Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Disponibilitate: În stoc

177,00 RON

34,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimenatar.
Ingrediente (în 1 plic):

FibregumTM [gumă de acacia cu 90% fibră dietetică solubilă], extract din fructe de garcinia cu 60% acid hidroxititric, bitartrat de colină, extract din frunze de melisa cu 15% acid hidroxicinamic și 7% acid rozmarinic, aromă naturală de lime, extract din fructe de roșcov, ascorbat de calciu, extract din rădăcină de cicoare cu 20% inulină, regulator de aciditate: acid citric, agent antiaglomerare: dioxid de siliciu și fibre de orez, îndulcitor: sucraloză, clorhidrat de piridoxină.

Instrucțiuni de utilizare:

Doza zilinică recomandată este de 1 plic de băutură dizolvat într-un pahar de apă, înainte de somn. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.Este ideal în dieta bazată pe post intermitent.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C. GREUTATE NETĂ: 60 g.

NightBurn EXTREME + Ghid de Slăbire GRATUIT