Organizatorul Aplicatiei

Organizatorul Aplicatiei cu premii "Roata Norocului Sensilab" (denumita in continuare 'Aplicatia') este FARMICOM d.o.o., Obrtna cona Logatec 30, 1370 Logatec, Slovenia si Sensilab d.o.o., Obrtna cona Logatec 30, 1370 Logatec, Slovenia  (denumit in continuare 'Organizator') 

2. Unde este localizata Aplicatia

aplicatia este localizata pe: http://gift.sensilab.com/ro

(denumite in contirnuare: Website). 

3. Definirea termenilor

In aceste norme se aplica urmatoarele:

Participantii: sunt definiti prin fiecare persoana care doreste sa ia parte la aplicatie prin intermediul paginii de web. 

4. Conditii de participare la Aplicatie

Aplicatia este deschisa tuturor persoanelor fizice care:

-          sunt fie cetateni din Slovenia  cu domiciliul permanent in Slovenia sau cetateni din Italia care lucuiesc in Italia, cetateni din Romania, rezidenti in Romania, cetateni din Coratia, rezidenti in Croatia sau cetateni din Polonia cu domiciliul in Polonia

-          au varsta de peste 18 ani,-       

-          accepta termenii si conditiile concursului. 

Vor fi considerati participanti la aplicatie toti utilizatorii care accepta termenii si conditiile.

Persoanele care sunt legate in orice fel de organizatorii concusului sau alte organizatii asociate si/sau membrii ai familiei (sot, concubin, partener, parinte, parinte adoptiv, tutor, copil sau alti membrii ai familiei) nu pot participa la Aplicatie.

Aplicatia este deschisa tuturor persoanelor care au raspuns la intrebarile din chestionar, au dat detaliile personale necesare, inclusiv adresa de e-mail functionala pe care organizatorul o poate folosi sa trimita mesaje de multumire. Participarea la Aplicatie va fi posibila numai pentru persoanele care au acces la pagina web si au activate cooki-urile si JavaScript.

O persoana poate participa la aplicatie doar o singura data, cu o singura adresa de e-mail. In cazul in care exista o suspiciune ca aceeasi persoana a fost implicata in competitie de mai multe ori, folosind diferite sau aceleasi adrese de email, organizatorul are dreptul sa il excluda imediat si irevocabil din aplicatie. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care mai multe personae au participat cu aceasi adresa de email. In acest caz organizatorul are dreptul sa excluda orice persoana care a participat cu aceeasi adresa de email. 

5. Desfasurare

Premiul este valabil pentru toti participantii care au completat chestionarul pana la final si participa in conformitate cu termenii si conditiile din acest concurs..

O alta conditie este ca organizatorul sau comisia pana la momentul tragerii la sorti nu a evidentiat nicio incalcare a acestor reguli si au respectat toate condiile concursului, exluzand participantii care s-au inscris in concurs in timpul tragerii la sorti. In cazul in care particpantii incalca aceste reguli, nu indeplinesc conditiile concursului sau au un limbaj ostil, ofensator sau neadecvat vor fi exclusi din concurs.

Despre tragerea la sorti avem informatii care contin date despre: data, ora si locul tragerii la sorti, despre numarul celor inscrisi la timp la concurs, despre desfasurarea tragerii la sorti, despre castigatorii si ora inchiderii tragerii la sorti. Datele sunt pastrate de organizator. Tragerea la sorti si rezultatele sunt definitive. Nu sunt supuse recursului. 

6. Atributiile comisiei

Membrii comisiei::

-          Rok Hrastnik (presedintele comisiei; reprezentant al organizatorului),

-          Cristina Moise (membru al comisiei; reprezentant al organizatorului)

-          Jelena Rašula (membru al comisiei; reprezentant al organizatorului) 

au urmatoarele atributii:

-          monitorizarea progresului concursului in conformitate cu termenii si conditiile

-          de a actiona in caz de suspiciune a abuzului participantilor si de incalcarea reguamentului.

In cazul in care comisia concursului suspecteaza ca un anumit participant nu respecta regulile concursului, comisia trebuie sa ii dea acestuia posibilitatea de a se exprima si demonstra ca a actionat in conformitate cu regulile concursului. In acest caz, participantul, in maxim 5 zile de la primirea prin email a instiintarii cu privire la suspiciunea de nerespectare a regulilor concursului, trebuie sa dovedeasca in mod de necontestat, in modul stabilit de comisie, ca a participat la concurs respectand regulile concursului. In cazul in care participantul nu dovedeste acest lucru in modul stabilit de comisie, sau nu raspunde la cererea comisiei, comisia are dreptul de a il descalifica.

Comisia are dreptul de a cere participantilor sa dovedeasca adevarul, in modul stabilit de comisie, la termenul stabilit de comisie. In cazul in care participantul nu face acest lucu, comisia are dreptul de a il descalifica imediat si irevocabil.

Toata comunicatia cu participantii se desfasoara prin posta electronica, la adresele pe care participantii le-au cominicat la inscrierea la concurs, sau prin telefon daca participantii au comunicat aceste date.

Decizia comisiei cu privire la descalificarea participantilor este definitiva si irevocabila. Pentru astfel de decizii, comisia va intocmi un proces verbal. 

7. Impozite si deducere fiscala

Orice plata suplimentara a impozitului pe venit in baza calculului impozitului pe venit anual, va fi platita de castigator. Inainte de acordarea premiului castigatorului, acesta trebuie sa furnizeze Organizatorului date cu caracter personal exacte, inclusiv nume si prenume, data nasterii, adresa, numar de telefon, cod numeric personal. In cazul in care valoarea premiilor nu depaseste 42€, nu se plateste impozit si nu se include premiul la calcularea impozitului pe venit anual. In baza Legii fiscale, chiar daca valoarea premiilor nu depaseste 42€, castigatorul are obligatia de a comunica Organizatorului codul fiscal. Organizatorul va trimite castigatorului prin posta o instiintare cu privire la valoarea premiilor si valoarea impozitului aferent achitat de Organizator. Toti castigatorii care primesc o astfel de instiinare sunt obligati sa informeze organele fiscale abilitate. Organizatorul nu este raspunzator pentru taxe/impozite rezultate din alte premii. 

8. Limitarea raspunderii

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi implicat in orice fel de conflict referitor la propietatea premiilor castigate. Toate disputele referitoare la drepturile de propietate ale premiilor, nu vor afecta in niciun fel regulamentul Concursului. Premiile vor fi acordate de catre Organizator persoanei care va furniza datele in conformitate cu aceste reguli. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea oricarui prejudiciu care poate aparea in urma achizitionarii si folosirii premiilor. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul nu isi asuma niciun fel de eroare datorata nefunctionarii site-ului de socializare Facebook, indiferent care ar fi motivele ei. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile de conectivitate la Internet sau pentru completarea gresita a adresei de e-mail. De asemenea, Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea nefunctionarii aplicatiei in cazul in care aceasta este folosita gresit. Prezentul Concurs poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forța majoră sau printr-o decizie a Organizatorului. In acest caz, participantii nu sunt raspunzatori pentru niciun prejudiciu. 

9. Regulile Concursului

Participand la Concurs, toate persoanele confirma ca sunt de acord si ca accepta regulile Concursului. In  cazul oricarui dispute sau orice eventiment cu caracter echivoc, se aplica regulile referitoare la orice fel de publicatii, indiferent daca este presa scrisa, forma digitala sau orice alta forma. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba regulile, daca este necesar. In cazul oricaror modificari sau actualizari ale concursului, organizatorul va informa toti participantii, afisand toate notificarile pe toate paginile Facebook Sensilab.Pentru informatii suplimentare persoanele interesate pot scrie de asemenea la adresa de email info@sensilab.ro In cazul in care un participant are o obiectie justificata, Organizatorul se obliga sa le anuleze in cel mai scurt timp si sa anunte participantul. 

10. Folosirea datelor personale.

Prin participarea la concurs, datele personale furnizate de catre participanti, pot fi colectate si prelucrate de catre Organizator in conformitate cu Documentul de Protectie a Datelor Personale (PDPA-1, Off. RS, no. 86/2004, 67/2007). Organizatorul va proteja cu atentie informatiile cu character personal in conformitate cu legea privind protectia datelor cu character personal (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07-UPB1) si legea privind comunicatiile electronice (ZEKom-1, Ur. l. RS, št. 109/12, 110/13)

Participantii la Concurs sunt de accord ca informatii personale sa fie colectate de catre Organizator, compania Sensilab Polska sp. zoo. SK, Drewnowska 43/55, 91-002 Łódź , Polonia și compania  Sensilab d.o.o., Lešće 5, 10430 Samobor, Croatia.

Prin inscrierea la Concurs, participantii isi dau acordul ca Organizatorului sa pastreze si sa foloseasca datele personale pentru concursuri, sondaje si date statistice.  Informatiile furnizate de catre participanti vor fi folosite de catre Organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate, informatii despre oferte, actualizari si oferte speciale, atat cat si pentru a trimite buletine informative si orice alte materiale promotionale. In vederea informarii, participantii isi dau acordul de a folosi si alte canale de comunicare, cum ar fi: telefon, posta, e-mail, SMS, telefon mobil si altele. Organizatorul poate folosi aceste informatii in scop propiu, pana in momentul in care datele sunt relevante. In timpul introducerii datelor personale, participantii au dreptul sa ceara accesul de a modifica informatiile in baza de date.

Anularea de pastrare a datelor cu character personal de catre participant pot fi communicate prin notificare scrisa catre Organizator la adresa de email info@sensilab.ro. 

11. Anularea participarii la Concurs

Contribuabilii pot in orice moment pe durata concursului sa anuleze participarea la concurs prin trimiterea unui mesaj la adresa de email info@sensilab.ro. Dupa primirea acestui mesaj Organizatorul anuleaza participarea. In cazul in care premiul a fost acordat, castigatorul are obligatia de a returna premiul sau sa inlocuiasca valoarea acestuia in bani in cazul in care premiul nu poate fi returnat. 

12. Plangeri

Toate reclamatiile vor fi trimise catre organizator la adresa de email info@sensilab.ro. In cazul reclamatiilor justificate Organizatorul se angajează sa le elimine cat mai curand posibil sis a notifice daca este necesarsi ceilalti participanti.

Data de publicare a acestor reguli: 03.02.2015