-50%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Pachetul ZERO celulită + CADOU Perie masaj anticelulitic

Suficient pentru 30 zile

Elimină excesul de apă și celulita, detoxifiază ficatul și slăbește în 3 pași:

  • Echilibrează nivelul de hormoni prin eliminimarea excesului de estrogen
  • Elimină excesul de apă și toxinele
  • Detoxifiază ficatul și accelerează metabolismul grăsimilor
  • Doar ingrediente active naturale

+ CADOU: perie de masaj anticelulitic pentru țintirea zonelor problematice!

 

Deoarece brandul SlimJOY se află în curs de remodelare, este posibil ca ambalajele pe care le primești să prezinte diferențe față de cele din imaginea de prezentare, dar produsul este același.

 

Contents: 1x Pachetul ZERO celulită + CADOU Perie masaj anticelulitic 100 units/30 zile

Suficient pentru 30 zile

-50% reducere
Preț special 153,00  RON Preț obișnuit 306,90  RON

Alege pachetul:

Alege cumpărătură unică sau abonament

Sfat: Economisește 20% în plus la abonare

O singură achiziție
(Suficient pentru 30 zile)
Aboneză-te la acest produs și îl primești acasă în fiecare lună cu extra 20% reducere.
(Primești produsul pentru 30 zile de consum în fiecare lună la 122,40  RON)
60% Reducere + Transport gratuit de la a doua livrare
 
Loading...
în stoc
SKU
904363

Pierdere în greutate eficientă

SLĂBIRE ȘI ASPECT MAI SUPLU ÎN 3 PAȘI SIMPLI!

Când organismul este încărcat cu apă și toxine iar hormonii nu sunt în echilibru pur și simplu slăbitul este imposibil!.

Dar am găsit soluția! Planul de slăbire în 3 pași- te va scăpa de toxine și excesul de apă, va echilibra nivelul de hormoni și va sprijini ficatul în procesul de ardere a grăsimilor. Rezultatul? Slăbire, reducerea balonării și umflării și reducerea celulitei. Pregătește-te pentru sezonul de bikini!

Ajută-ți corpul!

Rezultate visibile:

Reduce celulita

Accelerează pierderea în greutate

Susține funcțiile ficatului

Ameliorează balonarea și reduce retenția de apă

Cum funcționează?

Am creat un pachet de 3 suplimente extrem de specializate de calitate premium, astfel încât să puteți ajunge la cauza principală a excesului de greutate și să o abordați direct în 3 faze.

Faza 1: DETOX HORMONAL

Este greu să păstrezi o greutate constantă și să te simți bine în propriul corp dacă hormonii tăi sunt în dezechilibru. Dominația estrogenului este deosebit de îngrijorătoare, deoarece poate provoca acumularea de grăsime în jurul șoldurilor, feselor și coapselor, precum și celulita - un coșmar de vară adecvat!

EstroLuxechilibrează nivelurile de estrogen din organism într-un mod natural. Vei lua 1 capsulă de două ori pe zi, pe parcursul a 30 de zile.

EstroLux conține alge brune de mare, roiniță rozmarin, chlorella, extract active de broccoli și alte extracte de plante care au fost dovedite că ajută la reglarea nivelului de hormoni.Previne oboseala și epuizarea și oferă sprijin celor mai importante organe pentru detoxifiere (ficat, rinichi și intestine).

FAZA 2:ELIMINAREA EXCESULUI DE APĂ

În primele 10 zile din program vei consuma zilnic dimineața 1 plic de WaterOut XXL dizolvat într-un litru de apă rece- cel mai bun diuretic natural care va susține sistemul limfatic și va elimina excesul de apă și toxinele din organism. În câteva zile vei elimina balonarea și umflarea! Vei observa în timp scurt că blugii favoriți ți se vor potrivi din nou!

WaterOut XXL conține extracte naturale de plante: hibiscus, pătrunjel, fruct de cactus, sarsaparilla, ceai java, struguri roșii. Toate aceste ingrediente au fost dovedite clinic că ajută la eliminarea excesului de apă, modelarea corpului și reducerea celulitei.

FAZA 3: OFERĂ SPRIJIN FICATULUI ȘI ÎNCEPE SĂ SLĂBEȘTI

Pentru următoarele 15 zile, vei consumade două ori pe zi (după micul dejun și după cină) capsulele Hepafar . Iar în fiecare dimineață vei consuma timp de 20 de zile o cană din ceaiul de plante pentru ficat Hepafar.

Ficatul, cel mai mare organ repsonsabil cu arderea grăsimilor, cel mai probabil este încărcat cu toxine. Alimentația, lipsa somnului, stresul, toate își pun amprenta asupra sănătății ficatului. Pentru ca procesul de ardere a grăsimilor și respectiv slăbirea să fie eficiente este nevoie ca ficatul să fie detoxifiat.

Hepafar conține extract de armurariu într-o formă revoluționară de fosfolipide, extract de anghinare și piper negru și vitamina E. Toate aceste ingeediente vor detoxifia, fortifica și proteja ficatul.

CADOU: PERIA ANTICELULITĂ SLIMJOY 

Utilizează peria de masaj anticelulitic în fiecare zi a programului (și nu doar). Cauza principală a celulitei este microcirculația proastă. De aceea, stimularea acesteia este esențială pentru diminuarea aspectului de coajă de portocală. Include masajul cu peria SlimJOY în rutina ta zilnică!

Mod de utilizare:

NOU: WaterOut XXL

10 plicuri | Suficient pentru 10 zile

1 plic

În timpul dimineții

ESTROLUX - echilibru hormonal

60 capsule | Suficient pentru 30 zile

1 capsulă

2x pe zi, după masă

Hepafar forte

30 capsule | Suficient pentru 15 zile

1 capsulă

2x pe zi, după masă