test jetra mobile
  • Cauzele pot varia: dorim să întelegem stilul tău de viață. Bifează afirmațiile care te descriu cel mai bine

  • Mai jos se află afirmațiile care se referă la corpul tău și sănătatea ta. Bifează-le pe cele care te descriu cel mai bine.

* Câmpuri obligatorii

Rezultat de la 0 la 5 puncte

Perfect! Ficatul tău este doar expus la riscul de îngrășare. Nu permite ca situația să se înrăutățească în viitor. Pentru a avea grijă de ficat va trebui să faci o cură de detoxifiere de cel puțin două ori pe an. Hepafar cu fosfolipide, anghinare și vitamina E te ajută să faci detoxifierea. Fosfolipidele sunt parte din membrana celulelor hepatice si favorizează regenerarea optimă. Combinația cu anghinare și vitamina E asigură protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi care atacă celulele ficatului și pot provoca numeroase boli.

Rezultat de la 6 la 11 puncte

Atenție! Protejează-ți ficatul!

Ficatul are în organism o funcție esențială, și anume de eliminare a toxinelor, fără detoxifiere ficatul devine suprasolicitat și nu mai funcționează corect.

Potrivit răspunsurilor tale, ficatul tău este mărit, ceea ce poate reprezenta un pericol considerabil pentru sănătatea ta. Te sfătuim să îți detoxifici ficatul cu programul de 30 de zile- 30 DAYS Liver Detox.

30 DAYS Liver Detox este tot ce ai nevoie pentru a elimina grăsimea de pe ficat. Acesta conține o combinație de de trei suplimente alimentare naturale complete care conțin: anghinare, rozmarin, cicoare, piper negru, curcuma, păpădie. Aceste ingrediente selectate atent oferă sprijin zi de zi, au funcție de protecție și stimulează purificarea zi și noapte.

În plus programul 30 DAYS Liver Detox conține o broșură cu care să te ajută să îți alegi alimentația corectă și consiliere. Vei primi de asemenea o cutie care să te ajute cu dozarea capsulelor

Rezultat de la 12 la 21 puncte

Alarmă roșie! Purifică acum ficatul!

Ai ficat gras. Acest lucru înseamnă că poți avea probleme grave de sănătate. Am pregătit pentru tine un program pe două niveluri, care te va ajuta să îți cureți ficatul

Za vas smo pripravili popoln dvostopenjski paket za temeljito in celovito čiščenje in razstrupljanje jeter po izjemno ugodni ceni: 30 DAYS Liver Detox + Hepafar.

Nivelul 1- tratamentul cu 30 DAYS Liver Detox.

Acest tratament îți oferă tot ce ai nevoie pentru a elimina țesutul grad din ficat. Conține o combinație de trei suplimente alimenatre naturale complete care conțin: anghinare, rozmarin, cicoare, piper negru, curcuma, păpădie. Aceste ingrediente selectate atent oferă sprijin zi de zi, au funcție de protecție și stimulează purificarea zi și noapte.

În plus programul 30 DAYS Liver Detox conține o broșură cu care să te ajută să îți alegi alimentația corectă și consiliere. Vei primi de asemenea o cutie care să te ajute cu dozarea capsulelor

Nivelul 2- sprijin și protecție Hepafar

Hepafar cu fosfolipide, anghinare și vitamina E te ajută să faci detoxifierea. Fosfolipidele sunt parte din membrana celulelor hepatice si favorizează regenerarea optimă. Combinația cu anghinare și vitamina E asigură protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi care atacă celulele ficatului și pot provoca numeroase boli.