Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Power C 1000 mg

Supliment alimentar Întărește-ți imunitatea cu vitamina C. Ajută organismul în lupta cu bacteriile și virusurile.

-55%

Power C 1000 mg
  • Contribuie la funcționarea sistemului imunitar 
  • Previne oboseala și epuizarea 
  • Stimulează sinteza de colagen 
  • 1 comprimat efervescent conține 1000 mg de vitamina C
  • Produsul conţine 20 tablete efervescente

 

Stoc epuizat

31,00 RON

14,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

Descrierea produsului:

Vitamina C este bine cunoscută ca având efecte multiple și pentru că este unul dintre cei mai importanți antioxidanți din organism. Deoarece vitamina C este o vitamină solubilă în apă, organismul nu este capabil să o stocheze. Surplusul ingerat este eliminat prin urină, așa că ar trebui să o ingerăm zilnic într-o cantitate suficientă. 

Se recomandă folosirea unei doze mai mari de vitamina C:

  • În perioadele când sunteți expuși la stres
  • Când depuneți o activitate fizică mai mare, 
  • Dacă fumați în mod regulat, 
  • Dacă sunteți răciți și vă confruntați cu simptome cum ar fi nas înfundat și secreții nazale
  • Dacă folosiți în mod regulat aspirină, pentru că aceasta accelerează eliminarea vitaminei C din organism.

Un antioxidant vital

Vitamina C are o acțiune puternic antioxidantă și previne efectele nocive ale radicalilor liberi generați ca produși secundari în metabolismul alimentelor. Activitatea radicalilor liberi contribuie în mare măsură la procesul de îmbătrânire și la apariția numeroaselor boli, cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare, bolile inflamatorii cronice și altele asemănătoare.

Stimulează formarea de colagen 

Vitamina C este implicată în sinteza de colagen, care este componenta de bază a țesutului conjunctiv (piele, cartilaje...). Este indispensabilă în procesul de vindecare a rănilor, în tratamentul entorselor și a leziunilor țesuturilor. Colagenul joacă un rol important în regenerarea rapidă a mușchilor după efortul fizic. 

Gardian al sănătății noastre

Atot-cuprinzătoarea Vitamina C contribuie și la funcționarea sistemului imunitar, la apărarea organismului împotriva infecțiilor virale, bacteriene și fungice. Promovează funcționarea celulelor albe din sânge, care sunt responsabile pentru apărarea organismului împotriva infecțiilor. Contribuie la formarea de limfocite, care sunt responsabile pentru formarea anticorpilor și pentru optimizarea apărării organismului împotriva bolii. 

Pentru un sânge bun

Consumul regulat de vitamina C previne anemia. Deși legumele, fructele și cerealele sunt o sursa bună de fier, acesta este mai greu absorbit de organism. Vitamina C crește absorbția de fier cu până la 85 la sută. 

Ingrediente (într-o tabletă efervescentă): agent pentru reglarea acidității: acid citric, L-acid ascorbic (vitamina C 1000 mg – 1250% DZR*), agent pentru reglarea acidității: carbonați de sodiu, fructoză, aromă  de caise, agent de consolidare: polietilen glicol, îndulcitor: sucraloza, culoare: caroteni 

*DZR = doza zilnică recomandată

MOD DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 1 tabletă efervescentă care se dizolvă într-un pahar cu apă după una dintre mese.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONĂRI: Dacă suferiți de pietre la rinichi, diabet, boli ale sângelui, fenilchetonuria, sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul înainte de utilizare.1000 mg de vitamina C poate cauza un mic disconfort la nivelul stomacului.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25°C.

GREUTATE NETĂ: 76g

 

Power C 1000 mg