-6%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Doză concentrată de Maca + L-arginină + Vitamine + Zinc, 240 de capsule

240 capsule | Suficient pentru 60 zile

Contents: 1x Doză concentrată de Maca + L-arginină + Vitamine + Zinc, 240 de capsule 240 capsules/60 zile

Doză concentrată de Maca + L-arginină + Vitamine + Zinc, 240 de capsule

240 capsule | Suficient pentru 60 zile

Combinație forte pentru stimularea vitalității și a sistemului imunitar, dar și pentru combaterea radicalilor liberi.

Contents: 1x Doză concentrată de Maca + L-arginină + Vitamine + Zinc, 240 de capsule 240 capsules/60 zile

Suficient pentru 60 zile

0,42  RON / Capsulă

-6% reducere
Preț special 99,99  RON Preț obișnuit 105,99  RON

Selectează cantitatea dorită

1x 99,99  RON / bucată
Alegere de top
2x 94,99  RON / bucată
3x 89,99  RON / bucată

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 60 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 60 zile de consum în fiecare lună la 79,99  RON)
25% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
 
Loading...
în stoc
SKU
450001
5.00 3

Maca + L-Arginină + Vitamine + Zinc in doză concentrată, 240 capsule pentru 2 luni

Rădăcina de Maca este probabil cel mai versatil superaliment din lume. Cum să o facem și mai bună? Prin adăugarea de L-arginină, vitaminele C, B6 și B12 și oligoelementul zinc. Împreună, această combinație vă poate susține vitalitatea și sistemul imunitar și poate lupta împotriva radicalilor liberi.

Privire de ansamblu asupra complexului cu Maca

  • Ce este Maca? Rădăcina de Maca folosită provine din Anzii din Peru, unde Maca era deja venerată de incași pentru numeroasele sale utilizări.
  • Mai bine împreună: Extractul de Maca este combinat cu aminoacidul L-arginină, vitaminele C, B6 și B12 și zinc. De ce? Pentru că aceste elemente se completează perfect unele pe celelalte.
  • Doză concentrată pentru un efect mai puternic: Superalimentul Maca se regăsește într-o concentrație ridicată de 4.000 mg de pulbere Maca obținută din 1.000 mg de extract concentrat de Maca într-un raport de 4:1 din doza zilnică. În plus, conține de la antioxidanți până la substanțe vegetale secundare.
  • Cantitate suficientă pentru 2 luni de consum neîntrerupt: Având un consum recomandat de 2 capsule luate de 2 ori pe zi, un pachet este suficient pentru două luni.
  • Natural, în mod natural: Superalimentul este în sine o sursă bogată de nutrienți. De aceea, nu se folosesc aditivi inutili.

Efectul și utilizarea capsulelor Maca cu doză concentrată

Vitamaze Maca din extract din rădăcina de Maca din Anzii peruani. Dar acest lucru nu este suficient pentru noi. De aceea, superalimentul din America de Sud este completat cu alte substanțe vitale.
Maca este combinată în mod optim cu aminoacidul L-arginină în doze mari, rafinată cu zinc și vitaminele esențiale B6, B12 și C. Toate acestea într-o formă ușor de înghițit. Toate acestea într-o capsulă de dimensiuni normale, ușor de înghițit.
Se spune că L-arginina are numeroase beneficii. Aminoacidul semiesențial este deosebit de popular printre sportivi.
Zincul contribuie la fertilitate și reproducere normală. De asemenea, zincul contribuie la obținerea unei funcții cognitive normale și la metabolismul normal al macronutrienților. Zincul ajută, de asemenea, la menținerea oaselor, unghiilor, pielii și părului în condiții normale și contribuie la o vedere normală și la funcționarea sistemului imunitar.
Vitamina B6, vitamina B12 și vitamina C au numeroase roluri, contribuind la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la funcția mentală normală, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii. Vitaminele B6 și B12 contribuie, de asemenea, la formarea normală a celulelor roșii din sânge. Vitamina B6 contribuie, de asemenea, la reglarea activității hormonale.
Zincul și vitamina C pot ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Care este cantitatea de care avem nevoie din aceste substanțe? Răspunsul îl veți găsi în capsule. Micronutrienții sunt cântăriți cu precizie în funcție de necesarul mediu zilnic. Maca și L-arginina se regăsesc chiar în doze mai concentrate.
Produsul Maca conține 1.000 mg de extract de Maca într-un raport de 4:1 față de doza zilnică sub forma a 4.000 mg de pulbere de Maca.

Capsulele Maca și producția lor la Vitamaze

Oricine cumpără suplimente ar trebui să citească scrisul mărunt. Este important să nu se folosească stearat de magneziu, care inhibă absorbția și biodisponibilitatea ingredientelor. Capsulele de Maca utilizează celuloză microcristalină, care nu conține nanoparticule. Și, bineînțeles, nu conține nici aditivi precum pesticide, fungicide și alte substanțe dăunătoare. Producția noastră de calitate realizată în Germania, în conformitate cu conceptul HACCP, garantează că aceste criterii sunt îndeplinite. Produsul Maca este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece este lipsit de alergeni. Se utilizează numai gelatină de origine bovină.

Vitamaze | Amazing life

Viața de zi cu zi nu ne permite întotdeauna să avem o dietă sănătoasă și echilibrată. Un supliment la dieta dumneavoastră zilnică vă va ajuta să vă atingeți forma maximă în fiecare zi și, astfel, obiectivele personale.

De mulți ani, Vitamaze este un nume sinonim cu sănătatea, echilibrul și bunăstarea. Mii de clienți își pun în fiecare an încrederea în calitatea Vitamaze, astfel încât astăzi putem oferi o gamă largă de produse la un raport preț-performanță excelent.

Ne extindem în mod constant gama noastră largă de suplimente alimentare, în strânsă colaborare cu oameni de știință și experți. Materiile prime de înaltă calitate și cele mai bune ingrediente garantează un nivel ridicat de compatibilitate. Prin renunțarea deliberată la agentul de separare, stearatul de magneziu, ne asigurăm că organismul absoarbe și procesează rapid și eficient ingredientele active. Normele stricte ale Vitamaze garantează, de asemenea, cea mai înaltă calitate - Made in Germany - controlată în conformitate cu conceptul preventiv HACCP. Bineînțeles, niciunul dintre produsele noastre nu conțin aditivi dăunători, gluten, lactoză și alți alergeni.

Fie că este vorba de fitness, sănătate, performanță sau bunăstare - vă oferim produse profesionale care pot contribui în mod sistematic la conservarea naturală a numeroase funcții ale corpului.

Ingrediente active

Doză concentrată de Maca + L-arginină + vitamine + zinc, 240 de capsule
Forma de dozare (1 unitate)240 de capsule
Doza zilnică4 capsule
Cantitate netă (1 unitate)206,4 g

Ingredienteîn 1 capsulă3 capsule*%VNR**
L-arginină450 mg1800 mg/
Extract de Maca 4:1250 mg1000 mg/
Vitamina C20 mg80 mg100 %
Zinc2.50 mg10 mg100 %
Vitamina B60,35 mg1,4 mg100 %
Vitamina B120,625 mcg2,5 mcg100 %

* Doza zilnică recomandată
** Procent din cantitatea de referință în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 (LMIV) pe doză zilnică

Mod de utilizare

Se iau 2 x 2 capsule pe zi cu suficientă apă.

2 capsule

De 2 ori pe zi

INGREDIENTE:

Clorhidrat de L-Arginină, extract de Maca 4:1 (Lepidium meyenii, tubercul), învelișul capsulei (gelatină bovină), acid ascorbic (vitamina C), gluconat de zinc, agent de încărcare (celuloză microcristalină), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), agent antiaglomerant (extract de orez)

UTILIZARE

Se iau 2 x 2 capsule pe zi cu suficientă apă.

ATENȚIONĂRI

Doza recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Consumul de către copii și minori nu este recomandat. Păstrați produsul nedeschis, la loc răcoros, uscat, la care copii nu au acces.Termen de valabilitate / Număr de lot: vezi în partea inferioară.

PRODUCȚIE

  • Produs în Germania în conformitate cu conceptul oficial HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Analiza pericolelor și punctele critice de control). Acest acronim indică procesul de analiză a pericolelor și servește la asigurarea siguranței igienice a alimentelor.
  • Înregistrat la Oficiul Federal German pentru Protecția Consumatorilor și Siguranță Alimentară.
  • Posibilitatea de a fi comercializat fără restricții, confirmată de un inspector independent.
  • Celuloza microcristalină este complet lipsită de nanoparticule.