Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

30 capsule pentru 30 de zile

Supliment alimentar

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Vitamina D3, joacă un rol crucial în organism

 

Contribuie la o funcționare normală a sistemului imunitar

Ajută la menținerea funcției musculare

Susține sănătatea oaselor și dinților

Contribuie la o absorbție normală și utilizare a calciului și fosforului

Sprijin în procesul de diviziune celulară.

 

Cine are nevoie de suplimentare

Persoanele în vârstă

Persoanele mai în vârstă nu au o absorbție optima a mineralelor și vitaminelor, de aceea este indicată suplimentarea.

Persoanele supraponderale

Persoanele supraponderale sunt predispuse la deficiențe de vitamina D deoarce celuelel grase acționează ca un rezervor de vitamina D, iar astfel se reduce nivelul acesteia la nivelul fluxului sanguin.

Femeile aflate la menopauză

În perioada menopauzei este important să fie luate măsuri suplimentare pentru menținerea sănătății oaselor.

Oricine în perioada de iarnă

În perioada iernii ne expunem mai puțin la soare, de aceea organismul nu va sintetiza suficientă vitamina D.

Persoanele care nu se expun suficient la soare

Orice persoană care nu petrece mult timp în aer liber datorită serviciului sau din diverse alte motive are nevoie de suplimentare cu vitamina D.

Persoanele care au probleme digestive

Boli precum celiachia, Crohn, fibroza cistică pot afecta absorbția vitaminei D

 

DE ESTE RECOMANDATĂ SUPLIMENTAREA?

Nu sunt multe alimente bogate în mod natural în vitamina D (gălbenușul de ou și peștele gras, precum somonul). Majoritatea sintezei de vitamina D se face sub influența razelor solare, de aceea în luni friguroase nivelul acesteia scade din cauza expunerii reduse la soare.

Dar vara? Ei bine, nici vara nu stăm mult mai bine la acest capitol. Vara ne ascundem în încăperi cu aer condiționat, iar când mergem afară ne acoperim cu creme cu factor de protecție UV, care reduc cu 95% sinteza de vitamina D ! De aceea, consumarea suplimentelor cu vitamina D3 este o idee bună tot timpul anului!

Persoanele cu exces de greutate și obeze sunt mai predispuse la carența de vitamina D – ei reprezintă circa 51% din populația europeană! Incidența deficienței de vitamina D este cu 24-35% mai ridicată în rândul persoanelor cu exces de greutate și obeze. Acest lucru este din cauză că celulele grase au tendința să depoziteze vitamina D, iar astfel aceasta devine indisponibilă organismului pentru a fi utilizată. 

 

Ce se întâmplă dacă nu ai un aport suficient de Vitamina D3?

 

Dacă nu ai un nivel normal de Vitamina D3 în organism vei putea observa simptome precum:

  • Oboseală
  • Dureri musculare
  • Răceli frecvente
  • Păr fără putere și unghii moi

Toate aceste semne arată o deficiență de vitamina D. Funcționarea normală a sistemului imunitar este crucială, de aceea este important menținerea nivelurilor normale de vitamina D3.

 

De ce D3? Și de ce nu D2?

 

Vitamina D se regăsește sub 2 forme comune: vitamina D3 (colecalciferol) și D2 (ergocalciferol).

D3 se regăsește în peștele gras, carne și grăsimea află pe lâna de oaie. Tot sub această formă se sintetizează și la nivelul epidermei cu ajutorul razelor de soare.

D2 este fie de sinteză fie se regăsește în anumite plante. Este o formă pe care organismul o recunoaște mai greu, de asemenea D2 nu are un timp de retenție ridicat.

Organismul uman preferă vitamina D3 deoarece se absorabe ușor și este mai stabilă. Suplimentul natural ALL IN A DAY Vitamin D3 este de cea mai înaltă calitate, produs la standarde farmaceutice și este recomandat tuturor celor care au carențe sau vor să prevină carențele. Acum are 50 μg sau 2.000 I.U. - de 10 ori doza zilnică necesară

 
 

Disponibilitate: În stoc

45,00 RON

19,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

INGREDIENTE (1 capsulă/pe zi): agent de afânare: gumă de acacia, colecalciferol (50 μg - 1000% DZR*), agent antiaglomerare: sări de magneziu ale acizilor grași, capsule: hidroxipropil metil celuloză, culoare: dioxid de titan.

*DZR= Doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza recomandată este de 1 capsulă pe zi cu 200 ml de apă după masă.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

AVERTISMENT: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului sau consumați medicamente, consultați medicul înainte de utilizare.

DEPOZITARE: Anu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 grade Celsius.

 
Vitamina D3 2000 IU