Cum scăpăm de kilogramele acumulate iarna

Află cum

Symbiotic+

Supliment alimentar Cea mai bună combinație de probiotice și prebiotice

-14%

Symbiotic+

AVANTAJE PRINCIPALE

 • o combinație câștigătoare de probiotice și prebiotice 
 • un efect pozitiv asupra digestiei și a sistemului imunitar 
 • pentru a accelera procesul de regenerare a mucoasei intestinale 
 • previne reproducerea microorganismelor patogene 

Disponibil: In stoc

69,00 RON

59,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

CONȚINUT: 30 capsule Symbiotic+

Probioticele sunt microorganisme vii specifice, care au un efect pozitiv asupra digestiei și sănătății noastre. Probioticele sunt prezente în mod natural în intestinul subțire și în cel gros, și ajută la menținerea unui echilibru acido-bazic. Acest lucru este necesar pentru a optimiza activitatea enzimelor digestive, a tranzitului intestinal și a defecației, și pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Probioticele cele mai cunoscute sunt bacteriile de acid lactic, dintre care avem Lactobacillus rhamnosus GG și Saccharomyces boulardii. 

Prebioticele sunt glucide complexe, care au un impact pozitiv asupra microflorei intestinale. Unul dintre cele mai bine-cunoscute prebiotice este inulina. Atunci când mâncăm, inulina trece prin stomac și intestinul subțire complet neschimbată și este dsponibilă în întregime bacteriilor din intestinul gros. Acolo promovează în mod selectiv dezvoltarea bacteriilor sănătoase și inhibă reproducerea bacteriilor patogene. 

Produsul care conține o combinație de probiotice și prebiotice se numește simbiotic. De unde vine și numele produsului SymBiotic+. 

Administrarea concomitentă de probiotice și prebiotice are un efect sinergetic, și astfel asigură o mai bună performanță a produsului decât în cazul în care probioticele și prebioticele se consumă separat. 

Produsul SymBiotic+:

 • reglează echilibrul acido-bazic la nivelul colonului, 
 • protejează tractul digestiv înainte de introducerea agenților patogeni, 
 • susține activitatea și reproducerea microflorei intestinale naturale, 
 • îmbunătățește regenerarea mucoasei intestinale, 
 • promovează absorbția de minerale vitale (calciu, magneziu, fier) și 
 • are un efect pozitiv asupra optimizării digestiei. 

Se recomandă folosirea produsului SymBiotic: 

 • în timpul tratamentului cu antibiotice și după finalizarea acestuia. Este recomandat să utilizați produsul timp de cel puțin două săptămâni după tratamentul cu antibiotice. 
 • dacă sunteți alergic la produsele alimentare, precum și în cazul apariției unor efecte negative în timpul consumului de alimente (diaree, erupții cutanate). 
 • în cazul tulburărilor digestive, cum ar fi diaree, constipație și balonare.

MOD DE ADMINISTRARE

Pachetul conține 30 capsule. 

Pentru copii de la 3 ani în sus: 1 capsulă pe zi, cu un pahar de apă. Adulți: 1 sau 2 capsule pe zi, cu un pahar de apă.

CONŢINUT

Substanţe active

într-o capsulă

%DZR*

Bacterii Saccharomyces boulardii 

2,5 x 109UFC

-

bacterii Lactobacillus rhamnosus

6,0 x 109UFC

 

 

inulină

50 mg

 

*DZR= doza zilnică recomandată

 

 

Ingrediente: agent de îngroșare: glucoză, bacterii Saccharomyces boulardii, inulină, bacterii Lactobacillus rhamnosus, agent antiaglomerant: stearat de magneziu, metilceluloză hidroxipropil (capsule), colorant: dioxid de titan (E171).

*UFC (unitate formatoare de colonii) sau unități formatoare de colonii de bacterii viabile.

ATENŢIONĂRI:

Produsul nu se dizolvă în lapte și în sucuri. Produsul nu se dizolvă în băuturi sau hrană fierbinte, pentru că acest lucru poate reduce eficacitatea probioticelor. Nu utilizați produsul dacă folosiți medicamente împotriva leprei.

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată. Important este să aveți o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. În funcție de nevoile individuale medicul poate recomanda dozarea diferită a produsului.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați în containere închise etanș, într-un loc uscat, la o temperatură de 4 - 25 °.

Symbiotic+