Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Essential OPC

Supliment alimentar Protejează fiecare celulă și țesut din corpul tău cu OPC. Are o absorbție de 82 ori mai bună comparativ cu produse similare!

-30%

Essential OPC

Forma patentată din produsul OPC este bogată în polifenoli și proantocianidine oligomerice (OPC) și oferă:

 • Acțiune antioxidantă de 20 de ori mai puternică decât vitamina C
 • Acțiune antioxidantă de 50 de ori mai puternică decât vitamina E
 • Efect benefice pentru sistemul cardiovascular
 • Protecție organismului, celulelor și țesuturilor împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi

 

Disponibilitate: În stoc

127,00 RON

89,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Conține: 90 de capsule pentru 90 de zile

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Profită la maxim de timpul petrecut acasă și slăbește rapid și eficient, combinând o dietă sănătoasă cu activitatea fizică regulată! Am conceput acest program complet pentru slăbire special pentru tine.

Noul nostru ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire, o listă de cumpărături ușor de urmat și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. Este gratuit la fiecare achiziție!

În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni, care conține diferite tipuri de exerciții pe care le poți face fără a ieși din casă!

Dacă urmezi toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, rezultatele sunt garantate în decursul a câteva săptămâni!

Beneficiile produsului:

 • ajută la menținerea sănătății cardiovasculare
 • contribuie la reglarea tensiunii arteriale
 • stimulează circulația sângelui la nivelul picioarelor
 • stimulează slăbirea
 • menține sănătatea și funcționarea celulelor
 • îmbunătățește aspectul și sănătatea pielii
 • menține sănătatea vaselor sanguine
 • protejează membrana celulară împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi

Ce sunt Proantocianidinele oligomerice?

Polifenolii, OPC în mod special, sunt antioxidanți extrem de puernici. Deoarece plantele nu se pot apăra împotriva microbilor, insectelor sau radiațiilor UV prin fugă sau luptă, au evoluat ăîn sensul producerii substanțelor protectoare. Am învățat să folosim puterea acestor substanțe pentru a ne apăra pe noi înșine.  

Ce beneficii aduc organismului?

Polifenolii oferă protecție tuturor celulelor organismului, țesuturilor și organelor împotriva acțiunii negative a radicalilor liberi.  

Înafară de acțiunea antioxidantă, OPC are de asemenea un efect antibacterial, antiviral și vasodilator. În plus, s-a dovedit că întărește rețeaua de colagen și fibrele de elastină – îmbunătățește elasticitatea pielii, și are efect pozitiv asupra vaslor de sânge și articulațiilor.

De ce să alegi suplimenul nostru cu OPC

Absorbție mai ridicată

Formula patentată Grap'Inside™ 600 conține polifenoli sub formă de monomer. Acest lucru înseamnă că au o dimensiune moleculară mai mică, iar astfel sunt absorbiți mai ușor și oferă toate beneficiile la maximum. Cu până la 82% dintre monomerii din suplimentul nostrum sunt absorbiți, comparativ cu doar 1% din extractul generic de struguri.

Extractul de struguri din regiunea Champagne, France

Extractul de struguri din produsul nostru este provenit din soiuri de struguri care au cel mai bogat conținut de monomeri flavonoidici: Chardonnay, Pinot Noir și Pinot Meunier. Aceste soiuri sunt de 5 ori mai bogate în polifenoli și cu rată ridicată de absorbție, comparativ cu alte soiuri.

Conținut mai ridicat de polifenoli și OPC decât alte produse

Produsul conține exact 95% polifenoli și 60% OPC. Spre deosebire de produse similar, Essentials OPC are garantat conținutul menționat anterior, datorită utilizării celor mai precise metode de măsurare: Porter și HPLC.

Am nevoie de OPC?

Oferirea unui extra sprijin celuleor și țesuturilor este crucială, mai ales atunci când corpul tău este expus la cantități ridicate de radicali liberi. Aceste substanțe periculoase sunt generate în anumite circumstanțe:

 • Când suferim de infecții
 • Suntem supuși constant stresului
 • Nu avem un stil de viață sănătos (fumăm, consumăm alcool, viață sedentară)
 • Lipsesc nutrienții esențiali din alimentație din cauza unei diete dezechilibrate

Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă cu un pahar de apă după una dintre mese.     

Atenționări: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Greutate netă: 42.9 g

Essential OPC