Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Essential OPC

Supliment alimentar Protejează fiecare celulă și țesut din corpul tău cu antioxindați puternici.

-30%

Essential OPC

Produsul nostru conține extract patentat din semințe de struguri  Grap'Inside™ 60O care:

 • Acțiune antioxidantă de 20 de ori mai puternică decât vitamina C
 • Acțiune antioxidantă de 50 de ori mai puternică decât vitamina E
 • Efect benefice pentru sistemul cardiovascular
 • Protecție organismului, celulelor și țesuturilor împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi
Garanția Sensilab

Fără gluten
Fără GMO
Fără lactoză
Vegan
Vegetarian
 

Stoc epuizat

127,00 RON

89,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 90 de capsule pentru 90 de zile

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

Beneficiile produsului:

 • ajută la menținerea sănătății cardiovasculare
 • contribuie la reglarea tensiunii arteriale
 • stimulează circulația sângelui la nivelul picioarelor
 • stimulează slăbirea
 • menține sănătatea și funcționarea celulelor
 • îmbunătățește aspectul și sănătatea pielii
 • menține sănătatea vaselor sanguine
 • protejează membrana celulară împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi

Ce sunt Proantocianidinele oligomerice?

Polifenolii, OPC în mod special, sunt antioxidanți extrem de puernici. Deoarece plantele nu se pot apăra împotriva microbilor, insectelor sau radiațiilor UV prin fugă sau luptă, au evoluat ăîn sensul producerii substanțelor protectoare. Am învățat să folosim puterea acestor substanțe pentru a ne apăra pe noi înșine.  

Ce beneficii aduc organismului?

Polifenolii oferă protecție tuturor celulelor organismului, țesuturilor și organelor împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi.  

Înafară de acțiunea antioxidantă, OPC are de asemenea un efect antibacterial, antiviral și vasodilator. În plus, s-a dovedit că întărește rețeaua de colagen și fibrele de elastină – îmbunătățește elasticitatea pielii, și are efect pozitiv asupra vaslor de sânge și articulațiilor.

De ce să alegi suplimenul nostru cu OPC

Absorbție mai ridicată

Formula patentată Grap'Inside™ 600 conține polifenoli sub formă de monomer. Acest lucru înseamnă că au o dimensiune moleculară mai mică, iar astfel sunt absorbiți mai ușor și oferă toate beneficiile la maximum. Cu până la 82% dintre monomerii din suplimentul nostrum sunt absorbiți, comparativ cu doar 1% din extractul generic de struguri.

Extractul de struguri din regiunea Champagne, France

Extractul de struguri din produsul nostru este provenit din soiuri de struguri care au cel mai bogat conținut de monomeri flavonoidici: Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier. Aceste soiuri sunt de 5 ori mai bogate în polifenoli și cu rată ridicată de absorbție, comparativ cu alte soiuri.

Conținut mai ridicat de polifenoli și OPC decât alte produse

Produsul conține exact 95% polifenoli și 60% OPC. Spre deosebire de produse similar, Essentials OPC are garantat conținutul menționat anterior, datorită utilizării celor mai precise metode de măsurare: Porter și HPLC.

Am nevoie de OPC?

Oferirea unui extra sprijin celuleor și țesuturilor este crucială, mai ales atunci când corpul tău este expus la cantități ridicate de radicali liberi. Aceste substanțe periculoase sunt generate în anumite circumstanțe:

 • Când suferim de infecții
 • Suntem supuși constant stresului
 • Nu avem un stil de viață sănătos (fumăm, consumăm alcool, viață sedentară)
 • Lipsesc nutrienții esențiali din alimentație din cauza unei diete dezechilibrate

Supliment alimentar

Ingrediente: (în 1 capsulă) Grap'Inside™ 60O [extract din semințe de struguri cu 95% polifenoli totali și 60% OPC] 430 mg (din care OPC 260 mg), agent antiaglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, capsule: hidroxipropil metilceluloză, colorant: dioxid de titan.

Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă cu un pahar de apă după una dintre mese.     

Atenționări: Dacă sunteți hiperalergic la ingredientele produsului sau consumați medicamente, se recomandă consultarea medicului înainte de utilizare.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Greutate netă: 42.9 g

Essential OPC