Soluție 360°

Slimcut DIETSTAR este primul produs care conține o combinație unică de ingrediente naturale și oferă 360° ajutor în procesul de slăbire

Combinație unică de ingrediente naturale
care acționează complementar în procesul de slăbire:
 

Carambola

Kiwi

Ceai

Curmale indiene

Algă brună de mare

 

Soluție 360°

Slăbire completă

Elimină sindromul metabolic

Reduce absorbția grăsimilor și formarea de depozite noi

Reglează digestia și elimină constipația în timpul slăbirii

Accelerează metabolismul și arderea grăsimilor

Protejează organismul și pielea împotriva stresului oxidativ

Oferă energie și vitalitate în timpul slăbirii

 

E DEMONSTRAT CĂ FUNCȚIONEAZĂ

Combinația de ingrediente active din Slimcut DIETSTAR asigură o pierdere în greutate prin mai multe mecanisme de acțiune

 

Ajută la reducerea greutății corporale

Scade volumul abdomenului

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ

Îmbunătățește metabolismul și digestia

Reduce absorbția grăsimilor

 
 

CORP SĂNĂTOS PE TERMEN LUNG

Cum veți elimina cauzele kilogramelor în plus pe termen lung cu SlimCut DIETSTAR în mod natural?

 
Mai puțină grăsime absorbită, mai puține depozite de grăsime

Ingredientul activ ALGEA Food Phyto (alga brună Ascophyllum nodosum din mările arctice ale Norvegiei) în suplimentul alimentar Slimcut DIETSTAR reduce absorbția grăsimilor și crește rata de eliminare a depozitelor existente, îmbunătățește digestia și metabolismul.

Elimină sindromul metabolic

Sindromul metabolic este de fapt o cumulare de diferiți factori care pertrubă metabolismul, iar împreună provoacă: obezitate abdominală, hipertensiune arterială, valori crescute ale zahărului din sânge și tulburări ale metabolismului grăsimilor. Consecința acestuia este creșterea în greutate.

Ingredientul activ ALGEA Food Phyto în suplimentul alimentar Slimcut DIETSTAR accelerează descompunerea grăsimilor, reduce depozitele de grăsime de sub piele și din jurul organelor interne. Astfel se reduce riscul de apariție a bolilor metabolice.

Metabolism accelerat și arderea grăsimilor

Uneori după ce pierdem în greutate apare încetinirea metabolismului, cu efect negativ asupra procesului de arderea a grăsimilor.

Metabolismul lent poate dura ani de zile de la pierderea în greutate. Acest lucru poate însemna că menținerea greutății se va realiza doar printr-o dietă strictă.

Slimcut DIETSTAR combină ingrediente care stimulează metabolismul și asigură utilizarea optimă a nutrienților și energiei.

 

CUM ACȚIONEAZĂ INGREDIENTELE

Cum acționează ingredientele din suplimentul alimentar Slimcut DIETSTAR?

 
Kiwi, carambola și ceai

Combinația de carambola, ceai și kiwi conține în procent de mai mult de 50% polifenoli, cofeină și vitamina C, care protejează celulele de stresul oxidativ. Polifenolii și fitonutrienții sunt antioxidanți foarte puternici și protejează ADN-ul împotrivă deteriorării. Această combinație oferă mai multă energie, stare de bine îmbunătățită și corp mai suplu.

Alga brună de mare

S-au efectuat două studii independente pentru a certifica acțiunea ingredientului activ ALGEA Food Phyto, conținut de alga brună de mare Ascophyllum nodosum. Aceste studii au arătat efecte benefice asupra reducerii greutății:

  • Reducerea circumferinței taliei și abdomenului
  • Reducerea indicelui de masă corporală (ITM)
  • Reducerea greutății corporale
Curmalele indiene

Curmalele indiene sunt unul dintre ingredientele active ale produsului. Acestea au o istorie lungă în ceea ce privește combaterea obezității, îmbunătățirea digestiei și eliminarea senzației de balonare.

 
SENSILAB sfătuiește

beți suficientă apă (2 litri/zi), reduceți aportul de calorii (femei cca. 1800 kcal/zi, bărbați cca. 2200 kcal/zi), dormiți mai mult (8 ore de somn de calitate/zi), faceți mai multe exerciții fizice (cel puțin 30 de minute zilnic). Orice schimbare veți face vă va răsplăti cu rezultate bune!

Ingrediente (în 2 capsule, doza zilnică recomandată):

combinație de extract uscat de ceai, extract din pulbere de carambola cu până la 50-60% polifenoli, 34-40% catehine, 23-28% EGCG, 17-18% vitamina C și 1-3% cofeină 500 mg ( 87,5 mg vitamina C (109,4% DZR*)), praf de alge brune de mare cu 0,03% iod 500 mg (iod 150 µm (100% DZR*)), extract uscat din tamarind 350 mg, extract uscat din piper negru cu 10-15% piperina 20 mg, agent anti-aglomerare: stearat de magneziu, capsulă vegetariană: hidroxsipropil metilceluloza.

*DZR – doza zilnică recomandată

Instrucțiuni de utilizare:

Doza zilnică recomandată este de 1 capsula 2 ori pe zicu 200 mp apă după masă.

Atenționări:

Daca sunteți senzitiv sau alergic la oricare dintre ingredientele produsului sau luați medicamente, consultați medicul înainte de administrare. Acest produs nu este recomandat femeilor gravide sau celor care alăptează.

Mențiuni obligatorii:

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc întunecat și uscat, la temperaturi mai mici de 25°C.

76,00 RON

29,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 150 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile