Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

SENS Super omega 3 + Q10

Supliment alimentar 2 în 1: 1000 mg de ulei de pește de înaltă calitate, bogat în omega 3 și 50 mg coenzima Q10.

-25%

SENS Super omega 3 + Q10
  • 2 produse în 1 - omega 3 și coenzima Q10
  • Conține 280 mg EPK, 190 mg DHK și 50 mg din coenzima Q10 într-o capsulăi
  • EPK și DHK au rol important în funcționarea normală a inimii
  • DHK este important pentru menținerea vederii
  • DHK are rol în funcția congnitivă

 

Stoc epuizat

67,00 RON

50,00 RON

Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

CONȚINUT: 30 Capsule

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Ghidul nostru electronic pentru sănătate și nutriție include sfaturi despre cum să-ți formezi obiceiuri sănătoase noi, o listă de exerciții și o mulțime de rețete delicioase. Este gratuit la fiecare achiziție!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca Sensilab, pentru rezultate mai rapide!

Bolile cardiovasculare  sunt una dintre cele mai frecvente cauze care duc la moarte prematură în Uniunea Europeană. Un rol important în funcționarea corectă a inimii îl au acizii grași esențiali Omega 3, în mod special EPA și DHA.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă

O.M.S. recomandă un  consum zilnic de cel puțin 500 mg de acizi grași esențiali de origine animală Omega 3.  Pentru a junge la această cantitate este nevoie să includeți în meniul zilnic, cel puțin de 2-3 ori pe săptămână ulei de pește de calitate înaltă, care este o sursă bogată de acizi grași Omega 3.

Capsulele Super Omega 3+ Q10 combină 1000 mg de ulei de pește de înaltă calitate, bogat în acizi grași esențiali. Fiecare capsulă conține 280 mg EPA și 190 mg DHA. Produsului i-a fost adăugat 50 mg din conezima Q10. Consumul zilnic al acestor capsule asigură funcționarea optimă a sistemului cardiovascular.

Combinație excepțională- cu adaos din coenzima Q10

Coenzima Q10 este prezentă în fiecare celulă a inimii și ficatului. Cu vârsta cantitatea produsă din această coenzimă scade. După vârsta de 50 de ani canitatea de Q10 produsă scade cu până la 60% față de cea produsă la 20 de ani. Din hrană extragem puțin din această coenzimă, o medie de cca. 3-5 mg pe zi. Conezima Q10 se găsește în carne, legume, alune și nuci. Gătirea excesivă  diminuează canitatea de Q10 din hrană. Din acest motiv se recomandă a fi consumate suplimente alimentare care conțin acest element.  Capsulele Super Omega 3 + Q10 conțin 50 mg din conezima Q10 de origine naturală.

Calitatea Sensilab

Uleiul de pește utilizat în produsul Super Omega 3 + Q10 este obținut din pești mici (sardine și anchoa) care nu conțin metale grele. Peștii nu sunt de cultură, sunt pescuiți în ape din Peru și Chile

Ce sunt EPK și DHK?

Acizi grași esențiali Omega 3 nu pot fi produți de ogranismul noastru. Printere acești acizi grași seenumără și acidul alfa-linoleic (ALA), care se regăsește în uleiurile de semințe și în legume, acidul eicosapentaenoic  (EPC) și acidul docosahexaenoic (DHA), provenit exclusiv din sursă animală (somon, ron cod, sardine).

Supliment alimentar.

INGREDIENTE: (în 1 capsulă): ulei de pește (sub formă de trigliceride) 1000 mg (EPA 280 mg, DHA 190 mg), agent de gelificare: gelatină de bovină, umectant: glicerol, coenzima Q10 50 mg, culoare: oxid de fier. Efectul benefic este obținut printr-un aport zilnic de 250 mg de EPA și DHA. Conține alergeni: pește.
*DZR = doza zilnică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Doza zilnică recomandată este de 1 capsulă cu un pahar cu apă, după una dintre mese.

ATENȚIONARE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de +25°C.

Geutate netă: 40,1 g

SENS Super omega 3 + Q10