Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

„Nu puteam să cred transformarea”

Yolandi a aflat despre SlimJOY de pe Facebook și a decis să se informeze mai mult. „Problema mea cea mai mare este că nu mănânc în timpul zilei. Mănânc o singură dată seara, apoi mă culc.” Consultanții noștri i-au recomandat produsele Slimjoy.
A început să folosească acest duo puternic și în doar 15 zile* nu se mai recunoștea în oglindă! „Tot ce pot spune este WOW! Am slăbit 9,5 kg, în 15 zile!* Nu puteam să cred transformarea, nici eu nici soțul meu, a trebuit să mă uit de două ori în oglindă!” Dar cântarul nu minte. Rezultatele rapide s-au datorat WaterOut - te scapă imediat de greutatea apei! Odată ce excesul de apă este eliminat, corpul poate începe să ardă grăsime.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

 

Program complet de slăbire

Studiile clinice au arătat că utilizatorii SlimJOY au:

Slăbit

Redus circumferința taliei cu 27%*

Au slăbit mai rapid

Ars mai multă grăsime

INGREDIENTE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Toate extractele utilizate au fost produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în cele mai moderne unități din Europa.
Pentru a fabrica produsele SlimJOY am folosit doar cele mai bune ingrediente cu eficacitate dovedită.

WaterOut EXTREME: băutură drenantă naturală, care asigură pierderea în greutate

Un studiu clinic a arătat că consumatorii care au folosit WaterOut EXTREME cu noua formulă îmbunătățită au slăbit mai ușor după prima fază de pierdere în greutate în timpul căreia trebuie să elimine excesul de apă și să curețe ficatul și intestinele.

Consumă 1 plic pe zi în orele dimineții pentru a reduce balonarea cu 60%!*

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

L-Carnitine Pure 1000: cel mai puternic arzător de grăsime cu L-carnitină

Cu ingredientul brevetat Carnipure™ accelerează arderea grăsimilor. Nu o simțim, dar rezultatele sunt vizibile pe corp. Depozitele de grăsime se vor topi mai repede.

Consumă 1 fiolă/zi și vei arde mai multă grăsime

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Disponibilitate: În stoc

178,00 RON

85,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Suplimente alimentare
Ingrediente:

WaterOut EXTREME - Supliment alimentar cu îndulcitor:

CactiNeaTM (pulbere din fructe de cactus cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină) 2000 mg, purtător: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel 500 mg, extract de rădăcină sarsaparilla 500 mg, extract din flori de hibiscus cu 10 % polifenoli totali 500 mg, suc de pepene verde sub formă de pulbere 500 mg, extract din funze de ceai de Java cu 2% potasiu 500 mg, aromă naturală de zmeură, pulbere din piure de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 350 mg, VinOgrapeTM Plus (extract de frunze de viță de vie roșie cu 90% polifenoli totali și 18% OPC (conținut de sulfiți> 10 mg/kg)) 50 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

CactiNeaTM și VinOgrapeTM sunt mărci ale companiei Nexira.

L-Carnitine Pure 1000 - Supliment alimentar cu zahăr:

apă purificată, fructoză, Carnipure® [L-carnitină 1000 mg], regulator de aciditate: acid citric, aromă de lămaie, conservant: sorbat de potasiu.

Carnipure® este marcă înregistrată a companiei Lonza Corporation.

Mod de utilizare:

WaterOut EXTREME: Doza zilnică recomandată este de 1 plic. Se dizolvă amestecând viguros în 1 litru de apă. Amestecați bine pentru a dizolva orice bulgări. Consumați pe parcursul dimineții.

L-Carnitine Pure 1000: Doza recomandată este de 1 fiolă pe zi, de preferință dimineața.

Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează.
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.
Greutate netă:
WaterOut EXTREME: 63 g + L-Carnitine Pure 1000: 100 ml
Alergeni:
Sulfiți> 10 mg/kg (WaterOut EXTREME)
Efect Rapid