Ce hormoni îți influențează greutatea?

Fă testul aici

STUDIILE CLINICE INDEPENDENTE AU DEMONSTRAT:

Reduce circumferința taliei, gleznelor și a gambelor

">

Elimină kilogramele în exces

Conține L-carnitină în formă pură 100%

Arde mai multe grăsimi din zona șoldurilor

WaterOut băutura cu aromă de zmeură: drenarea naturală care asigură pierderea în greutate

Un studiu clinic a arătat că cei care au utilizat WaterOut XXL cu formula îmbunătățită în prima fază a slăbirii (în timpul căreia e indicat să se elimine excesul de apă și să se curățe ficatul și intestinele), au putut pierde greutatea mai ușor.

Consumă 1 plic pe zi și bea-l pe parcursul dimineții pentru a reduce umflarea!

BootBurn ACTIVE efect XXL băutura cu gust de ananas: cel mai puternic arzător de grăsime cu L-carnitină din Elveția

BootBurn ACTIVE efect XXL cu ingredientul patentat Carnipure ™, care ridică temperatura internă a corpului și măreste consumul de calorii chiar și în timpul odihnei. Corpul tău va crede că trebuie să consume mai multă energie chiar și atunci când stai – asigură-te că arzi caloriile în modul XXL! Depozitele de grăsime se vor topi mai repede.

Consumă 1 plic pe zi după masa de prânz pentru a arde mai multă grăsime.

158,00 RON

59,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

WaterOut efect XXL: CactiNea ™ [Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină]- 2000 mg, agent de afânare: dextrină de porumb, SensiDrain ™ [extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis) cu 2% potasiu, extract de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum), extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2-5%, extract de fructe uscate de armurariu, extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) cu acid clorogenic 3-5% și 12% inulină], pulbere de suc de zmeură concentrată- 2000 mg, aromă naturală de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 30% (conținut de sulfit> 10 mg / kg), agent antiaglomrarea: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

BootBurn Active efect XXL agent de afânare: dextrină de porumb, extract de semințe de guarana cu cafeină 10%, L-carnitină L-tartrat, extract de fructe papaya cu 6 unități USP / mg activitate proteolitică a papainului (conține nu mai mult de 0,1% lactoză) % polifenoli și 0,5% cofeină, extract de ceai mate cu 8% cofeină, aromă naturală de mango, amestec complex B [nicotinamidă; maltodextrină; D-pantotenat de calciu; D-biotin; cianocobalamina; piridoxină clorhidrat; riboflavină; thiamin mononitrat; acid piroglic monoglutamic], agent de control al acidității: acid citric, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de utilizare:

Bootburn Active: Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 67 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare. WaterOut XXL- doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat într-un litru de apă rece, a se consuma în prima parte a zilei. De-alungul întregii zile se recomandă a fi consumată o cantitate suficientă de apă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

GREUTATE NETĂ: 45 g