Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

„Nu puteam să cred transformarea”

Yolandi a aflat despre SlimJOY de pe Facebook și a decis să se informeze mai mult. „Problema mea cea mai mare este că nu mănânc în timpul zilei. Mănânc o singură dată seara, apoi mă culc.” Consultanții noștri i-au recomandat Pachetul STOP Grăsime.
A început să folosească acest duo puternic și în doar 15 zile* nu se mai recunoștea în oglindă! „Tot ce pot spune este WOW! Am slăbit 9,5 kg, în 15 zile!* Nu puteam să cred transformarea, nici eu nici soțul meu, a trebuit să mă uit de două ori în oglindă!” Dar cântarul nu minte. Rezultatele rapide s-au datorat WaterOut - te scapă imediat de greutatea apei! Odată ce excesul de apă este eliminat, corpul poate începe să ardă grăsime.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

 

Program complet de slăbire

Studiile clinice au arătat că utilizatorii SlimJOY au:

Slăbit

Redus circumferința taliei cu 27%*

Au slăbit mai rapid

Ars cu 24% mai multă grăsime*

INGREDIENTE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Toate extractele utilizate au fost produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în cele mai moderne unități din Europa.
Pentru a fabrica produsele SlimJOY am folosit doar cele mai bune ingrediente cu eficacitate dovedită.

WaterOut EXTREME: băutură drenantă naturală, care asigură pierderea în greutate

Un studiu clinic a arătat că consumatorii care au folosit WaterOut EXTREME cu noua formulă îmbunătățită au slăbit mai ușor după prima fază de pierdere în greutate în timpul căreia trebuie să elimine excesul de apă și să curețe ficatul și intestinele.

Consumă 1 plic pe zi în orele dimineții pentru a reduce balonarea cu 60%!*

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

FatBurn EXTREME: cel mai puternic arzător de grăsime cu L-carnitină din Elveția

Cu ingredientul brevetat Carnipure™ și puterea fructului papaya crește temperatura internă a corpului într-un mod natural și accelerează arderea grăsimilor. Nu o simțim, dar rezultatele sunt vizibile pe corp. Depozitele de grăsime se vor topi mai repede.

Consumă 1 plic pe zi după prânz pentru a arde cu 24% mai multă grăsime.*

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Disponibilitate: În stoc

168,00 RON

84,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Supliment alimentar.
Ingrediente:

WaterOut EXTREME: pudră din Opuntia ficus-indica cu 0,05% betalaină și 0,03% indicaxantină, agent de afânare: gumă de acacia, extract de frunze de pătrunjel, extract de rădăcină Sarsaparilla (Smilax officinalis), extract din floare de hibiscus cu 10% polifenoli totali, suc de pepene verde sub formă de pulbere, extract din funze de ceai de Jawa cu 2% potasiu, aromă naturală de zmeură, pulbere concentrată din suc de zmeură, regulator de aciditate: acid citric, extract de frunze de anghinare (Cynara scolymus) cu cianarină 2,5%, extract de frunze de viță de vie roșie (Vitis vinifera) cu polifenoli totali 90% și 18% OPC (conținut de sulfiți >10 mg/kg), agent antiaglomerant: concentrat de orez, îndulcitor: sucraloză.

FatBurn EXTREME: agent de afânare: gumă de acacia, Carnipure® [L-tartrat de L-carnitină], extract de ceai mate cu 8% cafeină, extract de semințe de guarană cu 10% cafeină, pudră din extract de fructe papaya cu 6 unități USP/mg activitate proteolitică a papainei, aromă naturală de mango, nicotinamidă, agent antiaglomerant: fibre de orez, regulator de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloză.

Instrucțiuni de utilizare:

Supliment alimentar care conține îndulcitor. Conține cofeină. Nu se recomandă copiilor sau femeilor gravide (conținut de cofeină: 150 mg/ plic). Doza zilnică recomandată este de 1 plic dizolvat în 250 ml apă, după masă. Deoarece produsul nu conține emulsificatori poate dura câteva minute până conținutul plicului se dizolvă prin amestecare.

Atenționări:

Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Anunț important:

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Depozitare:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25.

GREUTATE NETĂ: 45 g

Studii științifice:

1. S. Abdala, D. Martìn-Herrera, D. Benjumea, S.D. Gutiérrez. (2012). Diuretic activity of some Similax canariensis fractions. J Ethnopharmacol. 140(2):277-81. Available at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22289346

 

2. Rat study (2006) results published in Phytotherapy Research 2009. (Bisson JF et al. Diuretic and antioxidant effects of Cacti-Nea™, a dehydrated water extract from prickly pear fruit, in rats). Available at: http://nexira.com

 

3. Human clinical (2010). open intra-individual study on 15 women with water-retention troubles, with a daily dose of Cacti-Nea™ of 2g, during one week. Available at: http://nexira.com

 

4. Wutzke KD1, Lorenz H. (2004). The effect of l-carnitine on fat oxidation, protein turnover, and body composition in slightly overweight subjects. Metabolism. 2004 Aug;53(8):1002-6.Available at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15281008

 

5. Pouyandjoo, Morvarid & Nouhi Jadesi, Mojtaba & Shab Bidar, Sakineh & Djafarian, Kurosh & Olyaeemanesh, Alireza. (2016) The effect of (L-)Carnitine on weight loss in adults: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Obesity Reviews. 17. 10.1111/obr.12436. Available at: https://www.researchgate.net/publication/303107660

 

6. Müller DM1, Seim H, Kiess W, Löster H, Richter T. (2002). Effects of oral L-carnitine supplementation on in vivo long-chain fatty acid oxidation in healthy adults. Metabolism. 2002 Nov; 51(11): 1389-91.Available at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12404185

Silueta Perfectă