Termeni si conditi de utilizare al Programului de Afiliere

Inainte la aderarea la Programul de Afiliere pentru magazinul online Sensilab.ro, solicitantul declara ca a citit si acceptat toti termenii din prezentul acord. Prin inregistrarea in programul nostru de Afiliere inseamna ca sunteti de acord cu conditiile descrise aici.

Termeni

”Affiliate” este sistemul care permite Afiliatului sa promoveze produsele si serviciile prin intermediul unei retele de Afiliere si implica acceptarea conditiilor din Programul de Afilieresensilab.ro

”Afiliat” inseamna o entitate care promoveaza produsele sau serviciile Partenerului prin internet, redirectionand vizitatorii sau o parte din ei pe site-ul Partenerului prin hyperlink-uri

”Partenerul” este persoana fizica sau morala, care prin Programul de Afiliere, ofera Afiliatului oportunitatea de a promova produsele si serviciile Partenerului, redirectionand toti vizitatorii sau o parte din ei pe aceeasi platforma de Afiliere prin hyperlink-uri (link de referinta sau cod de referinta). In schimb Partenerul ofera remuneratie Afiliatului in conformitate cu termenii si conditiile Programului de Afiliere. In acest caz Sensilab.ro este Partenerul din Programul de Afiliere (sau Sensilab.ro Afiliat)

Cine poate deveni Afiliat?

La Programul de Afiliere Sensilab.ro poate aplica orice persoana juridica care va preciza in timpul inregistrarii informatii veridice. In cazul in care o companie prezinta date incomplete sau eronate, Sensilab.ro isi rezerva dreptul de a bloca conturile de afiliat si de colectare a veniturilor. In plus, Sensilab.ro isi rezerva dreptul de a lua in considerare fiecare aplicatie manual si sa accepte sau sa refuze sa coopereze cu orice persoana juridica. Afilierei nu pot sa deschida mai mult de un cont in sistem. Duplicatele vor aduce blocarea tuturor conturilor care incalca aceasta regula.

Obligatiile Afiliatului:

Materialele promotionale utilizate si continutul sunt originale si nu incalca drepturile de autor sau licentiere

Afiliatul se asigura de utilizarea adecvata a hyperlink-urilor. Partenerul nu este obligat sa verifice functionarea conectivitatii si sa anunte Afiliatul in cazul unor erori. Afiliatul are obligatia sa revizuiasca acuratetea link-urilor si sa informeze Partenerul cu privire la orice inactivitate.

In cazul schimbarii termenilor si conditiilor Partenerul este obligati sa anunte si sa informeze Afiliatul de orice modificare, la timp, prin e-mail

Toate publicatiile sau materialele promotionale trebuie sa fie in concordanta cu termenii generali. Partenerul isi rezerva dreptul de a informa Afiliatul cu privire la orice incalcare de continut si va cere corectiile. Incalcarile repetate ale conditiilor generale pot cauza blocarea contului Afiliatului. Continutul de pe paginile Afiliatului trebuie sa se conformeze cu sistemul juridic al Republicii Slovenia.

Afiliatul poate pune link de afiliere doar pe site-ul propriu sau pe alte site-uri pentru care are autorizare sau licenta pentru spatiu publicitar. Inainte de a fi trimise catre site-uri, materialele promotionale si alte elemente care au legatura cu promovarea site-ului sensilab.ro trebuie trimise pentru aprobare catre cristina.moise@sensilab.com

Obligatii legate de publicitate

Materialele promotionale nu trebuie sa fie conectate direct sau indirect catre site-uri care contin imagini sau texte care sunt violente, rasist, calomnioase sau sunt o incitare la orice forma de extremism, discriminare sau care ar putea dauna reputatiei magazinului online Sensilab.ro. Partenerul isi rezerva dreptul de a interzice publicarea unui continut neadecvat pe un anumit site in functie de propria judecata.

Afiliatul este de acord ca nu va manipula in niciun fel vizitatorii site-ului in relatia cu magazinul sensilab.ro sau Sensilab d.o.o in a se prezenta ca un reprezentat oficial. Afiliatul nu va face afirmatii false sau nefondate despre produsele comercializate de catre magazinul online Sensilab.ro.

Afiliatul nu poate folosi domenii care contin numele brandului sau numele produsului fara permisiunea in prealabil a propietarului produsului.

Afiliatul nu poate trimite materiale promotionale prin e-mail persoanelor care nu si-au dat acordul anterior de a primi continut promotional. In cazul spamului Afiliatului i se va bloca contul.

Nu se vor cumpara cuvinte cheie in sistemul AdWords Google ale caror nume contine numele marcii companiei Sensilab d.o.o inclusiv numele tuturor produselor. 

Colectarea veniturilor

Toate veniturile se vor colecta o data pe luna pentru luna precedenta, dar numai in cazul in care veniturile Afiliatului, cumulează suma minima de plata, adica 50 EUR, convertiti in moneda locala. Perioada de calcul dureaza de la prima pana la ultima zi a lunii si vor fi facturate in luna urmatoare. De exemplu, colectarea veniturilor pentru luna ianuarie se vor face inte 15 si 20 februarie. Afiliatul trebuie sa trimita factura pe care va fi scrisa suma exacta. .Factura este trimisa electronic catre persoana responsabila de Programul de Afiliere (cristina.moise@sensilab.com). Cuantumul taxei agreate se percepe doar pe vanzarea care s-a efectuat cu succes a produsului comandat (fara TVA) si nu se aplica taxei de transport sau produselor cadou etc. Dreptul la comision are doar Afiliatul care a incheiat vanzarea cu succes. Nelivrarea produsului, sau neacceptarea produsului de catre cumparator nu se considera o vanzare de succes. Plangerile care fac parte din 100% garantia satisfactiei de pe Sensilab.ro sunt incluse in vanzarile efectuate cu succes. Pentru a putea clasifica comisioanele, Afiliatul trebuie sa foloseasca hyperlink-ul de afiliat (link de referinta sau cod de referinta), care se afla in continuarea oricarui link publicat pe site-ul propriu sau pe alte site-uri pe care au dreptul de a promova. Acest link contine codul de urmarire a clientului care a apasat pe promotie (cookie) care va ajuta Afiliatul sa urmareasca orice tranzactie in ultimele 30 de zile de la setarea cookie-urilor.

Incetarea parteneriatului

In cazul incalcarii conditiilor generale, Partenerul are dreptul de a rezilia participarea la program fara nicio notificare. In cazul in care Sensilab.ro afiliat considera ca parteneriatul a avut un efect negativ asupra cooperarii cu Sensilab.ro are dreptul a opri participarea. Afiliatul are de asemenea dreptul de a opri parteneriatul cu obligatia de a notifica Sensilab.ro asupra deciziei la adresa de email cristina.moise@sensilab.com. Contul va fi inchis in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la notificare. In cazul incetarii participarii, Sensilab.ro va fi obligat sa incheie toate obligatiile pe care le are catre Afiliat in termen de 60 de zile lucratoare. Sensilab.ro nu este obligat sa faca plata in cazul in care suma este mai mica de 50 EUR. De asemenea, Sensilab.ro nu este obligat sa faca plata in caz de abuz sau de incalcare a termenilor si conditiilor din Afiliereul de Afiliere.

Garantie

Sensilab.ro nu garanteaza venituri sigure pentru partenerii Programului de Afiliere. Afiliatul este de acord ca Sensilab.ro sa nu poarte nicio responsabilitate cu privire la orice investitie facuta de catre Afiliat. Afiliatul este obligat sa respecte legile din Republica Slovenia in domeniul protectei datelor cu caracter personal. De asemenea, nu este permis accesul persoanelor terte la platforma de afiliere sau a persoanelor neautorizate.

Proceduri judiciare

In cazul litigiilor legate de interpretarea, executarea sau incetarea acestor conditii generale, Sensilab.ro si Afiliatul se angajeaza sa gaseasca o solutie amiabila. In lipsa unei reglementari amiabile intre partile in litigiu, vor fi solutionate de catre instanta de judecata din Ljubljana, Slovenia.