ACȚIUNEA CLINIC DOVEDITĂ

INGREDIENTUL ACTIV VEDETĂ AL ANULUI 2016

SlimGlow conține ingredientul activ SkinAx2 al producătorului francez Activ'inside, care:

promovează slăbirea

oferă tonu și elasticitate pielii

menține aspectul tânăr al pielii

reduce roșeața de pe piele

INGREDIENTELE DE CARE PIELE TA ARE NEVOIE

SkinAx2 = extract din semințe de struguri, concentrat din pepene galben, zinc și vitamina C

Ingredientul patentat SkinAx2 al producătorului francez Activ'inside este ingredientul câștigător al anului 2016 la Supply Side West SUA, un târg mondial recunoscut cu materii prime utilizate în suplimentele alimentare, și finalist în concursul pentru cele mai bune ingrediente utiilizate în suplimentele alimentare Nutraingredients 2016.
Frumusețea vine din interior- iar acest lucru nu este doar un clișeu. Dacă o persoană are o opinie pozitivă despre sine, acest lucru se vede și în exterior. Pentru o stare generală de bunăstare nu este necesaă doar o siluetă frumoasă, ci și un aspect sănătos al tenului și pielii în general.
De multe ori procesul de slăbire este asociat și cu pierderea elasticității pielii, și din acest motiv pot apărea semne de îmbătrânire prematură.
Amestecul de ingrediente din capsulele SlimGlow promovează pierderea în greutate și păstrea apectului sănătos al pielii.

OBȚINE O PIELE STRĂLUCITOARE ȘI FIZICUL UNEI ADOLESCENTE CU SLIMGLOW!

 

89,00 RON

49,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare
Supliment alimentar.
Ingrediente:

extract din fructe de soc negru cu 10% antociani, SkinAx2™ [combinație de extract din semințe de struguri, concentrat din fruct de pepene galben, citrat de zinc și vitamina C cu eliminare treptată), conezima Q10, acetat DL-alfa de tocoferil, riboflavină, agent antiaglomerare: concentrat de orez, capsule: hidroxsipropil metilceluloză.

Instrucțiuni de utilizare:

Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă de pe zi după masă, cu 200 ml apă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

GREUTATE NETĂ: 18,30 g