Strong Nerves

Supliment alimentar. Capsule care reduc stresul și oboseala.

30%

Strong Nerves
  • formula nouă îmbunătățită
  • efect calmant în 30 de minute
  • contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos şi la menţinerea unei funcţii psihice normale
  • reduce oboseala şi extenuarea
  • 100% natural
  • nu există riscul de supradozaj


 

49,00 RON

24,00 RON

In stoc

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 120 RON livrarea este gratuită
Livrare acasă prin GLS între 6-8 zile lucrătoare

Stresul este răspunsul organismului la condiţiile potenţial periculoase ale mediului în care trăim, cum ar fi: lumina, zgomotul, boala, suferinţa.

Corpul nostru reacţionează la stres prin: intensificarea ritmului cardiac şi al respiraţiei, creşterea tensiunii arteriale, irigarea sangvină a muşchilor, creşterea vigilenţei, a prudenţei şi a atenţiei, reducerea senzaţiei de durere şi a senzaţiei de foame.

Stresul vieţii cotidiene este de scurtă durată şi mai puţin intens şi periculos. Uneori, nici nu suntem conştienţi de prezenţa acestuia în viaţa noastră.

Strong Nerves conține o combinație de Suntheanina® (L-teanină), extract de rădăcină de corona regelui și mentă, cu conținut de magneziu și complexul de vitamine B. Produsului i-a fost adăugat și BioPerine® (extrac t de piper negru), care contribuie pentru o mai bună biodisponibilitate a ingredientelor active.

Despre ingrediente:

  • Suntheanine® este forma patentă a L-teaninei. Studiile au arătat că, în organism acestea declanșează emisia undelor alfa în creier, cee ace duce la o stare de relaxare (fără somnolență) și crește rezistența organismului la stres.
  • Extractul din rădăcină de coroana regelui (Rhodiola rosea) ajută la concentrare, elimină sterile de oboseală, conține adaptagoeni care cresc reyistența organismului la stress.
  • Extractul de mentă (Mentha piperita) acâionează asupra sistemului nervos parasimpatic și reduce tensiunea în mușchi.
  • Magneziu și complexul de vitamin B, acestea  sunt implicate în organismul nostrum în transmiterea impulsurilor nervoase și la funcționarea normal a sistemului nervos și a funcțiilor psihologice. 

INGREDIENTE (în 1 capsulă/doza zlinică recomandată): dicitrat dezhidratat de trimagneziu (magneziu

60 mg - 16%*), L-teanină 50 mg, extract din rădăcină de coroana regelui cu 3% rosavinove și  1% salidrozida 50 mg, amestec din complexul de vitamine B [nicotinamidă (niacină 16 mg - 100%*),D-pantotenat de calciu (acid pantoteic 11,6 mg - 193%*), hidroclorid de piridoxină (vitamina B6 1,85 mg -

132%*), riboflavină (vitamina B2 1,65 mg - 118%*), mononitrat de tiamină (vitamina B1 1,6 mg - 145%*), acid pteroilmonoglutaminic (acid folic 400 μg-200%*), D-biotină (biotină 51 μg - 102%*), cianocobalamină (vitamina B12 3μg - 120%*)], extract din părțile aeriene ale mentei 50 mg, extract din frcut de piper negru cu 95% piperină  5 mg, agent anti-aglomerant: sterat de magneziu de origine vegetală, capsule: hidroxipropil metilceluloză, diozid de titan.

*DZR = doza ziș=lnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandat este de 1 capsulă cu 200 ml apă, după masă.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți alergic la vreunul dintre componentele produsului sau consumați medicamente, înainte de a consuma produsului consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeile însărcinate sau care alptează.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

Produse asemănătoare