Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Hepafar forte

Supliment alimentar Formulă revoluționară cu cele mai bune ingrediente pentru detoxifierea și regenerarea ficatului

-14%

Hepafar forte
 • Combinație revoluționară, patentată de armurariu și fosfolipide pentru un efect maxim
 • Dovedit științific că are de 10x efect mai puternic
 • Acționează 3 în 1: detoxifiază, regenerează și fortifică ficatul
 • Efect antiinflamator
 • Potrivit și pentru dieta vegetariană
 • Doar ingrediente active naturale

 

Disponibilitate: În stoc

69,00 RON

59,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 30 de capsule pentru 15 zile de utilizare

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

Stresul zilnic, lipsa somnului, o dietă nesănătoasă, consumul de alcool, fumatul, prea puțină activitate fizică... toate acestea afectează sănătatea ficatului nostru. Problema cea mai mare este că multe dintre persoanele afectate nici nu știu că au ficatul suprîncărcat

Un ficat supraîncărcat nu doare, simptomatologia acestuia este destul de ascunsă sau poate fi confundată ușor cu alte afecțiuni.

Ficatul efectuează peste 500 de funcții importante în corp!

Ficatul nu doare, dar ne oferă semnale de alarmă

Persoanele care au un ficat supraîncărcat pot prezenta următoarele simptome:

 • Oboseală,
 • Volum abdominal mărit,
 • Dificultate în a pierde în greutate,
 • Lipsa de energie,
 • Digestie neregulată,
 • Colesterol și trigliceride la nivel ridicat.

Cel mai bun aliat al ficatului!

Deoarece noi dorim ca ficatul dumneavoastră să fie sănătos, am pregătit capsulele Hepafar forte, cu efect triplu:

 • Detoxifiază și contribuie la eliminarea eficientă a toxinelor din organism și ficat,
 • Regenerează toate celulele ficatului și asigură o funcționare normală a acestora
 • Fortifică ficatul, astfel încât acesta să poată elimina toate toxinele acumulate.
 • Efect antiinflamator

Dovedit științific că are efect de 10x mai puternic

Hepafar forte conține o formă patentată de armurariu. Pentru o absorbție ridicată, produsului i-au fost adăugate fosfolipide. Acest lucru permite ficatului să absoarbă extractul de armurariu de 10x mai bine și să ofere un efect de 10x mai puternic, comparativ cu alte produse. 

Un studiu1 publicat în World journal of Hepatology a dezvăluit că armurariul are și proprietăți antiinflamatorii.

Utilizare cu 30% mai bună a extractelor de plante

Hepafar forte, pe lângă extractul de armurariu și fosfolipide, mai conține și

 • anghinare, care are grijă de detoxifierea celulelor ficatului,
 • vitamina E de origine naturală, protejează celulele ficatului datorită efectului antioxidant
 • piper negru, care ridică absorbția ingredientelor active ale produsului cu 30 %!.

 

Utilizatori satisfăcuți:

Hepafar este soluția pe care au gasit-o mii de oameni. Formula deoasebită din componența produsului i-a ajutat, cum niciun alt produs nu a reușit.

 

Printre utilizatorii satisfîcuți este și Marcel, care cu ajutorul Hepafar a reușit să rezolve problema kilogramelor în plus care s-au acumulat mai ales în zona burții. După câteva luni de consumare a produsului Hepafar și modificare ușoar a obiceiurilor alimentare a obținut rezultate surprinzătoare:  a putu din nou să îmbrace hainele mărimea M, pe care nu le mai purtase de câțiva ani!

 

 

 

Soniei de 44 ani i-a spus medicul că trebuie să reducă nivelul de colesterol, altfel va trebui să îi prescrie medicamente. Pe site-ul nostru a găsit produsul Hepafar Forte, pe care l-a consumat timp de câteva luni. a observat că niveluld e colesterol a scăzut și în plus a slăbit și câteva kilograme.

 

 

 

Dorin  este mare amator de ducliuri. Dar la un moment dat kilogramale acumulate și balonarea l-au determinat să caute o soluție pentru problemele sale. Nefiind consumator de alcool nu s-a gândit c problema lui ar putea fi tocmai ficatul supraîncărcat. După câteva săptămâni de utilizare a produsului Hepfar Forte aobservat schimbări mari:  s-a redus balonarea, a început să piardă kilograme și s-a simțit mult mai bine.  

 

 

 

 

 

 

1Silymarin in non-alcoholic fatty liver disease. Cacciapuoti et al., World Journal of Hepatology, 5 (3), 109–113, 2013. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3612568/

Ingrediente (în 2 capsule): HEPAforte complexTM [extract din frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 700 mg (cinarină 17,5 mg), complex silibin-fosfatidilcolină cu 29-37% silibină (conține lecintină de soia) 160 mg (silibină 46,4 – 59,2 mg), acid succinat D-alfa-tocoferil(vitamina E 48 mg – 400% DZR*), extract din fruct de piper negru cu 95% piperină10 mg (piperină 9,5 mg)], agent de afânare: gumă de acacia, agent antiaglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

DZR*= doza zilnică recomandată

Conține alergeni: lecintină de soia

Utilizare: Se recomandă consumarea a 2 capsule pe zi, 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara, după masă cu un pahar de apă.

Atenționări: Dacă sunteți hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează. A se consuma de persoane cu vârsta mai mare de 14 ani.

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spațiu întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

Greutate netă: 20.2 g

Hepafar forte