Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

PENTRU SILUETA PERFECTĂ, FĂRĂ EFORT

Stimulează slăbirea rapidă

Îmbunătățește raportul dintre mușchi și grăsime

Accelerează metabolismul

Arde grăsimea din zona abdomenului, coapselor și soldurilor.

 

SLĂBEȘTE ÎN TIMP RECORD

 
 

AdipoSlim EXTREME

Noua formulă îmbunătățită din produsul AdipoSlim EXTREME este o armă și mai puternică pentru arderea grăsimilor! Efect de slăbire și mai puternic!

Cu ajutorul formulei revoluționare se va stimula sinteza naturală a hormonului de slăbire, adiponectina. Deoarece produsul stimulează metabolismul, produsul asigură o slăbire pe termen lung.

FatBurn EXTREME

FatBurn EXTREME este cel mai puternic produs de ardere a grăsimii care stimulează metabolismul ca tu să slăbești chiar și atunci când nu ești activă. Combinat cu un regim de antrenamente, vei obține cele mai bune rezultate posibile. Ingredientele selecte te fac să arăți mai suplă!

Disponibilitate: În stoc

158,00 RON

85,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Suplimente alimentare
Ingrediente:

AdipoSlim EXTREME - Supliment alimentar:

MOROSIL® [Extract din portocale roșii de Sicilia var. Moro cu 4,3-4,5% vitamina C] 400 mg (vitamina C 17,2-18 mg (21,5 - 22,5% din DZR*)), extract din frunze de ceai verde cu 50% polifenoli totali și 2-6% cofeină 100 mg (polifenoli 50 mg, cofeină 2-6 mg), MaxiTherm® SD [extract din fruct de piper cayenne încapsulat cu 2% capsaicinoizi] 50 mg (capsaicinoizi 1 mg), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6 3,5 mg - 250% din DZR*), BioPerine® [extract de piper negru cu 95% piperină] 5 mg (piperină 4,75 mg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, capsule: hidroxipropil metilceluloză.

DZR*=doza zilnică recomandată

MOROSIL® este marcă înregistrată a companiei Bionap. MaxiTherm® este marcă înregistrată a companiei VitaActives. BioPerine® este marcă înregistrată a companiei Sabinsa Corporation.

FatBurn EXTREME - Supliment alimentar cu îndulcitor:

purtător: gumă de acacia, Carnipure® [L-tartrat de L-carnitină] 1000 mg (L-carnitină 682 mg), extract de ceai mate cu 8% cofeină 1000 mg (cofeină 80 mg), extract de semințe de guarană cu 10% cofeină 700 mg (cofeină 70 mg), pudră din extract de fructe papaya cu 6 unități USP/mg activitate proteolitică a papainei 500 mg (3000 unități USP activitate proteolitică a papainei), aromă naturală de mango, nicotinamidă (niacină 80 mg - 500% din DZR*), agent antiaglomerant: fibre de orez, regulator de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloză.

DZR*=doza zilnică recomandată

Carnipure® este marcă înregistrată a companiei Lonza Corporation.

Mod de utilizare:

AdipoSlim EXTREME:Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă pe zi cu un pahar de apă după masă.

FatBurn EXTREME: Doza zilinică recomandată este de 1 plic. Se dizolvă amestecând viguros în 250 ml de apă. Amestecați bine pentru a dizolva orice bulgări. Consumați după o masă.

Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Conține cofeină. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. FatBurn EXTREME:(conținut de cofeină: 150 mg/ plic).AdipoSlim EXTREME: (conținut de cofeină: 2-6 mg/1 capsulă). Deși folosim o formă încapsulată a extractului de piper cayenne (MaxiTherm®), persoanele cu un stomac mai sensibil pot avea reacții adverse ușoare, cum ar fi iritarea stomacului.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.
Greutate netă:
AdipoSlim EXTREME: 18.4 g + FatBurn EXTREME: 67.5 g
Alergeni:
Nu conține alergeni.
Arde rapid grăsimea