Biotină în doză concentrată + zinc + seleniu, 365 comprimate vegane

365 tablete | Suficient pentru 365 zile

Contents: 1x Biotină în doză concentrată + zinc + seleniu, 365 comprimate vegane 365 tablets/365 zile

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Fabricat în UE

HACCP

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

Fabricat în UE

HACCP

Biotină în doză concentrată + zinc + seleniu, 365 comprimate vegane

365 tablete | Suficient pentru 365 zile

Biotină combinată inteligent cu zinc și seleniu pentru sănătatea pielii, creșterea părului și unghii puternice.

Contents: 1x Biotină în doză concentrată + zinc + seleniu, 365 comprimate vegane 365 tablets/365 zile

Suficient pentru 365 zile

0,26  RON / Tabletă

Preț special 95,99  RON
Loading...
Stoc epuizat
SKU
450000
4.9 12

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Biotină + zinc + seleniu, 365 comprimate vegane, pentru o administrare neîntreruptă timp de 12 luni

Biotină în doză concentrată, zinc și seleniu: nutrienți esențiali luați individual, împreună o combinație imbatabilă pentru piele, creșterea părului și unghii! Biotina (vitamina B7) și cele două oligoelemente susțin creșterea naturală în cel mai bun mod - și în calitatea obișnuită Vitamaze.

Privire de ansamblu a comprimatelor de biotină în doză concentrată + zinc + seleniu

 • 3 ingrediente active pentru un aspect sănătos: luate individual, ingredientele sunt importante pentru diferite procese din organism. Dar numai împreună ajută să strălucești din interior.
 • Combinație ideală de ingrediente active: tabletele Vitamaze conțin doze mari de biotină combinată cu zinc și seleniu. Acestea compensează deficiențele existente și, în același timp, supradozajul poate fi exclus dacă sunt administrate în mod corespunzător.
 • Un comprimat pe zi: 365 de comprimate vegane de biotină pentru 12 luni - suficient pentru administrarea unui comprimat pe zi și, prin urmare, doza zilnică perfectă.
 • Doar ceea ce este necesar: produsele nu conțin aditivi inutili, nanoparticule și alergeni - în schimb, oferă doar nutrienți absolut necesari. În mod vegan, bineînțeles.
 • Pentru femei și bărbați: combinația de ingrediente active de biotină în doză mare + zinc + seleniu poate ajuta și bărbații, de exemplu, la creșterea bărbii și a părului.

Biotină + Zinc + Seleniu - efect și utilizare

Pentru ce este bună biotina? Vitamina B7 joacă un rol important în metabolism, inclusiv pentru rădăcinile firelor de păr și în nucleul celular. După cum se observă: biotina este deseori numită vitamina H, deoarece sprijină, printre altele, menținerea sănătății pielii și a părului. Acest produs conține 10.000 µg (mcg) per doză zilnică de biotină - ceea ce corespunde la 20.000% din necesarul zilnic de biotină. Supradozajul de biotină nu este posibil, deoarece excesul de biotină este pur și simplu excretat.

 • Biotina contribuie la menținerea unei piei sănătoase
 • Biotina contribuie la menținerea unui păr sănătos
 • Biotina contribuie la metabolismul energetic normal
 • Biotina contribuie la funcționarea normală a funcțiilor mentale
 • Biotina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
 • Biotina contribuie la un metabolism normal al macronutrienților
 • Biotina contribuie la menținerea sănătoasă a membranelor mucoase

Seleniul nu este responsabil doar pentru piele și păr, ci și pentru creșterea sănătoasă a unghiilor. Acesta protejează, de asemenea, celulele de stresul oxidativ și are un efect benefic asupra sistemului imunitar. Produsul Biotină în doză concentrată + Zinc + Seleniu conține 55 µg (mcg) de seleniu - ceea ce corespunde 100% necesarului zilnic de seleniu.

 • Seleniul contribuie la menținerea unui păr sănătos
 • Seleniul contribuie la menținerea sănătoasă a unghiilor
 • Seleniul contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide
 • Seleniul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ
 • Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
 • Seleniul contribuie la formarea normală a spermei

Efectele zincului sunt multiple. De la dezvoltarea mușchilor și a sistemului imunitar până la dezvoltarea structurilor celulare a unghiilor și părului, oligoelementul este implicat în aproape toate procesele. Zincul ajută și la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Produsul Biotină în doză concentrată + Zinc + Seleniu conține 10 µg (mcg) de zinc - ceea ce corespunde 100% necesarului zilnic de zinc.

 • Zincul contribuie la menținerea stării de sănătate a pielii
 • Zincul contribuie la menținerea stării de sănătate a părului
 • Zincul contribuie la menținerea stării de sănătate a unghiilor
 • Zincul ajută la protejarea celulelor împotriva stresul oxidativ
 • Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
 • Zincul contribuie la fertilitate și la reproducerea normală
 • Zincul contribuie la menținerea stării de sănătate a oaselor
 • Zincul contribuie la menținerea unei vederi bune
 • Zincul contribuie la diviziunea celulară

Producția de comprimate de biotină

Acest supliment alimentar cu biotină este produs în conformitate cu cele mai înalte standarde și cu sistemul HACCP, exclusiv în Germania. Produsul este complet lipsit de ingrediente modificate genetic, pesticide, fungicide, îngrășăminte artificiale sau alte substanțe nocive. Persoanele care suferă de alergii vor fi încântate, deoarece comprimatele vegane cu biotină nu conțin gluten, lactoză și alți alergeni.

Foarte important: Vitamaze se bazează pe cerințele zilnice, astfel încât utilizarea este asociată cu consecințele dorite. Astfel, Biotină în doză concentrată + zinc + seleniu este fabricată fără stearat de magneziu ca agent de separare și oferă astfel cea mai bună biodisponibilitate posibilă.

Vitamaze | Amazing life

Viața de zi cu zi nu ne permite întotdeauna să avem o dietă sănătoasă și echilibrată. Un supliment la dieta dumneavoastră zilnică vă va ajuta să vă atingeți forma maximă în fiecare zi și, astfel, obiectivele personale.

De mulți ani, Vitamaze este un nume sinonim cu sănătatea, echilibrul și bunăstarea. Mii de clienți își pun în fiecare an încrederea în calitatea Vitamaze, astfel încât astăzi putem oferi o gamă largă de produse la un raport preț-performanță excelent.

Ne extindem în mod constant gama noastră largă de suplimente alimentare, în strânsă colaborare cu oameni de știință și experți. Materiile prime de înaltă calitate și cele mai bune ingrediente garantează un nivel ridicat de compatibilitate. Prin renunțarea deliberată la agentul de separare, stearatul de magneziu, ne asigurăm că organismul absoarbe și procesează rapid și eficient ingredientele active. Normele stricte ale Vitamaze garantează, de asemenea, cea mai înaltă calitate - Made in Germany - controlată în conformitate cu conceptul preventiv HACCP. Bineînțeles, niciunul dintre produsele noastre nu conțin aditivi dăunători, gluten, lactoză și alți alergeni.

Fie că este vorba de fitness, sănătate, performanță sau bunăstare - vă oferim produse profesionale care pot contribui în mod sistematic la conservarea naturală a numeroase funcții ale corpului.

Ingrediente active

Vitamaze Biotină + zinc + seleniu, 365 mg tablete vegane
Forma de dozare (1 unitate)365 tablete
Doza zilnică1 tabletă
Cantitate netă (1 unitate)91,25 g = 365 tablete

Ingredienteîn 1 tabletă*%VNR**
Biotină10 mg (10000 mcg)20,000
Zinc10 mg100 %
Seleniu55 mcg100 %

* Consumul zilnic de referință
** Procent din cantitatea de referință conform Regulamentului (UE) nr. 1169/2011 (LMIV) pe doză zilnică

Mod de utilizare

Se ia 1 tabletă pe zi cu suficientă apă.

1 tabletă

O dată pe zi

INGREDIENTE:

Agent de încărcare (celuloză microcristalină), gluconat de zinc, amidon modificat, biotină (vitamina B7), selenit de sodiu

UTILIZARE

Se ia 1 tabletă pe zi cu suficientă apă.

ATENȚIONĂRI

Doza recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Consumul de către copii și minori nu este recomandat. Păstrați produsul nedeschis, la loc răcoros, uscat, la care copii nu au acces.

Termen de valabilitate / Număr de lot: vezi în partea inferioară.

PRODUCȚIE

 • Produs în Germania în conformitate cu sistemul oficial HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Analiza pericolelor și punctele critice de control). Acest acronim indică procesul de analiză a pericolelor și servește la asigurarea siguranței igienice a alimentelor.

 • Înregistrat la Oficiul Federal German pentru Protecția Consumatorilor și Siguranță Alimentară.

 • Posibilitatea de a fi comercializat fără restricții, confirmată de un inspector independent.