RETENȚIA DE APĂ DIN ORGANSIM ESTE O PIEDICĂ ÎN CALEA PIERDERII ÎN GREUTATE!

Glezne umflate, celulita, fața umflată, toate pot fi semne ale funcționării defectoase a sistemului limfatic. Acest lucru poate încetini semnificativ procesul de pierdere în greuatate, sau chiar stopa. 

Studiile au arătat că pierderea în greutate este aproape imposibilă dacă nu este elimint excesul de apă în prealabil. 
 
 
Efectul băuturii WaterOut a mulțumit 80% dintre primii utilizatori.
Studiile clinice arată căutilizatorii care au folosit produsl în prima fază a procesului de slăbire au reușit să piardă mai ușor kilogramele în plus, au eliminat excesul de apă, detoxifiat ficatul și tractul grastro-intestinal.

STUDIILE CLINICE INDEPENDENTE AU DEMONSTRAT

WaterOut oferă următorele rezultate:

Reduce excesul de apă din organsim cu 27%

Contribuie la o slăbire eficientă

Reduce umflarea picioarelor și a gleznelor

Reduce balonarea și umflarea membrelor

UN ÎNCEPUT IDEAL PENTRU O SLĂBIRE EFICIENTĂ

Conține ingedientul eficient patentat CactiNeaTM produs de compania franceză Nexira.

Amestecul natural din ingredientul activ patentat CactiNeaTM , Smilax aspera, ceai de java, pătrunjel și anghinare contribuie la eliminarea apei în excesi din organsim și stimulează detoxifierea ficatului și a tractului digestiv, pregătind corpul PENTRU PIERDEREA KILOGRAMELOR ÎN PLUS
Studiul clinic arată că subiecții studiului au pierdut cu ușurință kilogramele în plus dacă mai întâi au eliminat excesul de apă și au detoxifiat ficatul

WaterOut este primul pas pentru o siluetă frumoasă!

 
Efectul băuturii WaterOut a mulțumit 80% dintre primii utilizatori.
Studiile clinice arată că utilizatorii care au folosit produsl în prima fază a procesului de slăbire au reușit să piardă mai ușor kilogramele în plus, au eliminat excesul de apă, detoxifiat ficatul și tractul grastro-intestinal..
Supliment alimentar.
Ingrediente:

pudră din fruct de opuntia cu 0.05% betalain și 0.03% indicaxatină, agentde afânare: deztrină de porumb, extract din rădăcină de Smilax aspera, extract din frunze de ceai de java cu 2% potasiu, extract din frunze de pătrunjel, aromă naturală, de zmeură, regulator de acididtate: acid citric, extract din frunze de anghinare cu 2-5% cinarină, extract din fructe de ciulinul laptelui, agent antiaglomerare: concentrat de orez, îndulcitor: sucroză.

Instrucțiuni de utilizare:

Doza zilnică recomandată este de 1 plic într-un litru de apă, se va consuma în prima parte a zilei. De-alungul întregii zile se recomandă consumarea unei cantități suficiente de apă.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.

GREUTATE NETĂ: 60 g

49,00 RON

39,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de, 150 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 4-7 zile