-63%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

Albirea naturală a dinților la domiciliu

TeethTox Kit pentru albirea dinților

Suficient pentru 30 zile

Pentru un zâmbet mai alb, mai strălucitor, mai încrezător și pentru cele mai bune rezultate în doar 10 minute pe zi.

Ingrediente naturale pentru dinți albi naturali! Descoperă noua noastră formulă îmbunătățită de gel pentru albirea dinților, care albește, întărește, reface, protejează și calmează dinții!

  • Acțiune de albire cu până la 54,5*% mai puternică
  • Până la 3* nuanțe de dinți mai albi după o singură utilizare
  • Albirea dinților delicată, sigură și eficientă
  • Cu calciu, vitamina E și aloe vera
  • Calmează și protejează dinții și gingiile
  • FĂRĂ peroxid
  • Testat clinic și dovedit științific!
  • Dezvoltat și perfecționat în UE
  • Satisfacție garantată sau primești produsul GRATUIT
  • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare

Sensilab are 3 milioane de clienți mulțumiți în întreaga UE.

Contents: 1x TeethTox Kit pentru albirea dinților 30 mls/30 zile

Suficient pentru 30 zile

-63% reducere
Preț special 179,00  RON Preț obișnuit 489,90  RON
Loading...
în stoc
SKU
903022
5.00 9

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Pentru un zâmbet strălucitor

Garantăm că TeethTox funcționează 100%. Nu afectează smalțul dinților, iar rezultatele sunt sigure.


FĂRĂ peroxizi

Îndepărtează eficient petele cauzate de hrană, vin, cafea sau ceai

Deoarece gelul nostru nu conține peroxid, procesul de albire nu cauzează durere sau sensibilitate


Produs și testat în UE

COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI NATURĂ

Fiecare utilizare va face zâmbetul mai alb și mai strălucitor. Deoarece formula de bază este fără peroxid, acest produs este sigur pentru utilizare zilnică, timp de până la 6 zile. Se repetă tratamentul la nevoie, după minim 1 săptămână de pauză.

Nu doar că îți va oferi un zâmbet mai frumos, ci va avea grijă și de smalț și gingii.

GARANTĂM CĂ TEETHTOX FUNCȚIONEAZĂ 100%

Ingredientele sigure pentru smalț din formula noastră unică garantează obținerea celor mai bune rezultate.

Aceasta este o investiție unică pentru cel mai bun produs de albire a dinților de pe piață. Nu vei mai programa niciodată o vizită la dentist pentru albirea dinților. Alătură-te clienților noștri mulțumiți care utilizează TEETHTOX! Suntem atât de siguri de produsul nostru că oferim garanție de rambursare a banilor 100%.

OBȚINE UN ZÂMBET STRĂLUCITOR DIN CONFORTUL CASEI TALE

Vrem să te bucuri de fiecare utilizare, de aceea am conceput kitul de albire simplu, încât să-l poți folosi acasă în timp ce gătești, te machiezi sau te uiți la televizor seara.

7 PAȘI SIMPLI

Pachetul conține 3 geluri de albire, o lampă LED și 2 tăvițe pentru gură - astfel încât îl puteți împărți! De asemenea, este foarte simplu de utilizat - iată cum

Pentru o lună de utilizare, recomandăm respectarea regulii 6-7-6-6-7. Se utilizează produsele o dată pe zi, timp de 6 zile consecutive. Apoi se ia o pauză de 7 zile - după care se poate repeta procesul. Rezultatele vor dura între 2 săptămâni și 3 luni, în funcție de regimul alimentar.

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 2,5 ml.

2,5 ml

1 dată pe zi

INGREDIENTE

GLICERINĂ, PEG-400, AQUA, ACID FTALIMIDOPEROXICAPROIC, ACRILOIDODIMETILURATĂ/VP CROSSPOLIMER DE SODIU, MICA, ULEI DIN FRUNZE DE MENTHA ARVENSIS, DIOXID DE TITAN, ZAHARINĂ DE SODIU, COPOLIMER PVM/MA, GLUCONAT DE CALCIU, POLISORBAT 20, C12-15 PARETH-5, PULBERE DIN FRUNZE DE ALOE BARBADENSIS, ACETAT DE TOCOFERIL, HIDROXID DE SODIU.

MOD DE UTILIZARE

Se utilizează împreună cu setul LED pentru albirea dinților TeethTox. Folosind seringa se aplică 2,5 ml de gel pe suprafața interioară a tăviței care intră în contact cu dinții. Mușcați ușor dispozitivul și apăsați butonul de pornire. Lăsați să acționeze 10 minute. Clătiți gura și aplicatorul cu apă caldă. Se repetă o dată pe zi, timp de 6 zile consecutive. Apoi se recomandă o pauză timp de 7 zile. După aceea, continuați să îl utilizați încă 6 zile, dacă este necesar, apoi faceți din nou o pauză de 7 zile. Opriți-vă atunci când ajungeți la rezultatul dorit și repetați când este necesar.

ATENȚIONĂRI

Produsul nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 12 ani, femeile însărcinate, persoanele cu probleme grave ale gingiilor și persoanele care au suferit recent o intervenție chirurgicală orală. Produsul este destinat exclusiv pentru dinți. A nu se înghiți gelul. A se evita contactul cu ochii și pielea. Dacă ochii și pielea intră în contact cu gelul, se clătesc imediat cu apă. Dacă apar iritații, se oprește imediat utilizarea produsului și se consultă medicul stomatolog. A se folosi gelul timp de maximum 12 zile consecutive.

Conține (1 unitate)

30 ml

Întrebări frecvente

Kitul pentru albirea dinților TeethTox este sigur?

Da. Este foarte eficient și în același timp are o acțiune blândă asupra smalțului și gingiilor. Spre deosebire de gelurile de albire care conțin peroxid, formula din TeethTox a fost dezvoltată pentru a nu crește sensibilitatea dinților. Dacă ai îndoieli, re rugăm să te adresezi medicului stomatolog.

Cât de des trebuie să folosesc kitul de albire a dinților TeethTox?

Cele mai bune rezultate se obțin după 6 zile de utilizare. Pentru rezultate maxime recomandăm utilizarea zilnică, în timpul perioadei de 6 zile. Se repetă tratamentul la nevoie, după minim o săptămână de pauză.

Cât durează rezultatele?

Vei avea dinți mai albi pe o perioadă cuprinsă între 2 săptămâni și 3 luni de la utilizare, în funcție de regimul alimentar. Pentru menținerea rezultatelor poți reface tratamentul la fiecare două săptămâni.

Care sunt ingredientele gelului pentru albirea dinților TeethTox?

Glicerină, propilenă, glicol, maltodextrină, acid ftalimidoperoxyca-proic, polimer încrucișat Acrylates/C10-3-Alkyl Acrylate, ulei din frunze de Mentha Arvensis, Mica, Ci 77891, ulei de Mentha Piperita, zaharină sodică.

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Ne poți trimite un email la info@sensilab.ro, iar noi ne vom bucura să răspundem oricăror întrebări.