Modelează-ți și tonifiază-ți corpul cu cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață!

1+1 GRATIS aici

ȘTIINȚA CONFIRMĂ: CHIAR FUNCȚIONEAZĂ!

 

Studiiile arată că această combinație puternică de alge brune de mare de cea mai înaltă calitate și extract din semințe de struguri previne transformarea grăsimilor și a carbohidrațiilor.
Este demonstrat că ajută utilizatorii să piardă câteva kilograme în doar câteva săptămâni de utilizare!

 

REZULTATE GARANTATE

Studiile clinice efectuate la cel mai înalt nivel au arătat că ingredientele din CalorieSlim Strong contribuie la:

Slăbire ușoară

Reducerea circumferinței taliei

Reducerea circumferinței șoldurilor

Reducerea circumferinței coapselor

GYMNEMA SYLVESTER – DISTRUGĂTORUL DE ZAHĂR

Adițional algelor brune de mare și semințelor de struguri, CalorieSlim conține și extract de Gymnema sylvestre – cel mai bun distrugător de zahăr. Studiile au arătat că această planta blochează pofta de dulce.Tentația pentru gustări dulci va dispărea!
De asemenea, studiile au demonstrat că aceast extract reduce absorbția zaharurilor și îmbunătățește metabolismul glucidelor. Acest lucru înseamnă ca dulciurile consumate vor fi utilizate ca energie pentru celule, fără a fi transformate în depozite de grăsime.
 

INGREDIENTE ALESE CU GRIJĂ

Pe lângă extractele de gymnema, alge brune de mare (bogate în iod) și semințe de struguri, am îmbogățit capsulele și cu vitamina B3 pentru un metabolism accelerat, zinc pentru un metabolism normal al grăsimilor și crom pentru menținerea unui nivel normal al glicemiei.

Disponibil: In stoc

79,00 RON

39,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimentar.
Ingrediente active:

Ingrediente:

Extract din frunze de Gymnema sylvestre cu 75% acizi gymnemici acids, ID-alGTM [extract de alge brune de mare și semințe de struguri cu conținut de iod] (conținut de sulfiți > 10 mg/kg), VinOgrapeTM Plus [extract din tescovină de struguri cu 90% polifenoli totali și 18% OPC] (conținut de sulfiți > 10 mg/kg), agent de afânare: dextrină de porumb, L-OptiZinc® [sulfat de zinc mono-L-methionină], agent anti-aglomerare: concentrat de orez, nicotinamida, picolinat de crom, capsule: hidroxipropil methilceluloză

Instrucțiuni de uilizare:

Doza zilnică recomandă este de 1 capsule de 2 ori pe zi înainte de 2 dintre mesele principale.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

GREUTATE NETĂ: 43,60 g

CalorieSlim STRONG – capsule care blochează carbohidrații