-25%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

SLEEPLUX

60 capsule | Suficient pentru 30 zile

Ajutor 3-în-1 natural, puternic care contribuie la un somn mai bun, la relaxare și adormi mai repede. Cu ingrediente naturale, de calitate superioară esențiale pentru producția naturală de melatonină a organismului - hormonul somnului - și 3 extracte de plante, cu rezultate dovedite clinic.

  • Reduce problemele cu somnul  cu 42%*, scade agitația cu 35%* și reduce cu 18%* starea de neliniște

  • Îmbunătățește calitatea somnului cu până la 33% *.

  • Fără hormoni: nu dă dependență și nu dă falsa senzație de supraproducției de melatonină

  • Formula curată, pe bază de plante, cu ingrediente bioactive, astfel încât organismul să le poată folosi imediat

Contents: 1x SLEEPLUX 60 capsules/30 zile

Suficient pentru 30 zile

1,33  RON / Capsulă

-25% reducere
Preț special 59,90  RON Preț obișnuit 79,90  RON

Alege pachetul:

Sfat: Economisește 30% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 30 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 30% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 41,93  RON)
48% Reducere
 
Loading...
în stoc
SKU
250004

1 din 3 adulți nu dorm suficient

Cei mai mulți dintre noi știm că a dormi o noapte bună este esențial pentru sănătatea noastră fizică și mentală, dar prea puțini dintre noi fac din aceasta o prioritate. Practic, am uitat cum este să te simți cu adevărat odihnit - ceea ce duce adesea la consecințe dăunătoare.

Acesta este adevărul, lipsa somnului nu are ca rezultat doar faptul că te simți morocănos și lipsit de energie. De asemenea, poate contribui la starea de indispoziție, lipsa de concentrare și energie, lipsa de claritate, un apetit crescut, creșterea în greutate, un sistem imunitar slăbit și la o îmbătrânire mai rapidă. Mai mult decât atât, lipsa somnului a fost chiar legată de un risc substanțial mărit pentru diverse afecțiuni grave.

Ingredientele naturale din SleepLux te ajută să adormi mai repede și să dormi mai bine

SleepLux aduce un amestec atent dezvoltat de ingrediente care ajută la inducerea și menținerea unui somn de bună calitate - cu rezultate uimitoare!

Studiile confirmă faptul că roinița, unul dintre ingredientele principale din SleepLux, susține relaxarea și la somnul sănătos, reducând problemele cu somnul cu până la 42% *, agitația cu 35% * și starea de neliniște cu 18% *. În combinație cu valeriana, un alt ingredient cheie al SleepLux, sa dovedit că asigură o calitate a somnului cu până la 33% * mai mare. Dar nu se termină aici!

De asemenea, conține extract de floarea pasiunii care s-a folosit de-a lungul timpului pentru relaxare și stimulant pentru somn. În plus, SleepLux oferă un amestec perfect de nutrienți care susține producția naturală de melatonină a corpului tău - hormonul somnului. Spune “rămas bun” nopților neliniștite și “bine ai venit” unui somn binemeritat.

Ingredientele naturale din SleepLux te ajută să dormi ca un copil

Favoriează relaxarea și induce somnul

Îmbunătățește mult calitatea somnului

Reduce problemele cu somnul

Produs din plante, fără hormoni: nu dă dependență.

Beneficii și avantaje

SleepLux este recomandat în special persoanelor care:

  • luptă cu problemele de somn: SleepLux favorizează relaxarea și susține producția naturală de melatonină, reducând foarte mult insomnia și alte probleme de somn;

  • modul de lucru: programul de lucru in schimburi care te țin treaz mai mult timp sau te fac să te trezești mai devreme perturbă producția de melatonină. SleepLux ajută corpul să se adapteze la noile programe de somn.

  • suferă de probleme cu somnul legate de vârstă: corpul produce din ce în ce mai puțină melatonină pe măsură ce îmbătrânești, deci este vital să ajuți producția naturală de melatonină pentru a obține o cantitate suficientă de somn profund pe parcursul nopții;

  • experimentează probleme de somn legate de stres sau în urma diferenței de fus orar: susținerea producției de melatonină poate favoriza somnul - chiar și la o altă oră de culcare.

Ingrediente active

Glandline SleepLux
Conținut(1 unitate)60 capsule
Doza zilnică2 capsule
Greutate netă (1 unitate)32 g

Ingredienteîn 2 capsule% VNR*
L-tryptophan500 mg**
Extract de roiniță250 mg**
-  acid rosmarinic17.5 mg**
Extract de valeriană120 mg**
- acid Valerianic 0.96 mg**
 Extract de floarea pasiunii40 mg**
- Vitexin1,6 mg**
Niacină16 mg100
Zinc10 mg100
Acid Pantotenic 6 mg100
Vitamina B61.4 mg100
Folat530 µg265
Vitamina B12200 µg8000

*VNR =valori de referință pentru nutrienți |** = valorile de referință ale nutrienților nu sunt stabilite

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule.

2 capsule

O dată pe zi

INGREDIENTE (în 2 capsule)

L-tryptophan 500 mg; extract din frunze de roiniță cu7% acid rosmarinic 250 mg (acid rosmarinic 17.5 mg); extract din rădăcină de valeriană cu 0,8% acid valerianic 120 mg (acid valerianic 0.96 mg); gluconat de zinc (zinc 10 mg – 100% VNR*);extract din părși aeriene de floarea pasiunii cu 4% vitexin 120 mg (vitexin 1.6 mg); nicotinamidă (niacină 16 mg – 100% VNR*); agent antiaglomerare: fibre de orez; D-pantotenat (acid pantotenic 6 mg – 100% VNR*), calciu; clorhidrat de piridoxina ( vitamina B6 1.4 mg – 100% VNR*); calciu-L-metilfolat (folat 530 µg – 265% VNR*); metilcobalamină (vitamina B12 200 µg – 8000% VNR*); capsule: hidroxipropil metil celuloză.

*VNR =valori de referință pentru nutrienți

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule cu 30 minute înainte de culcare, cu un pahar de apă.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să ai o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Culoarea, aroma și mirosul produsului pot varia ușor de la un lot la altul datorită variațiilor naturale ale proprietăților ingredientelor active. Aceste variații nu au niciun impact asupra calității generale și a eficienței produsului.

ATENȚIONĂRI

Dacă ești hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultă medicul înainte de utilizare. Acest produs nu se recomandă femeilor însărcinate și celor care alăptează.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.