Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Hepafar Fibers

Supliment alimentar Băutură cu fibre hidrosolubile, care contribuie la detoxifierea organismului.

-57%

Hepafar Fibers
  • Contribuie la eliminarea toxinelor din organism
  • Bogat în fibre, care ajută la elimnarea toxinelor și astfel la detoxifierea ficatului
  • Cu gust natural de lămâie
  • Nu produce balonare sau gaze
  • Doar ingrediente active naturale

 

Disponibilitate: În stoc

69,00 RON

39,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Hepafar fiber este o băutură cu gust de lămâie și conținut ridicat de fibre hidrosolubile de acacia. Tot mai mult se discută despre importanța fibrelor într-o alimentație sănătoasă, dar de puține ori se accentuează importanța fibrelor pentru sănătatea ficatului.

Fibrele și detoxifierea ficatului

Nu este suficient să detoxifiem eficient ficatul cu capsulele Hepafar forte. Trebuie de asemenea să avem grijă de detoxifierea întregului organsim. În acest context, un rol important îl joacă băutura cu fibre de acacia.

Fibrele hidrosolubile din băutura Hepafar fiber au triplu efect, care ajută la eliminarea toxinelor din corp și îmbunătățirea funcției ficatului:

Elimină toxinele

Prin consumul băuturii Hepafar fiber vom contribui la eliminarea toxinelor și a colesterolului rău. Fibrele contribuie la legarea toxinelor în tractul intestinal și apoi eliminarea lor prin defecație.

Contribuie la o digestie mai bună

Fibrele rețin apa în sistemul digestiv, contribuie la o defecație sănătoasă, așadar contribuie și la eliminarea toxinelor din organism.

 Acționează ca și prebiotic

Fibrele mențin în sistemul digestiv bacteriile „bune“, care ajută la eliminarea bacteriilor rele, acelea care provoacă probleme digestive. Astfel, fibrele au grijă de sănătatea sistemului digestiv.

Băutura Hepfar fiber, pe lângă fibre din acacia mai conține și:

  • Extract din rădăcină de cicoare, care promovează secreția de bilă și în consecință arderea grăsimilor,
  • Extract de rozmarin, care crește fluxul sanguin și stimulează purificarea ficatului,
  • Concentrat de suc de lămâie, care stimulează formarea sucurilor digestive și ajută la descompunerea alimentelor și eliminarea unor bacterii dăunătoare din somac.

 Aceste 4 ingrediente, împreună stimulează eliminarea toxinelor din organsim și îmbunătățesc funcția ficatului. 

Ingrediente: fibre alimentare solubile din guma de acacia cu 90% – 7100 mg, concentrat sub formă de pudră din fruct de lămâie -1000 mg, inulină din cicoare cu 95% fibre alimentare solubile – 1000 mg, extract din fructe de rozmarin cu 7% acid rozmarinic – 500 mg, aromă naturală de lămâie, regulator de aciditate: acid citric, agent anti-aglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

Utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat într-un pahar cu apă, de preeferință dimineața. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

 Atenționări: Dacă suntei hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează.

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spațiu întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

Hepafar Fibers