NOU- Ceai din plante pentru detoxifierea ficatului!

Grăbește-te!

Slăbire NON-STOP

Supliment alimentar Elimină apa și toxinele din corp și slăbește vizibil. Efect NON-STOP

-51%

Slăbire NON-STOP
  • Resetează-ți sistemul limfatic și accelerează slăbirea
  • NOU – ACȚIUNE PUTERNICĂ: combate balonarea, elimină grăsimea și celulita MAI RAPID
  • Efect INSTANT! Produsul cu cel mai rapid efect de slăbire de pe piață. Este natural 100% natural și sigur
  • Rezultate VIZIBILE în câteva zile

Efect dovedit clinic!


 

158,00 RON

77,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin curier rapid între 4-6 zile lucrătoare
Metode de plată:

Conține: WaterOut Strong: 10 plicuri

WaterOut Strong Night: 30 capsule

Eliminarea excesului de apă și a toxinelor este esențială înainte de a începe procesul de slăbire deoarece influențează procesul de ardere a grăsimilor și stimulează eliminarea centimentrilor din zona abdominală și a taliei. 

Acum este momentul să activezi sistemul limfatic:

  • Elimini excesul de apă și toxinele
  • Accelerezi procesul de ardere al grăsimilor

Rezultate uimitoare:

  • slăbește rapid
  • accelerează eliminarea excesului de apă cu 27%
  • reduce balonarea cu 60%
  • asigură eliminarea apei în exces de 3.5 ori mai mult
  • contribuie la o slăbire de 2.5 ori mai rapid
*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

EXTRACTE NATURALE PENTRU EFECT PUTERNIC

WaterOut Strong conține formula celui mai bine vândut produs- WaterOut, formulă care a fost drastic îmbunătățită pentru a oferi rezultate și mai bune!

WaterOut Strong Night Produsul conține ingrediente naturale cu efect diuretic și de stimulare a slăbirii: hibiscus, extract de broccoliscorțișoară – dovedită că stabilizează apetitul prin stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, extract de pepene roșu și extract din frunze de mesteacăn.

ACEST DUO OFERĂ REZULTATE EXTRAORDINARE

  • reduce retenția de apă
  • rezultate vizibile
  • elimină umflarea membrelor
  • elimină balonarea

PRODUSE CE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Cea mai bună cale pentru a reduce balonarea și umflarea este eliminarea apei în exces. Activezi sistemul limfatic- elimini apa în exces și arzi grăsimile rapid.

MEDALIE PENTRU CEA MAI BUNĂ CALITATE

QUADAL 2018/2019

Consumatorii au decis: SlimJOY a fost decorat în Slovenia cu prestigioasa medalie QUDAL® pentru cele mai calitative produse de pe piață, medalie oferită de către ICERTIAS, organizație independentă specializată în efectuarea studiilor de piață și cercetare, cu sediul în Zűrich, Elveția.

Mod de utilizare:

WaterOut StrongDoza zilnică recomandată este de 1 plic într-un litru de apă, se va consuma în prima parte a zilei. De-alungul întregii zile se recomandă consumarea unei cantități suficiente de apă.

WaterOut Strong NightSe recomandă consumul a 2 capsule pe zi cu un pahar de apă în timpul cinei (se recomandă o masa ușoară). A nu se consuma pe stomacul gol. A nu se consuma cu băuturi acide (suc de portocale, sucuri, ...). A nu se combina cu vitamina C.

Atenționări:  Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

Ingrediente:

WaterOut StrongExtras din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, extract din părțile aeriene de coada calului (Equisetum arvense), agent de afânare: dextrină de porumb, extras rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din funze de ceai de Java (Orthosiphon stamineus) cu 2% potasiu, pulbere concentrată din suc de zmeură, , aromă naturală de zmeură regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2-5%, extract de fructe uscate de armurariu (Silybum marianum), extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) cu 11% inulină], extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor:sucraloză.

WaterOut Strong NightExtract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, extract din semințe de broccoli cu 10% glucorafanina, extract din scorțișoară cu 20% proantocianidine, extract din fruct de pepene roșu, extract din Frunze de mesteacăn, agent anti-aglomerare: concentrat de orez, extract din fruct de piper negru cu 95% piperină, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

Slăbire NON-STOP