Complexul de vitamine B cu dozaj ridicat, 180 comprimate vegane

180 tablete | Suficient pentru 180 zile

Contents: 1x Complexul de vitamine B cu dozaj ridicat, 180 comprimate vegane 180 tablets/180 zile

image

Fără gluten

Fără OMG

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

HACCP

Fabricat în UE

Supliment alimentar

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Fără gluten

Fără OMG

Fără lactoză

Vegan

Vegetarian

HACCP

Fabricat în UE

Supliment alimentar

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Complexul de vitamine B cu dozaj ridicat, 180 comprimate vegane

180 tablete | Suficient pentru 180 zile

Vitamina B: mai puternică împreună pentru vitalitate și nervi puternici

Contents: 1x Complexul de vitamine B cu dozaj ridicat, 180 comprimate vegane 180 tablets/180 zile

Suficient pentru 180 zile

0,56  RON / Tabletă

Preț special 99,99  RON
Loading...
în stoc
SKU
450025
4.90 16

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Cumpărați Tablete de complex de vitamina B, 180 de tablete vegane 8 în 1 pentru 6 luni de aprovizionare continuă

O deficiență de vitamina B nu trebuie să fie neapărat: Complexul de vitamine B oferă toate vitaminele B într-o singură tabletă mică. Acestea vă susțin vitalitatea, sistemul imunitar, precum și pielea, părul și unghiile. Deoarece vitaminele B acționează în strânsă legătură între ele, este important să aveți un aport egal de vitamine B. În acest fel puteți contracara simptomele de carență cauzate de deficitul de vitamina B.

>

Complexul de vitamine B dintr-o privire

 • 8 în 1 comprimate : Toate vitaminele esențiale din grupul B sunt combinate într-un singur comprimat. Combinația prin excelență pentru a beneficia de avantajele unei aprovizionări adecvate.
 • Corpul tău îți mulțumește - pe mai multe planuri: Sistemul imunitar, sistemul nervos, metabolismul, performanța, pielea, părul și unghiile.
 • Suficient pentru o jumătate de an : Un comprimat vegan, adică o doză zilnică, acoperă cantitatea recomandată. Astfel, bidonul este suficient pentru 6 luni de aprovizionare continuă.
 • Potrivit pentru toată lumea : Suplimentul de vitamina B-complex îndeplinește cele mai înalte standarde. Vegetarienii, veganii, vegetarienii, persoanele care suferă de alergii - toți pot avea acces fără ezitare.
 • Rapid în organism : După administrarea tabletei, ingredientele active se desfășoară rapid în organism. Motivul: absența agenților de separare inutili, care pot influența negativ biodisponibilitatea.

Efectul și aplicarea complexului de vitamine B

8 vitamine, locuri de utilizare aparent nesfârșite. Vitaminele B au o varietate de funcții diferite în metabolism, de exemplu, sprijină concentrarea și furnizează energie.

>

Grupul de vitamine B include:

 • Vitamina B1 (tiamină)
 • Vitamina B2 (riboflavină)
 • Vitamina B3 (niacina)
 • Vitamina B5 (acid pantotenic)
 • Vitamina B6 (piridoxină)
 • Vitamina B7 (biotină)
 • Vitamina B9 (acid folic)
 • Vitamina B12 (cobalamina)

Toate cele 8 vitamine din grupul B sunt importante pentru numeroase funcții ale organismului uman , în care se completează reciproc. Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7 și B12 contribuie la metabolismul energetic normal, vitaminele B2, B3, B5, B6, B9 și B12 ajută la reducerea oboselii, iar vitamina B5 contribuie la o performanță mentală normală. Și dincolo de asta, există mai multe funcții ale vitaminelor B.

>

Vitaminele sunt solubile în apă. O supradoză este imposibilă. Cumpărați tabletele în doze mari pentru a reface stocurile goale.

Complexul de vitamine B conține metilcobalamina de calitate superioară ca vitamina B12.

>

Producerea comprimatelor din complexul vitaminic B

Cele mai înalte standarde, concept HACCP, produs în Germania: Acest lucru este o chestiune de rutină la Vitamaze. Ce fac ei diferit față de alți producători? Ei fac fără toți aditivii inutili. Fără spray-uri, îngrășăminte artificiale, inginerie genetică, alergeni, gluten, lactoză - vegană în mod natural. Și datorită celulozei microcristaline (fără nanoparticule) în loc de stearat de magneziu (agent de separare), de asemenea, biodisponibil în mod optim!

>

Cumpărați acum și beneficiați de un complex de vitamine B pentru o aprovizionare de 6 luni.

Vitamaze | Viața uimitoare

O alimentație sănătoasă și echilibrată nu ne este întotdeauna ușor în viața de zi cu zi. Un supliment la dieta zilnică vă va ajuta să intrați în cea mai bună formă în fiecare zi și astfel să vă atingeți obiectivele personale.

.

De mulți ani Vitamaze este sinonimă cu sănătatea, echilibrul și bunăstarea. Mii de clienți au încredere în calitatea Vitamaze în fiecare an, astfel că astăzi putem oferi o gamă largă de produse la un raport excelent preț-performanță.

>

În strânsă colaborare cu oameni de știință și experți, ne extindem constant gama noastră largă de suplimente alimentare. Materii prime de înaltă calitate și cele mai bune ingrediente garantează o toleranță ridicată. Prin evitarea deliberată a agentului de eliberare stearat de magneziu, ne asigurăm că organismul absoarbe și procesează rapid și eficient ingredientele active. Orientările stricte ale Vitamaze garantează, de asemenea, cea mai înaltă calitate - made in Germany - controlată în conformitate cu conceptul preventiv HACCP. Bineînțeles, toate produsele noastre sunt fără aditivi dăunători, gluten, lactoză și alți alergeni.

.

Formarea fizică, sănătatea, performanța sau bunăstarea - oferim produse profesionale care pot contribui în mod sistematic la conservarea naturală a numeroase funcții corporale.

.

Ingrediente active

Vitamina B-complex tablete
Ambalare (1 unitate)180 de tablete
Doza zilnică1 tabletă
Cantitate netă (1 unitate)36 g

Ingredienteîn 1 tabletă*%VNRV**
Vitamina B1 (tiamină)1,65 mg150
Vitamina B2 (riboflavină)1,87 mg133,5
Vitamina B3 (niacină)20,90 mg130,6
Vitamina B5 (acid pantotenic)7,70 mg128
Vitamina B6 (piridoxină)2,20 mg157,14
Vitamina B7 (biotină)165,00 mcg330
Vitamina B9 (acid folic)230,00 mcg115
Vitamina B12 (metilcobalamină)2,50mcg100

* Doza zilnică recomandată
** Procent din cantitatea de referință în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 (LMIV) pe doză zilnică

Mod de utilizare

Se administrează 1 comprimat pe zi cu suficientă apă.

1 tabletă

O dată pe zi

INGREDIENTE:

Amidon modificat, agent de încărcare (celuloză microcristalină), niacină, D-pantotenat de calciu, piridoxină HCL, riboflavină, tiamină HCL, acid folic, biotină, metilcobalamină.

UTILIZARE

Se administrează 1 comprimat pe zi cu suficientă apă.

ATENȚIONĂRI

Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit pentru copii și minori. A se păstra produsul nedeschis, la loc răcoros, uscat și în afara razei de acțiune a copiilor.

Termen de valabilitate: / Număr de lot: a se vedea în partea inferioară.

PRODUCȚIE

 • Produs în Germania în conformitate cu standardul oficial HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Acesta reprezintă analiza riscurilor și servește la asigurarea siguranței igienice a alimentelor.

 • Înregistrat la Oficiul Federal German pentru Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară.

 • Comercializarea nerestricționată confirmată de un inspector independent.