Arma secretă care arde grăsimile

Află mai multe

Skinlift collagen

Supliment alimentar. Oferă elasticitate și flexibilitate pielii, putere părului și unghiilor

Skinlift collagen
 • Conține colagen marin NatiCol®, cea mai bună sursă naturală de colagen tip 1
 • Crește elasticitatea și flexibilitatea pielii
 • Reduce vizibil ridurile
 • Oferă strălucire părului
 • Fără grăsimi și carbohidrați
 • 100% natural
 • Absorbție rapidă în organism


 

79,00 RON

55,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 3-5 zile lucrătoare

Conține: 15 plicuri, pentur 15 zile de consum

Efect 3 în 1

SkinLift Collagen conține o combinație unică de colagen marin NatiCol®, vitamina C și zinc, factori importanți pentru sinteza colagenului și în plus are un gust deoasebit de afine, aromă dată de conținutul de extract natural din afine.

Consumul regulat de SkinLift Collagen ajută la îmbunătățirea calității colagenului din piele și oferă o bună sursă de colagen tip 1, stimulând producția naturală a acestuia. Pielea devine mai elastică și mai flexibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp vizibilitatea ridurilor și liniilor de expresie sunt mult reduse. Colagenul contribuie și la menținerea sănătății unghiilor și a părului, oferindu-le elasticitate și forță.

Propietățile colagenului marin NatiCol®

 • Colagen marin de puritate ridicată (95%)
 • 100% sursă naturală de colagen tip 1
 • Biodisponibilitate ridicată și absorbție rapidă în organism
 • Potrivit pentru persoanele care sunt la dietă deoarece nu conține grăsimi
 • Alegerea perfectă pentru vegetarieni
 • Solubil și inodor
 • Hidratează și oferă strălucire părului

Produsul este adecvat pentru toti cei care

SkinLift Collagen este recomandat pentru toate femeile cu vârsta peste 25 de ani care doresc să-și îmbunătățească elasticitatea pielii și să reducă apariția ridurilor precum și a liniilor de expresie. Prin consumul de colagen 100% din sursă naturală alimentați pielea cu o cantitate adecvată de colagen pentru a vă putea menține un aspect mereu tânăr.

Pentru a obține rezultate optime vă recomandăm să consumați SkinLift Collagen timp de 2-3 luni, deși primele efecte se văd după doar două săptămâni de utlizare.

Cum influențează colagenul NatiCol®

Un studiu clinic efectuat pe 40 de femei a arătat efectele pozitive ale colagenului NatiCol® asupra aspectului pielii:

 • Umiditatea pielii a crescut cu 23% după șase săptămâni de administrare
 • Aspectul pieleii s-a îmbunătățit cu 9,4%, ridurile s-au estompat
 • Elasticitatea a crescut cu 23.7%

Știați că?

Pielea suplă și sănătoasă oferă un aspect mai tânăr reflectând bunăstarea noastră. Fibrele de colagen sunt responsabile pentru fermitatea și elasticitatea pielii. În ciuda faptului că în organism sunt găsite mai multe tipuri de colagen, aproape 80% este reprezentat de colagenul tip 1. După 25 de ani, pielea noastră începe să-și piardă elasticitatea iar formarea și regenararea colagenuil sunt mult reduse. De asemenea cu timpul, crește activitatea enzimelor care descompun colagenul, rezultând astfel în pierderea fernității, elasticității pielii și apariția primelor riduri.

Ingrediente (într-un plic/doza zilnică recomandată): Naticol® - colagen de tip I din peptide de pește– 5000 mg, agent antiaglomerare: deztrină din porumb, extract din afine – 1000 mg, aromă naturală de afină, agent de reglare a acidității: acid citric, acid L-ascorbic (vitamina C) ­– 60 mg (75 % DZR*), agent de afânare: concetrat de orez, îndulcitor: sucroză.

*DZR = doza slinică recomandată

Instrucțiuni de utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 200 ml apă, după masă.

 Atenționări: Dacă sunteți alergic la vreunul dintre componentele produsului sau consumați medicamente, înainte de a consuma produsului consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeile însărcinate sau care alptează.

Anunț important:  Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25°C.