Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

„Nu puteam să cred transformarea”

Yolandi a aflat despre SlimJOY de pe Facebook și a decis să se informeze mai mult. „Problema mea cea mai mare este că nu mănânc în timpul zilei. Mănânc o singură dată seara, apoi mă culc.” Consultanții noștri i-au recomandat Pachetul STOP Grăsime.
A început să folosească acest duo puternic și în doar 15 zile* nu se mai recunoștea în oglindă! „Tot ce pot spune este WOW! Am slăbit 9,5 kg, în 15 zile!* Nu puteam să cred transformarea, nici eu nici soțul meu, a trebuit să mă uit de două ori în oglindă!” Dar cântarul nu minte. Rezultatele rapide s-au datorat WaterOut - te scapă imediat de greutatea apei! Odată ce excesul de apă este eliminat, corpul poate începe să ardă grăsime.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

 

Program complet de slăbire

Studiile clinice au arătat că utilizatorii SlimJOY au:

Slăbit

Redus dimensiunea taliei

Au slăbit mai rapid

Ars cu 24% mai multă grăsime*

INGREDIENTE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Toate extractele utilizate au fost produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în cele mai moderne unități din Europa.
Pentru a fabrica produsele SlimJOY am folosit doar cele mai bune ingrediente cu eficacitate dovedită.

WaterOut EXTREME: băutură drenantă naturală, care asigură pierderea în greutate

Un studiu clinic a arătat că consumatorii care au folosit WaterOut EXTREME cu noua formulă îmbunătățită au slăbit mai ușor după prima fază de pierdere în greutate în timpul căreia trebuie să elimine excesul de apă și să curețe ficatul și intestinele.

Consumă 1 plic pe zi în orele dimineții pentru a reduce balonarea cu 60%!*

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

FatBurn EXTREME: cel mai puternic arzător de grăsime cu L-carnitină din Elveția

Cu ingredientul brevetat Carnipure™ și puterea fructului papaya crește temperatura internă a corpului într-un mod natural și accelerează arderea grăsimilor. Nu o simțim, dar rezultatele sunt vizibile pe corp. Depozitele de grăsime se vor topi mai repede.

Consumă 1 plic pe zi după prânz pentru a arde cu 24% mai multă grăsime.*

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Disponibilitate: În stoc

168,00 RON

99,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Suplimente alimentare
Ingrediente:

WaterOut EXTREME - Supliment alimentar cu îndulcitor:

CactiNeaTM (pulbere din fructe de cactus cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină) 2000 mg, purtător: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel 500 mg, extract de rădăcină sarsaparilla 500 mg, extract din flori de hibiscus cu 10 % polifenoli totali 500 mg, suc de pepene verde sub formă de pulbere 500 mg, extract din funze de ceai de Java cu 2% potasiu 500 mg, aromă naturală de zmeură, pulbere din piure de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare cu 2,5% cinarină 350 mg, VinOgrapeTM Plus (extract de frunze de viță de vie roșie cu 90% polifenoli totali și 18% OPC (conținut de sulfiți> 10 mg/kg)) 50 mg, agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

CactiNeaTM și VinOgrapeTM sunt mărci ale companiei Nexira.

FatBurn EXTREME - Supliment alimentar cu îndulcitor:

purtător: gumă de acacia, Carnipure® [L-tartrat de L-carnitină] 1000 mg (L-carnitină 682 mg), extract de ceai mate cu 8% cofeină 1000 mg (cofeină 80 mg), extract de semințe de guarană cu 10% cofeină 700 mg (cofeină 70 mg), pudră din extract de fructe papaya cu 6 unități USP/mg activitate proteolitică a papainei 500 mg (3000 unități USP activitate proteolitică a papainei), aromă naturală de mango, nicotinamidă (niacină 80 mg - 500% din DZR*), agent antiaglomerant: fibre de orez, regulator de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloză.

DZR*=doza zilnică recomandată

Carnipure® este marcă înregistrată a companiei Lonza Corporation.

Mod de utilizare:

WaterOut EXTREME: Doza zilnică recomandată este de 1 plic. Se dizolvă amestecând viguros în 1 litru de apă. Amestecați bine pentru a dizolva orice bulgări. Consumați pe parcursul dimineții.

FatBurn EXTREME: Doza zilinică recomandată este de 1 plic. Se dizolvă amestecând viguros în 250 ml de apă. Amestecați bine pentru a dizolva orice bulgări. Consumați după o masă.

Atenționări:
Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Conține cofeină. Acest produs nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. FatBurn EXTREME:(conținut de cofeină: 150 mg/ plic).
Anunț important:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Depozitare:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25 °C.
Greutate netă:
WaterOut EXTREME: 63 g + FatBurn EXTREME: 67.5 g
Alergeni:
Sulfiți> 10 mg/kg (WaterOut EXTREME)
Silueta Perfectă