-51%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Urifar Forte

Băutură cu aromă de căpșuni cu 2000 mg of D-manozăvitamina A și extracte de plante care ajută la menținerea sănătății tractului urinar. Acum cu acțiune 3 în 1!

  • Hibiscus stimulatează eliminarea apei și contribuie la o funcție normală a tractului urinar

  • Vișinele și vitamina A oferă sprijin sănătății tractului urinar

  • Vitamina A asigură o funcție normală a sistemului imunitar

Contents: 1x Urifar Forte 0 none/14 zile

Suficient pentru 14 zile

-51% reducere
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 99,00  RON

Alege pachetul:

Sfat: Economisește 30% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 14 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 30% reducere.
(Primești produsul pentru 14 zile de consum în fiecare lună la 34,30  RON)
în stoc
SKU
100925

Urifar Forte este o abordare inovatoare pentru a menține sănătatea tractului urinar!

Soluția ideală!

Pentru a menține sănătatea tractului urinar, este esențial ca pe parcursul întregii zile să fie consumat un volum suficient de lichide. Lichidele contribuie la diluarea urinei și la eliminarea bacteriilor dăunătoare care se lipesc pe peretele tractului urinar. Am dezvoltat Urifar Forte, sub formă de băutură delicioasă -are o aromă naturală de căpșuni. Consumă-l la primul simptom sau dacă vrei să oferi sprijin sănătății tractului urinar!

Doar cele mai bune ingrediente

Conține o combinație excepțională de D-manoză (2000 mg per plic!), cireșe acre, extracte de hibiscus și vitamina A sub formă de pulbere pentru un amestec ușor de băut.

D-manoză: un tip de zahăr bine studiat care se găsește de obicei în fructe (afine, de exemplu), popular în suplimentele moderne de sănătate urinară. Majoritatea nu se metabolizează în organism și se elimină odată cu urină.

Extract de cireș acru: ajută la menținerea sănătății scăzute a tractului urinar, contribuie la eliminarea normală a urinei.

Extract hibiscus: susține eliminarea urinei, ajută la menținerea funcției urinare normale.

Vitamina A are multe funcții importante în organism și menține sănătoasa mucoasă a tractului urinar, joacă un rol important în funcția sistemului imunitar.

Ingrediente active

URIFAR Forte
Conține (1 unitate)14  plicuri
Doza zilnică1 plic
Greutate netă (1 unitate)50.4 g

Ingredienteîn 1 pilc% DZR*
D-manoză2000 mg**
Extract de hibiscus500 mg**
- Polifenoli50 mg**
Extract de cireș250 mg**
Vitamina A375 µg47

*DZR = doza zilnică recomandată| ** = nutrient reference values are not established

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 1 plic.

1 plic

1 dată pe zi

INGREDIENTE (într-un plic)

D-manoză 2000 mg, agent purtător: gumă de acacia, extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali 500 mg, extract din cozi de vișine 250 mg, aromă naturală de căpșuni, agent pentru reglarea acidității: acid citric, agent antiaglomerate: fibre de orez, îndulcitor: sucraloză, Retinyl palmitate (vitamina A 375 μg - 47% DZR*).

*DZR = doza zilnică recomandată

MOD DE UTILIZARE

Doza zilnică recomandată este de 1 plic. Se va dizolva prin amestecare viguroasă în 250 ml apă. Se va amesteca până la dizolvare completă. Doza zilnică maximă este de 2 plicuri în cazul unor probleme acute. Este important un aport ridicat de lichide de-alngul întregii zile. Efectul produsul va fi optimizar prin consumarea simultană a vitaminei C pentru a scădea pH- ul urinei, ceea ce va reveni formarea unui mediu favorabil înmulțirii bacateriilor.

ANUNȚ IMPORTANT

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONĂRI

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. În cazuri rare poate apărea intoleranță la D-manoză ceea ce va cauza scaun diareic și gaze intestinale. Dacă sunteți însărcinată consultați medicul înainte de utilizare. Nu este recomand copiilor cu vârstă mai mică de 14 ani.

DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.