Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Vitamina B12 cu acid folic

Supliment alimentar Vitamina B12 cu acid folic – luptă împotriva epuizării și oboselii

-54%

Vitamina B12 cu acid folic

De ce este cel mai bun produs: 

 • reduce epuizarea și stările de epuizare 
 • foarte important pentru sistemul nervos și sinteza de ADN 
 • cu acid folic – combinația perfecta pentru dezvoltarea celulară 
 • joacă rol important în formarea celulelor roșii

 

Disponibilitate: În stoc

59,00 RON

27,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 90 de capsule pentru 90 de zile

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Vitamina B12 și acidul folic sunt cruciale pentru organism!

Metabolismul fiecărei celule din organism depinde de vitamina B12, deoarce aceasta joacă un rol important în producția de energie. Corpul tău produce milioane de celule roșii în fiecare minut. Aceste celule nu se pot multiplica fără vitamina B12. Dacă nivelul de B12 este prea scăzut, producția de celule roșii se reduce, iar acest lucru conduce la anemie.  

Am adăugat acid folic – care împreună cu vitamina B12 contribuie la formarea ADN și ARN în organismul nostru. Aceste 2 vitamine sunt necesare în procesul de creștere celulară. Cu un aport zilnic de B12 te vei simți mai bine! 

Beneficiile produsului:

 • asigură o funcționare normală a sistemului imunitar
 • contribuie la reducerea oboselii și stărilor de epuizare
 • menține un metabolism normal
 • procesul de diviziune celulară
 • asigură funcționarea normală a sistemului nervos
 • contribuie la menținerea unui nivel normal al homocisteinei- cheia spre o inimă sănătoasă
 • stimulează sinteza de aminoacizi
 • contribuie la formarea celulelor roșii

 

Cine are nevoie de un aport aditional de vitamina B12? 

Consumarea a 100 µg de vitamina B12 este recomandată pentru: 

Veganii și vegetarienii - Deoarece B12 este o vitamina care se regăsește în produsele de origine animală, vegetarienii și veganii sunt expuși la riscul deficiențelor de B12. Deficiența de vitamina B12 este prezentă la populația europeană cu vârsta mai mare de 3 ani în proporție de circa 7% iar la circa 90% dintre vegetarieni! 

Persoanele mai în vârstă – Experții estimează că circa 20% dintre persoanele cu vârsta peste 50 de ani au deficiență de vitamina B12, deoarece abilitatea de absorbție a nutrienților scade odată cu vârsta.  

Persoanele care consumă anumite medicamente pentru reducerea glicemiei sau pentru sindromul ovarelor polichistice- Metformina, este un medicament care poate afecta absorbția vitaminei B12 la nivelul intestinului subțire. Așadar, suplementarea este critică în cazul celor care consumă acest tip de medicament.

Persoanele care suferă de boala Crohn sau au intoleranță la gluten – aceste afețciuni afectează drastic capacitatea de absorbție a vitaminei B12 la nivelul intestinului. 

Femeile gravide sau cele care alăptează- Doza zilnică necesară de vitamina B12 este mai ridicată în cazul femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Persoanele care sunt supuse la mult stres – Un nivel ridicat de stres poate reduce semnificativ nivelurile de vitamina B12.

Ce se întâmplă dacă nu ai un aport suficient de B12? 

Deficiența de B12 poate fi uneori dificil de diagnosticat din cauza simptomelor generale. Acidul folic poate masca  temporar deficența de vitamina B12, deoarce amândouă au roluri relativ apropiate. Când rezervele de vitamina B12 din organism scad încep să apară simptome neurologice (precum sunt furnicăturile). Alte simptome sunt oboseală, probleme cu memoria, probleme psihologice (inclusiv depresia), anemia și constipația.

În funcție de rezervele de vitamina B12, poate dura câțiva ani până la epuizarea rezervelor, de aceea multe personae nu asociază aceste simptome cu schimbarea dietei.

De ce vitamina B12 de la Sensilab? 

PENTRU ORICINE – Capsula este mica și ușor de înghițit, poate fi consumată de persoane de orice vârstă. Este ideal pentru vegetarieni și vegani. În mod normal sursa principală de vitamina B12 este origine animală (carne, lactate și ouă), produsul nostru este extras din fermentație bacteriană

CALITATE PREMIUM – Produsele Sensilab oferă produse cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. B12 și acid folic (B9) au un rol vital în creșterea celulară și sunt implicate în multe reacții și procese în organism. Toți furnizorii ingredientelor active din produs sunt localizați în UE.  

100% GARANȚIA BANILOR ÎNAPOI – Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol în 30 de zile și îți vom rambursa complet suma plătită. 

INGREDIENTE: agent de afânare: gumă de de acacia, cyanocobalamină 100 μg (4000% DZR*), agent de aglomerare: săruri de magneziu a acizilor grași, acid pteroylmonoglutamic 400 μg (200% DZR*), capsule: hidroxipropilmetil celuloză, culoare: dioxid de titan. 

* DZR= doza zilnică recomandată

MOD DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă cu un pahar de apă dupa una dintre mese. 

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25°C.

GREUTATE NETĂ: 44.6 g 

Vitamina B12 cu acid folic