Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Află dacă
ai un dezechilibru hormonal

Dacă ești o femeie cu vârsta peste 30 de ani, probabil ai observat deja că hormonii au început să se schimbe. Sunt lucruri mărunte, dar pe care corpul tău le resimte.

Nu te îngrijora
nu ești tu vinovată, hormonii sunt!

Înscrie-te pentru a începe testul

Introdu intervalul vârstă, numele și adresa de email.

Prin completarea formularului vă dați acordul ca Sensilab d.o.o. (administrator) să obțină, depoziteze și proceseze
datale dvs. cu caracter personal
pentru:
Prin completarea acestui formular, sunteți de acord ca Sensilab d.o.o. (operator) să obțină, depoziteze și proceseze
datale dvs. cu caracter personal
.
i
i
Mai multe informații despre procesarea datelor personale

* Câmpuri obligatorii

Ce simtpome ai?

Bifează simptomele care ți se aplică

questions

* Câmpuri obligatorii

Hormonii tiroidieni nu sunt în echilibru!

Ce înseamnă acest lucru?

Dezechilibrul nivelului de hormoni tiroidieni este o problemă comună după vârsta de 30 de ani. Nivelurile scăzute ale acestor hormoni afectează greutatea corporală și calitatea părului și a pielii. Experții noștri pregătesc acum un raport complet, personalizat în funcție de răspunsurile pe care le-ai oferit la chestionar. Vei primi informații mai complexe în maxim 24 de ore pe adresa de email furnizată. Aceste informații te vor ajuta să îți reglezi în mod natural nivelul de hormoni și să aduci lucrurile înapoi la normal. Sensilab este alături de tine și îți oferă soluția potrivită pentru problemele tale: TiroLux

Elena, utilizator TiroLux

Totul a început acum 8 ani, moment în care Elena a început să se îngrașe excesiv, în plus era deseori nervoasă și suferea de insomnie. "La sfășitul anului trecut, consultantul meu de la Sensilab mi-a recomandat TiroLux. Deja după o lună și jumătate m-am simțit mult mai bine și kilograme au început să se reducă. Cu utilizarea regulată a Tirolux, astăzi aproape că nu mai am niciuna dintre problemele experimentate anterior".

Cortizolul, hormonul de stres, îți controlează viața!

Ce înseamnă acest lucru?

Un stil de viață din care stresul este parte constantă poate fi foarte dificil și își pune amprenta asupra fizicului și psihicului tău. Grăsime în zona abdominală, oboseală constantă, lipsa de concentrare...toate pot fi simptomele epuizării suprarenale. Experții noștri pregătesc acum un raport complet, personalizat în funcție de răspunsurile pe care le-ai oferit la chestionar. Vei primi informații mai complexe în maxim 24 de ore pe adresa de email furnizată. Aceste informații te vor ajuta să îți reglezi în mod natural nivelul de hormoni și să aduci lucrurile înapoi la normal. Sensilab este alături de tine și îți oferă soluția potrivită pentru problemele tale: AdrenaLux.

Andreea, utilizator AdrenaLux

Lucrez de 10 ani într-o companie de IT, acest tip de muncă poate aduce mult stres. Nu reușeam să am mese regulate, mă bazam mult pe cafea...și toate astea s-au văzut pe corpul meu și în felul cum mă simțeam. Chiar dacă niciodată nu am fost o persoană grasă, am reușit să cresc o burtă ”frumușică” și dacă asta nu era suficient, nici noaptea nu dormeam cum ar fi trebuit, mă trezeam obosită. Am văzut pe rețelele sociale reclama la AdrenaLux, mi-am recunoscut simptomele și am decis să încerc. După 2 luni de consum pot spune că sunt foarte mulțumită de rezultate!

Estrogenul nu este în echilibru!

Ce înseamnă acest lucru?

După 30 de ani femeile încep să experimenteze simptome neplăcute în strânsă legătură cu dezechilibrul de estrogen: sindrom premesntrual puternic, atacuri de căldură și transpirație, iritabilitate ... Nu îți fă probleme, nu ești singura și vestea bună este că problema se poate rezolva relativ simplu. Experții noștri pregătesc acum un raport complet, personalizat în funcție de răspunsurile pe care le-ai oferit la chestionar. Vei primi informații mai complexe în maxim 24 de ore pe adresa de email furnizată. Aceste informații te vor ajuta să îți reglezi în mod natural nivelul de hormoni și să aduci lucrurile înapoi la normal. Sensilab este alături de tine și îți oferă soluția potrivită pentru problemele tale: EstroLux.

Mariana, utilizator EstroLux

După ce am împlinit 40 de ani am început să acumulez foarte multe kilograme în timp scurt, digestia mi-era neregulată, eram balonată tot timpul...indiferent ce mâncam. Nu știu dacă aceasta a fost cauza, sau alta, dar începusăm să fiu și un pic depresivă. Am primit un email de la Sensilab în care mi-a fost prezentat EstroLux, am decis să-l încerc și acum mă simt minunat.