Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Ajută-ți corpul!

O lună doar pentru rezultate vizibile:

Reducerea celulitei

Reducerea numărului de kilograme

Eliminarea balonării, umflării și a excesului de apă

Detoxifierea ficatului

 

Cum acționează pachetul Zero Celulită?

Am combinat cele mai eficiente produse pentru eliminarea toxinelor, slăbire și reducerea celulitei 4 suplimente naturale, de înaltă calitate care deblochează procesul de slăbire și reduc eficient celulita.

1° Pasul 1: Eliminarea excesului de estrogen

Dominanța estrogenică este una dintre consecințele stilului de viață modern, și este una dintre cauzele acumularii de grăsime în zona șoldurilor, feselor și coapselor , precum și una dintre cauzele apariției celulitei.
EstroLux echilibrează nivelul de estrogen în organism într-un mod natural. Îl vei consuma de două ori pe zi, timp de 30 de zile
EstroLux conține alge brune de mare, roiniță rozmarin, chlorella, extract active de broccoli și alte extracte de plante care au fost dovedite că ajută la reglarea nivelului de hormoni. Previne oboseală și epuizarea și oferă sprijin celor mai importante organe pentru detoxifiere (ficat, rinichi și intestine).

2° Pasul 2: Eliminarea excesului de apă

În primele 10 zile din program vei consuma zilnic dimineața 1 plic de WaterOut EXTREME dizolvat într-un litru de apă rece- cel mai bun diuretic natural care va susține sistemul limfatic și va elimina excesul de apă și toxinele din organism. În câteva zile vei elimina balonarea și umflarea! Vei observa în timp scurt că blugii favoriți ți se vor potrivi din nou!
WaterOut Extreme conține extracte naturale de plante: hibiscus, pătrunjel, fruct de cactus, sarsaparilla, ceai de java, struguri roșii. Toate aceste ingrediente au fost dovedite clinic că ajută la eliminarea excesului de apă, modelarea coprului și reducerea celulitei.

3° Pasul 3: Oferă sprijin ficatului și începe să slăbești

Pentru următoarele 15 zile, vei consumade două ori pe zi (după micul dejun și după cină) capsulele Hepafar . Iar în fiecare dimineață vei consuma timp de 20 de zile o cană din ceaiul de plante pentru ficat Hepafar.
Ficatul, cel mai mare organ repsonsabil cu arderea grăsimilor, cel mai probabil este încărcat cu toxine. Alimentația, lipsa somnului, stresul, toate își pun amprenta asupra sănătății ficatului. Pentru ca procesul de ardere a grăsimilor și respectiv slăbirea să fie eficiente este nevoie ca ficatul să fie detoxifiat.
Hepafar conține extract de armurariu într-o formă revoluționară de fosfolipide, extract de anghinare și piper negru și vitamina E. Toate aceste ingeediente vor detoxifia, fortifica și proteja ficatul.

Peria pentru masaj anticelulitic SlimJOY

Utilizează peria de masaj anticelulitic în fiecare zi a programului (și nu doar). Cauza principală a celulitei este microcirculația proastă. De aceea, stimularea acesteia este esențială pentru diminuarea aspectului de coajă de portocală. Include masajul cu peria SlimJOY în rutina ta zilnică!

Disponibilitate: În stoc

306,00 RON

152,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Suplimente alimentare
ATENȚIONĂRI:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
ANUNȚ IMPORTANT:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
DEPOZITARE:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.
INGREDIENTE:
WaterOut Extreme: (1 plic) CactiNeaTM (pulbere din fructe de cactus cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină) 2000 mg, purtător: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel 500 mg, extract de rădăcină sarsaparilla 500 mg, extract din flori de hibiscus cu 10 % polifenoli totali 500 mg, suc de pepene verde sub formă de pulbere 500 mg, extract din funze de ceai de Java cu 2% potasiu 500 mg, aromă naturală de zmeură, pulbere din piure de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 350 mg, VinOgrapeTM Plus (extract de frunze de viță de vie roșie cu 90% polifenoli totali și 18% OPC (conținut de sulfiți> 10 mg/kg)) 50 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză. CactiNeaTM și VinOgrapeTM sunt mărci ale companiei Nexira.
EstroLux: (în 2 capsule)extract din frunze de rioniță cu 2,5% acid rozmarinic, pudră din agla chlorella (perete celular spart), extract din frunze de rozmarin cu 5-7% acid rozmarinic, Broccoraphanin® [extract din semințe de broccoli cu 10% glucorafanină], extract din algă brună de mare cu 0,2% iod, hidroclorid de piridoxină, extract din fruct de piper negru cu 95% piperină, agent antiaglomerare: fibre de orez, capsule: hidroxipropil metil celuloză.
*DZR = doza zilnică recomandată
Broccoraphanin® este marcă înregistrată CS Health.
Hepafar Forte: (în 2 capsule) HEPAforte complexTM [extract din frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 700 mg (cinarină 17,5 mg), complex silibin-fosfatidilcolină cu 29-37% silibină (conține lecintină de soia) 160 mg (silibină 46,4 – 59,2 mg), acid succinat D-alfa-tocoferil(vitamina E 48 mg – 400% DZR*), extract din fruct de piper negru cu 95% piperină10 mg (piperină 9,5 mg)], agent de afânare: gumă de acacia, agent antiaglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.
*DZR = doza zilnică recomandată
Greutate netă:

WaterOut Extreme: 63 g
EstroLux: 30,5 g
Hepafar Forte: 20,2 g
Pachetul ZERO celulită + CADOU Perie masaj anticelulitic