Salvează abdomenul de sărbători

Află mai multe

Burta jos!

Supliment alimentar. Slabire și detoxifiere în mod natural și fără efort.

Burta jos!

Principalele avantaje:

 • efect de slăbire 2 în 1
 • Kickstart Detox detoxifică corpul
 • WaterOut elimină apa în exces
 • rezultate vizibile
 • produse naturale, rezultate reale

 

 

 


 

148,00 RON

79,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare

Cum să fac detoxifierea?

Astăzi suntem bombardați cu diverse informații despre cum să ne detoxifiem. În acest val de informații și sfaturi este foarte dificil să găsim pe cel care ni se potrivește. De aceea am decis să facem lucrurile mai simple:

Pasul 1: detoxifierea completă

Pentru o detoxifiere eficientă este necesar să acționăm asupra întregului corp. Cel mai bun mod de a obține o detoxifiere totală a corpului este utilizarea noului nostru produs Kickstart Detox, care îți curăță corpul și te pregătește pentru o pierdere eficientă în greutate în doar 10 zile! Kickstart Detox acționează asupra a 5 organe principale care se ocupă de detoxifierea organismului:

 • Ficatul
 • Pielea
 • Intestinul
 • Sângele
 • Limfa

Kickstart Detox conține 100% ingrediente naturale care elimină toxinele din corp și accelerează procesul de scădere în greutate.

Pasul 2: Eliminarea apei

SlimJOY WaterOut efect XXL drenează apa în mod natural, elimină toxinele din corp, reduce umflarea și accelerează circulația. Asigură funcționarea optimă a întregului tract digestiv și un flux netulburat al circulației limfei. Cum funcționează?

 • efectul drenant- elimină apa

 • pregătește organismul pentru pierderea în greutate

 • ajută la reducerea umflării din zona feței, stomacului, picioarelor și gleznelor

 • efect de detoxifiere asupra întregului corp

Amestecul ingredientului natural patentat CactiNea ™ cu celelalte ingrediente naturale are mai multe efecte pozitive. Facilitează eliminarea excesului de apă din organism, promovează curățarea ficatului și a intestinelor și pregătește organismul pentru pierderea de kilograme. Pierderea în greutate va fi ineficientă dacă ficatul este supraîncărcat, digestia e săracă și există apă în exces în tot corpul.

De ce să le folosim împreună?

Pentru o slăbire eficientă, trebuie în primul rând să:

 • detoxifici organismului de toxine
 • elimini toxinele din organism
 • reduci retenția de apă

Pachetul Burta Jos! îți garantează că vei scăpa de burtă rapid și eficient!

Kickstart Detox

Ingrediente: extract din frunze de Galium aparine, extract din părțile aeriene ale Andrographis paniculata cu 20% andrographolide, extract din rădăcină de Curcuma longa cu 9% curcuminoide, extract din frunze de Undaria pinnatifida cu 10% fucoxantină, extract din fructe de piper nergu cu 10-15% piperina, agent anti-aglomerare: stearat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil methilceluloză.

Utilizare:  Se recomandă consumarea unei capsule de 2 ori pe zi cu un pahar de apă după masă.

Atenționări: Dacă suntei hiperalergic la ingredientele produslui sau consumați medicamente, recomandăm consultarea medicului înainte de utilizare. Produsul nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează.

Anunț important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebui să înlocuiască o dietă variață și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozit într-un spați întunecat și uscat la temperaturi mai mici de + 25°C.

Greutate netă: 17,9 g

WaterOut

INGREDIENTE:pudră din fruct de opuntia cu 0.05% betalain și 0.03% indicaxatină, agentde afânare: deztrină de porumb, extract din rădăcină de Smilax aspera, extract din frunze de ceai de java cu 2% potasiu, extract din frunze de pătrunjel, aromă naturală, de zmeură, regulator de acididtate: acid citric, extract din frunze de anghinare cu 2-5% cinarină, extract din fructe de ciulinul laptelui, agent antiaglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucroză.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:Doza zilnică recomandată este de 1 plic într-un litru de apă, se va consuma în prima parte a zilei. De-alungul întregii zile se recomandă consumarea unei cantități suficiente de apă.

ATENȚIONĂRI:Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

ANUNȚ IMPORTANT:Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE:A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.GREUTATE NETĂ: 60 g