Semenele dezechilibrelor hormonale

Află aici

Royal Jelly kids (copii)

Supliment alimentar. Fiolele Royal Jelly ajută la buna funcționare a sistemului imunitar la copii

Royal Jelly kids (copii)
  • Lăptișorul de matcă are o aromă plăcută de portocală.
  • 250mg lăptișor de matcă în fiecare flacon
  • Pentru copii mai mari de 3 ani

 

45,00 RON

39,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Fiolele Royal Jelly pentru copii conțin o combinație excepțională de lăptișor de matcă, care este bogat nutrienți naturali pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

Fiecare fiolă stimulează sistemul  imunitar al copilului deoarce conține:

  • lăptișor de matcă proaspăt cu un conținut ridicat de acizi grași 10- HDA

Ce este lăptișorul de matcă?

Lăptișorul de matcă este secreția albinei matca (regina). Aceasta poate trăi 5-7 ani spre deosebie de albinele lucrătoare și trântori care trăesc 7-8 săptămâni.

Lăptișorul de matcă este de culoare albă spre galben pal și foarte dens, cu un miros caracteristic și gust acru dulceag și ușor înțepător. Acesta conține o combinație excepțională  de ingrediente naturale:

- 63.5% - 67.5% apă

- 11.5% - 14.5% proteine (și aminoacizi)

- zaharuri naturale (fructoză, glucoză, zaharoză)

- acizi grași liberi, dintre care cei mai semnificativi sunt 10- HDA (10- hidroxi-2-decenoic)

10- HDA este un acid gras unic, care se poate găsi doar în lăptișorul de matcă, cu cât nivelul 10-HDA este mai ridicat, cu atât calitatea lăptițorului de matcă este superioară.

Fiolele Royal Jelly conțin cel puțin 1.4 % 10- HDA (procentul poate fi chiar mai mare în funcție de seria de lăptițor de matcă utilizat). Acest lucru înseamnă ca fiecare fiolă conține cel puțin 3.5mg de 10- HDA.

 

 

Conține(o fiolă/zi): apă purificată, îndulcitor (fructoză), lăptișor de matcă 250mg, glicerol, aromă de portocale, emulgator: polisorbat 60, conservant: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Instrucțiuni de utilizare: Doza zilnică recomandată este ed 1 fiolă, de preferință dimineața.

Avertisment: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare dintre componentele acestui produs, consultați medicul înainte de a utiliza produsul.

Important: Doza zilnică nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 ° C.