-65%

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

CADOU!

Cele mai bune sfaturi pentru menținerea sănătății, nutriție și rețete delicioase, compilate toate într-o broșură electronică practică.

TeethTox Kit pentru albirea dinților

Suficient pentru 30 zile

Pentru un zâmbet mai alb, mai strălucitor, mai încrezător și pentru cele mai bune rezultate în doar 10 minute pe zi.

Ingrediente naturale pentru dinți albi naturali! Descoperă noua noastră formulă îmbunătățită de gel pentru albirea dinților, care albește, întărește, reface, protejează și calmează dinții!

  • Acțiune de albire cu până la 54,5*% mai puternică
  • Până la 3* nuanțe de dinți mai albi după o singură utilizare
  • Albirea dinților delicată, sigură și eficientă
  • Cu calciu, vitamina E și aloe vera
  • Calmează și protejează dinții și gingiile
  • FĂRĂ peroxid
  • Testat clinic și dovedit științific!
  • Dezvoltat și perfecționat în UE
  • Satisfacție garantată sau primești produsul GRATUIT
  • Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și producția de suplimente alimentare

Sensilab are peste 2.600.000 de clienți mulțumiți în întreaga UE.

Contents: 1x TeethTox Kit pentru albirea dinților 30 mls/30 zile

Suficient pentru 30 zile

-65% reducere
Preț special 170,00  RON Preț obișnuit 489,90  RON

Selectează cantitatea dorită

1x pachet 170,00  RON / pachet
Alegere de top
2x pachet 161,00  RON / pachet
3x pachet 152,00  RON / pachet
Loading...
în stoc
SKU
903022

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Pentru un zâmbet strălucitor

Garantăm că Teeth Tox funcționează 100%. Nu afectează smalțul dinților, iar rezultatele sunt sigure.


FĂRĂ peroxizi

Îndepărtează eficient petele cauzate de hrană, vin, cafea sau ceai.

Deoarece gelul nostru nu conține peroxid, procesul de albire nu cauzează durere sau sensibilitate.


Produs și testat în UE.

COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI NATURĂ

Fiecare utilizare îți va face zâmbetul mai alb și mai strălucitor. Deoarece formula de bază este fără peroxid, acest produs este sigur pentru uzul zilnic, timp de până la 6 zile. Se repetă tratamentul la nevoie, după minim 1 săptămână de pauză.

Nu doar că-ți va oferi un zâmbet mai frumos, ci va avea grijă și de smalț și gingii.

GARANTĂM CĂ TEETH TOX FUNCȚIONEAZĂ 100%

Ingredientele sigure pentru smalț din formula noastră unică garantează obținerea celor mai bune rezultate.

Aceasta este o investiție unică pentru cel mai bun produs de albire a dinților de pe piață. Nu vei mai programa niciodată o vizită la dentist pentru albirea dinților. Alătură-te clienților noștri mulțumiți care utilizează TEETH TOX! Suntem atât de siguri în produsul nostru că oferim garanție de rambursare a banilor de 100%.

OBȚINE UN ZÂMBET STRĂLUCITOR DIN CONFORTUL CASEI TALE

Vrem să te bucuri de fiecare utilizare, de aceea am conceput kitul de albire să fie simplu, încât să-l poți folosi acasă în timp ce gătești, te machiezi sau privești televizorul seara.

7 PAȘI SIMPLI

Pachetul conține 3 geluri de albire, o lampă LED și 2 tăvițe pentru gură - astfel încât îl puteți împărți! De asemenea, este foarte simplu de utilizat - iată cum

Pentru o lună de utilizare, recomandăm să se respecte regula 6-7-6-6-7. Se utilizează produsele o dată pe zi, timp de 6 zile consecutive. Apoi se ia o pauză de 7 zile - după care se poate repeta procesul. Rezultatele vor dura între 2 săptămâni și 3 luni, în funcție de regimul alimentar.

Mod de utilizare

Doza zilnică recomandată este de 2,5 ml.

2.5 ml

1 dată pe zi

INGREDIENTE

GLYCERIN, PEG-400, AQUA, PHTHALIMIDOPEROXYCAPROIC ACID, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP CROSSPOLYMER, MICA, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SACCHARIN, PVM/MA COPOLYMER, CALCIUM GLUCONATE, POLYSORBATE 20, C12-15 PARETH-5, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE​.

MOD DE UTILIZARE

Se utilizează împreună cu setul LED pentru albirea dinților TeethTox. Folosind seringa aplicați 2,5 ml de gel pe suprafața interioară a tăviței care intră în contact cu dinții. Mușcați ușor dispozitivul și apăsați butonul de pornire. Lăsați să acționeze 10 minute. Clătiți gura și aplicatoru cu apă caldă.Se repetă o dată pe zi, timp de 6 zile consecutive. Apoi se recomandă să nu mai folosiți kitul timp de 7 zile. După aceea, continuați să îl utilizați încă 6 zile, dacă este necesar, apoi faceți din nou o pauză de 7 zile. Opriți-vă atunci când ajungeți la rezultatul dorit și repetați când este necesar.

ATENȚIONĂRI

Produsul nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 12 ani, femeile însărcinate, persoanele cu probleme grave ale gingiilor și persoanele care au suferit recent o intervenție chirurgicală pe cale orală. Produsul este destinat exclusiv pentru dinți. Nu înghiți gelul. Evită contactul cu ochii și pielea. Dacă ochii și pielea intră în contact cu gelul, clătește imediat cu apă. Dacă apar iritații, oprește imediat utilizarea produsului și consultă medicul dentist. Folosește gelul timp de maximum 12 zile consecutive.

Conține (1 unitate)

30 ml

Întrebări frecvente

Kitul pentru albirea dinților Teeth Tox este sigur?

Da. Este foarte eficient și în același timp are o acțiune blândă asupra smalțului și gingiilor. Spre deosebire de gelurile de albire care conțin peroxid, formla din TeethTox a fost dezvoltată pentru a nu crește sensibilitatea dinților. Dacă ai dubii, re rugăm să te adresezi medicului stomatolog.

Cât de des trebuie să folosesc kitul de albire a dinților Teeth Tox?

Cele mai bune rezultate le vei obține după 6 zile de utilizare. Pentru rezultate maxime recomandăm utilizarea zilnică, în timpul perioadei de 6 zile. Se repetă tratamentul la nevoie, după minim o săptămână de pauză.

Cât durează rezultatele?

Vei avea dinți mai albi pe o perioadă cuprinsă între 2 săptămâni și 3 luni de la utilizare, în funcție de dieta ta. Pentru menținerea rezultatelor poți reface tratamentul la fiecare două săptămâni.

Care sunt ingredientele gelului pentru albirea dinților Teeth Tox?

Glycerin, Propylene, Glycol, Maltodextrin, Phthalimidoperoxyca Proic Acid, Acrylates/C10-3-Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mentha Arvensis Leaf Oil, Mica, Ci 77891, Mentha Piperita Oil, Sodium Saccharin.

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?

Ne poți trimite un email la info@sensilab.ro, iar noi bucuroși îți vom răspunde la orice întrebări ai.