Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Kickstart Detox

Supliment alimentar Doar 10 zile pentru a-ți pregăti corpul pentru slăbire!

-59%

Kickstart Detox

Avanataje principale:

  • Detoxifiază întreg corpul
  • Pregătește corpul pentru o slăbire eficientă și sănătoasă
  • Reduce retenția de apă
  • Elimină toxinele din corp

 

Disponibilitate: În stoc

69,00 RON

28,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Nu există slăbire fără detoxifiere

De prea multe ori uităm că baza unui slăbit sănătos și eficient este detoxifierea. Pentru ca slăbitul să fie eficient și de durată este nevoie ca toxinele să fie eliminate din corp, iar astfel procesul de ardere al grăsimilor va decurge natura, fără schimbări drastice.

Detoxifierea nu este doar benefică procesului de slăbire, o detoxifiere corectă va îmbunătăți starea generală de sănătate și implicit calitatea vieții.

Cum acționează KickStart Detox?

Pentru o detoxifiere eficace este nevoie ca întreg organismul să fie implicat în proces. Cea mai bună metodă pentru o detoxifiere completă este noul KickStart Detox. Acesta detoxifiază organismul și îl pregătește pentru slăbit în doar 10 zile.

Kickstart Detox acționează asupra a 5 organe principale:

  • Ficat
  • Pielea
  • Intestinele
  • Sângele
  • Limfa

Doar ingrediente naturale

Kickstart Detox conține doar ingrediente 100% naturale care contribuie la eliminarea toxinelor din corp, îmbunătățesc starea de bine și accelerează procesul de slăbire.

Galium aparine (lipicioasa)

Contribuie la purificarea sistemului limfatic, previne inflamațiile și detoxifiază.

Andrographis paniculata

Este o plată care are puternic efect antioxidant și contribuie la neutralizarea radicalilor liberi din organism. Stimulează detoxifierea sistemului limfatic și contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Curcuma

Este binecunoscută pentru proprietățile depurative, antiinflamatorii, antioxidante și hepato-protectoare.

Piperul negru

Acesta asigură o biodisponibilitate maximă a curcumei pentru ca organismul să beneficieze de toate efectele pozitive ale acesteia.

Supliment alimentar.

Ingredients: (în 2 capsule) extract din frunze de lipicioasă (Galium aparine) 500 mg, extract din părțile aeriene de andrographis cu 20% andrographolide 300 mg, extract din rădăcină de curcuma cu 95% curcuminoide 300 mg, extract din alga wakame cu 10% fucoxanthine 100 mg, extract din fructul de piper negru cu 10-15% piperină 20 mg, agent antiaglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, capsule: hidroxipropilmetil celuloză

Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu un pahar de apă, după masă.

Atenționări: Dacă sunteți hipersensibil sau alergic la oricare din componentele produsului, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu se recomandă femeilor gravide și mamelor care alăptează.

Anunț important: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Greutate netă: 13.2 g

Kickstart Detox