Cum afectează lipsa somnului greutatea corporală

Click aici

Cellaktiv® Q10 50mg

Supliment alimentar Coenzima Q10 naturală, solubilă în apă

-72%

Cellaktiv® Q10 50mg
 • Ajută la menținerea vitalității
 • Redă energia
 • Protejează împotriva radicalilor liberi
 • Protejează inima și vasele de sânge
 • Conținut maxim de Q10 într-o singură capsulă


 

69,00 RON

19,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

Coenzima Q10

Coenzima Q10 este prezentă în toate celulele din organismul uman, fiind un compus  esenţial, la fel de important ca vitaminele. Sarcina sa principală este de a produce energie celulară pentru funcționarea optimă a întregului corp. Se găseşte în toate celulele corpului omenesc, în special în acele organe care necesită cea mai mare cantitate de energie - inima, rinichii, ficatul, splina. 

Deși organismul o poate produce singur, cu vârsta sinteza acesteia începe să scadă:

 • după 40 de ani se reduce cu 30%
 • după 80 de ani cu mai mult de 60%
Absența ei poate fi simțită chiar înainte de 40 de ani. Simptomele sunt:  oboseala generală, lipsa energiei, durerile musculare, apatia și multe altele.
 

Cu o lipsă de coenzima Q10, se confruntă în special persoanele:

 • active
 • cele care sunt supraîncărcate
 • care au un consum mare de alcool și tutun
 • consumă medicamente pe termen lung
 • au anumite boli (diabet, cardiovasculare)
 • au o dietă cu un aport limitat de grăsimi
 • nu consumă destule vitamine
 • care au peste 40 de ani
Fiecare capsulă conține 50 mg de coenzima Q10, obținută în mod natural prin acțiunea bacteriilor de fermentație. Este prelucrată printr-o tehnologie care asigură  o mai mare biodisponibilitate a coenzimei Q10 în celulele corpului. Pentru a spori și îmbunătăți biodisponibilitatea acesteia, am adăugat și extractul de piper negru.
 

Prin adaos de seleniu și vitamina E

Beneficiile produsului

 • Transformă energia din alimente în energie pentru organism
 • Protejează membrana  și nucleul celulelor de radicalii liberi
 • Protejează inima și vasele de sânge
 • Efect antioxidant
 • Ajută la menținerea elasticității pielii și încetinește îmbătrânirea 

Acest produs este adecvat pentru toti cei care:

 • au peste 40 de ani
 • iau medicamente pentru scăderea colesterolului (statine)
 • au o nevoie mai mare de energie
 • prezintă un risc crescut de boli cardiovasculare.

Coenzima Q10 se găsește în toate celulele corpului nostru, dar corpul nostru nu o poate produce singur. În special după vârsta de 40 de ani, sinteza acesteia din corp începe să scadă și anume cu 30 de procente.

Un deficit de coenzima Q10 poate să apară şi ca urmare a unui regim alimentar necorespunzător, în unele cazuri ducând chiar la anomalii în sinteză din cauza factorului genetic. Coenzima poate lipsi şi în cazul anumitor boli, cum ar fi bolile de inimă. 

Este important să ştim că deficitul de coenzima Q10 poate duce la anumite boli sau la agravarea acestora. Inima este un organ care necesită pentru activitatea sa o cantitate mare de energie pentru a funcţiona corespunzător. Deficitul de coenzima Q10 poate afecta grav sănătatea inimii.

Deficitul de coenzima Q10 este asociată şi cu anumite tipuri de cancer, distrofii musculare, diabet, obezitate, proasta funcţionare a sistemului imunitar, precum şi bolile neurodegenerative, cum ar fi boala Parkinson.

Coenzima Q10 este produsă în organism, o parte din ea fiind obţinută din alimentele consumate. Procesul de sinteză este foarte complex şi cuprinde un total de 15 reacţii diferite.

În schimb, nu se cunoaşte exact cât de important este rolul coenzimei Q10 obţinuta din alimentele consumate pentru stocurile din organism, dar cercetările arată că este o sursă importantă.

În medie ingerăm zilnic prin alimentele consumate 5 mg de coenzima Q10. Cea mai importantă sursă o reprezintă carnea, peştele şi grăsimile vegetale. De asemenea, uleiul de soia, precum şi uleiul de susan sunt o sursă foarte bogată de coenzima Q10. Legumele conţin în general cantităţi mici de coenzima Q10, excepţie făcând spanacul şi broccoli.

Coenzima Q10 este, de asemenea, disponibilă și sub formă de suplimente alimentare. Pentru a ne asigura nevoile zilnice de coenzima Q10 se recomandă să luați zilnic 1 capsulă Cellaktiv Q10 50mg.

Ajutor la tratamentul cu statine

Coenzima Q10 este un antioxidant puternic care ajută la menținerea sănătății inimii și vaselor de sânge. Se recomandă consultarea medicului pentru administrarea de Coenzima Q10 50mg la persoanele care, din cauza nivelului crescut de colesterol, urmează un tratament cu statine.

Efectele secundare ale statinelor

Persoanele care au un nivel crescut de colesterol în sânge se tratează de obicei cu statine. Consumând timp îndelungat doze mari de statine apar din păcate efecte secundare ale administrării.

Statinele blochează sinteza colesterolului din organism, blocând astfel și producția de coenzima Q10. De exemplu, în cazul în care nivelul colesterolului din sânge scade cu 40 de procente, cu același procent scade și formarea de coenzima Q10.

Cele mai frecvente efecte secundare ale statinelor sunt oboseala și durerile musculare asociate cu deficitul de coenzima Q10, deoarece aceasta transformă energia din alimente în energie pe care organismul o folosește la procesele metabolice și pentru activitatea musculară.

Reduce durerile musculare

Se recomandă administrarea suplimentului alimentar Cellaktiv Q10 50mg în timpul terapiei cu statine deoarece aportul de coenzima Q10 reduce durerile musculare neplăcute. Studiile au arătat că durerea este redusă la 16 din 18 pacienți, intensitatea durerilor scăzând în medie cu 40 de procente.

Este suficient o dată pe zi

Dacă vă hotărâți să luați suplimentul alimentar Cellaktiv Q10 50mg în timpul tratamentului cu statine și la recomandarea medicului, luați în considerare faptul că veți observa efectele produsului la două luni de la administrarea regulată.  Se recomandă să luați o capsulă de 50 mg de Cellaktiv Q10 50 mg o dată pe zi cu 200ml de apă, ideal în timpul mesei.

Despre ingrediente

Produsul Sensilab Cellaktiv Q10 50 mg conține o concentrație ridicată de coenzima Q10, hidrosolubilă, obținută în mod natural prin acțiunea bacteriilor de fermentație. Este prelucrată printr-o tehnologie care asigură  o mai mare biodisponibilitate a coenzimei Q10 în celulele corpului.

Coenzima Q10 transformă energia din alimentele consumate în energie pe care organismul nostru o foloseşte la procesele metabolice, precum şi la activitatea musculară. De-a lungul anilor, sinteza de coenzima Q10 din organism începe să scadă, după vârsta de 40 de ani scăzând cu 30%.

Coenzima Q10 are un rol important în buna funcţionare a organelor noastre:

•    Ajută la menţinerea aspectului tânăr, a pielii elastice şi încetineşte îmbătrânirea pielii.
•    Protejează membrana celulară şi nucleul celular împotriva radicalilor liberi.
•    Protejează inima şi vasele de sânge.
•    Efect antioxidant.

Coenzima Q10 este prezentă în toate celulele din organismul uman, fiind un ingredient esenţial, la fel de important ca vitaminele. Se găseşte în toate celulele corpului omenesc, în special în acele organe care necesită cea mai mare cantitate de energie - inima, rinichii, ficatul, splina.

Joacă un rol important în transferul de electroni şi protoni în lanţul respirator, menţinând o bună funcţionare a mitocondrilor, adică a adevăratei fabrici de energie din celule, unde se produc moleculele de înaltă energie ATP.

Activitatea musculară, activitatea sistemului nervos, reacţiile regenerative şi imune, toate aceste procese au loc în organism la un nivel optim doar atunci când beneficiază de o cantitate suficientă de coenzima Q10.

Pentru o eficiență mai mare a produsului am adăugat coenzimei Q10 din capsulele Cellaktiv Q10 50 mg și Bioperine®. Bioperine® este un extract patentat de piper negru (Piper Nigrum) care influențează suplimentar eficacitatea coenzimei Q10, sporind absorbția sa din tractul gastro-intestinal în sânge. Bioperine® crește biodisponibilitatea coenzimei Q10 cu 15%.

Radicalii liberi

Radicalii liberi sunt atomi, ioni, molecule sau complecşi foarte reactivi şi prin urmare instabilii. Reacţionează rapid cu alte molecule. Astfel de reacţii au loc necontrolat, fiind astfel nocive pentru celule.

În corpul nostru se formează în mod continuu radicali liberi ca urmare a mai multor factori, precum poluarea aerului, radiaţiile ionizante şi lumina UV, folosirea de substanţe nocive (conservanţi, pesticide, alte chimicale, gudron, alcool)  stresul, îmbătrânirea, radicalii liberi fiind de asemenea un produs secundar al respiraţiei celulare, ceea ce înseamnă că ei fac parte, de asemenea, din procesele fiziologice normale.

Coenzima Q10 este un antioxidant care protejează structurile celulare împotriva acţiunii radicalilor liberi. 

INGREDIENTE (în 1 capsulă/ doza zilnică recomandată): amidon modificat de porumb, acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E 50 mg – 416,7% DZR*), coenzima O10 obținută prin fermentație 50 mg, drojdie îmbogățită cu seleniu (seleniu 80 μg – 145,5% DZR*), extract uscat din piper negru cu 10-15% piperină 20 mg, agent anti-aglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil metilceluloză, colorant: dioxid de titan, oxid galben de fier.

DZR*= doza zilnică recomandată 

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă după micul dejun cu 200 ml apă. 

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți alergic la vreunul dintre componentele produsului sau consumați medicamente, înainte de a consuma produsului consultați medicul.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

GREUTATE NETĂ: 14.16 g

 

 

Recomandarea noastră

Cellaktiv® Q10 50mg