Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

SENS Super omega 3 + Q10

Supliment alimentar 2 în 1: 1000 mg de ulei de pește de înaltă calitate, bogat în omega 3 și 50 mg coenzima Q10.

-25%

SENS Super omega 3 + Q10
  • 2 produse în 1 - omega 3 și coenzima Q10
  • Conține 280 mg EPK, 190 mg DHK și 50 mg din coenzima Q10 într-o capsulăi
  • EPK și DHK au rol important în funcționarea normală a inimii
  • DHK este important pentru menținerea vederii
  • DHK are rol în funcția congnitivă

 

Disponibilitate: În stoc

67,00 RON

50,00 RON

Alege pachetul
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai mari de 149 RON livrarea este gratuită
30 de zile garanția banilor înapoi: Dacă din orice motiv nu ești complet satisfăcut/ă, returnează ambalajul gol și îți vom rambursa complet suma plătită.
Metode de plată:

CONȚINUT: 30 Capsule

Primește acces gratuit la sala de sport online și e-book pentru o dietă sănătoasă la fiecare achiziție!

Obține gratuit un ghid nutrițional conține rețete delicioase pentru slăbire și o mulțime de sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți modelezi silueta în cel mai scurt timp. În plus, am creat un program video gratuit de antrenamente cu durata de 4 săptămâni pentru a-ți tonifia întregul corp!

Urmează toate acestea, pe lângă consumul suplimentelor de calitate superioară marca SlimJoy, pentru rezultate mai rapide!

Bolile cardiovasculare  sunt una dintre cele mai frecvente cauze care duc la moarte prematură în Uniunea Europeană. Un rol important în funcționarea corectă a inimii îl au acizii grași esențiali Omega 3, în mod special EPA și DHA.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă

O.M.S. recomandă un  consum zilnic de cel puțin 500 mg de acizi grași esențiali de origine animală Omega 3.  Pentru a junge la această cantitate este nevoie să includeți în meniul zilnic, cel puțin de 2-3 ori pe săptămână ulei de pește de calitate înaltă, care este o sursă bogată de acizi grași Omega 3.

Capsulele Super Omega 3+ Q10 combină 1000 mg de ulei de pește de înaltă calitate, bogat în acizi grași esențiali. Fiecare capsulă conține 280 mg EPA și 190 mg DHA. Produsului i-a fost adăugat 50 mg din conezima Q10. Consumul zilnic al acestor capsule asigură funcționarea optimă a sistemului cardiovascular.

Combinație excepțională- cu adaos din coenzima Q10

Coenzima Q10 este prezentă în fiecare celulă a inimii și ficatului. Cu vârsta cantitatea produsă din această coenzimă scade. După vârsta de 50 de ani canitatea de Q10 produsă scade cu până la 60% față de cea produsă la 20 de ani. Din hrană extragem puțin din această coenzimă, o medie de cca. 3-5 mg pe zi. Conezima Q10 se găsește în carne, legume, alune și nuci. Gătirea excesivă  diminuează canitatea de Q10 din hrană. Din acest motiv se recomandă a fi consumate suplimente alimentare care conțin acest element.  Capsulele Super Omega 3 + Q10 conțin 50 mg din conezima Q10 de origine naturală.

Calitatea Sensilab

Uleiul de pește utilizat în produsul Super Omega 3 + Q10 este obținut din pești mici (sardine și anchoa) care nu conțin metale grele. Peștii nu sunt de cultură, sunt pescuiți în ape din Peru și Chile

Ce sunt EPK și DHK?

Acizi grași esențiali Omega 3 nu pot fi produți de ogranismul noastru. Printere acești acizi grași seenumără și acidul alfa-linoleic (ALA), care se regăsește în uleiurile de semințe și în legume, acidul eicosapentaenoic  (EPC) și acidul docosahexaenoic (DHA), provenit exclusiv din sursă animală (somon, ron cod, sardine).

INGREDIENTE (în 1 capsulă, doza zilnică recomandată): ulei de pește concentrat (280 mg EPK și 190 mg DHC) 1000 mg . coenzima Q10 50 mg, capsule: gelatină de pește, glicerina, culoare: oxid de fier glaben

*DZR = doza zlinică recomandată

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZAREDoza recomandată este de 1 capsula  pe zi cu 200 ml apă după micul dejun..

ATENȚIE: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs, înainte de utilizare consultați medicul. Acest produs nu este recomandat pentru femeile gravide și mamele care alăptează.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

DEPOZITARE: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc întunecat, uscat, la temperaturi mai mici de  +25

 

SENS Super omega 3 + Q10